Prachtig pakketje, alles naar verwachting verlopen!! Super en aan te bevelen!!
Bedankt voor je leuke review, Els! Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent! Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Over het algemeen niet ontevreden maar bij het stellen van een vraag ben ik in het antwoord benaderd met “je”. Dat u niet de beleefdheid kunt opbrengen om klanten met “U” aan te spreken stuit mij enorm tegen de borst en weerhoudt mij er van om in de toekomst bij u te bestellen of u aan te bevelen bij vrienden of familie.
Beste Michiel, Bedankt voor de review. Wat spijtig om te horen dat we een gevoelige snaar hebben geraakt. Dat was uiteraard niet onze bedoeling! Deze tone of voice wordt doorgevoerd op alle communicatie binnen het bedrijf. De tone of voice past bij het imago van Hip&Mamabox en helpt ons te laten zien waar we voor staan. We vinden het erg jammer dat dit in dit geval niet goed heeft uitgepakt. Onze welgemeende excuses. Met vriendelijke groet, Hip&Mama Box Kim
Zeer persoonlijke en snelle service. Ze werken met precisie en je kan terug zien dat ze met veel liefde en passie hun werk doen
Bedankt voor je mooie review, Caroline! Fijn dat je de passie en liefde in ons werk terug ziet :) Erg leuk om te horen! Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Na lang zoeken wat ik als kraamkado wilde geven kwam ik jullie website tegen. Daar werd ik zo enthousiast van! Een complete box vol leuks zonder allemaal winkels af te hoeven gaan. Top service en hele leuke spullen!
Bedankt voor je positieve review! We pakken alles met liefde voor je in :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Simpel en straightforward en mooi…
Bedankt voor je positieve review, Anuya! Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Mooie producten in een prachtig opgemaakt box! Super leuk om te geven en een prachtige glimlach op het gezicht van de ontvangen!
Bedankt voor je mooie review, Charlotte! Erg leuk om te horen dat de ontvanger zo blij was met de box! Dat geeft ook ons een glimlach op het gezicht :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Mooie kadoos, de kleur is in het echt zo mooi als op de foto!! Goede kwaliteit!!
Bedankt voor je positieve review, Agnes! Goed om te horen dat je de kwaliteit en kleuren zo mooi vindt! Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Ik ben heel blij met ons uitspraken boekje. Veel plaats om alles te noteren, mooi design (ik nam de regenboogjes voor mijn jongetje hihi) en snel geleverd! Echt een feestje als het aankomt! Bedankt. Hier ga ik en later mijn zoontje mooie momenten door kunnen koesteren!
Bedankt voor je mooie review, Kylie! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met ons uitspraken boekje! Heel veel plezier ermee :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Fijne service en speciale verzoekjes worden heel fijn opgepakt.
Bedankt voor je positieve review, Angelique! We helpen altijd graag met speciale verzoekjes :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Nadat ik eerst zelf een prachtige box heb mogen krijgen, vind ik het nu fantastisch om andere mensen blij te maken met de mooi ingepakte boxen!
Bedankt voor je mooie review, Manon! Wat leuk dat je na een positieve ervaring nu zelf ook anderen onze boxen stuurt! We maken jou en anderen graag blij me onze cadeaus :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Prachtig verpakt. Cadeau om dit cadeautje uit te pakken. En dan is het cadeau zelf ook nog eens heel mooi! Aanrader zijn de houten blokken met de naam!
Bedankt voor je mooie review, Maaike! Erg leuk om te zien dat je onze houten naamblokken aanraadt! Fijn dat je zo enthousiast bent :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Ik heb letter blokken besteld en gekregen op tijd en compleet. Het enige puntje was dat DHL dit gewoon bij de voordeur dropt terwijl we niet thuis waren. Gelukkig niet nat geworden.
Bedankt voor je review, Johan! Wat vervelend om te horen dat sommige postbezorgers zo met pakketjes omgaan. Wel goed om te horen dat je het hebt ontvangen en er blij mee bent! Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Ik ben heel blij met de snelle service en wat een leuke mijlpaal boek! Design top! Leuke vragen om te beantwoorden. Een boek om te bewaren met mooie herinneringen!
Bedankt voor je positieve review, Priscilla! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met ons invulboek! We wensen je heel veel plezier ermee :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Ik heb gekozen voor de verassing, kleur roest gekozen op goed geluk, een schot in de roos, precies de kleuren voor de 2e kleine die op komst is, het mutsje had ze nog niet gekocht.
Bedankt voor je leuke review, Sabine! Wat fijn om te horen dat het precies de goede kleur was :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Snelle en goede levering.
Bedankt voor je positieve review, Daphne! Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
De ontvangers waren er blij met de verrassing. Mooi dat het direct als cadeau verstuurd kan worden!
Bedankt voor je mooie review, Muriël! Wat leuk om te horen dat de ontvangers zo blij waren met de verrassing! Fijn dat jij ook enthousiast bent met onze directe levering. We sturen alle cadeaus met liefde op naar de ontvanger :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Goede kwaliteit materiaal, mooi boek en snelle service. Erg blij met mijn aankoop!
Bedankt voor je mooie review, Christine! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Het pakketje werd mooi en delicaat afgeleverd bij een toekomstige mama (vriendin). Er werden duidelijke mails verzonden waar mijn pakketje was. Ook leuk dat je ook een persoonlijk kaartje kan toevoegen.
Bedankt voor je leuke review, Eline! We schrijven de persoonlijke kaartjes met liefde voor je :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Was gelukkig op tijd binnen ! Dat is bij vele webwinkels wel anders . Heel erg leuk ingepakt . Kaartje wat er bij zat was persoonlijk geschreven ipv computer . Helemaal top !!!
Bedankt voor je mooie review, Gerda! Wat leuk om te horen dat je onze, met liefde ingepakte, cadeautjes zo leuk vindt :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Ik heb al 2 keer iets besteld en dit word altijd netjes optijd thuis bezorgd. De spulletjes zien er bij het uitpakken altijd even leuk uit als online. Grote fan!
Bedankt voor je mooie review, Lotte! Erg leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze artikelen! Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Mijn bestelde artikel heb ik snel ontvangen. Tussentijds ben ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het openmaken was een klein feestje. Netjes ingepakt met leuke sticker erop, kaartje erbij. Echt top!
Bedankt voor je mooie reactie! Leuk om te horen dat het openmaken een klein feestje was :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Alles volgens afspraak.
Bedankt voor je mooie review, Michel, Kort maar krachtig :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Wat een leuke site, vol met nog leukere hebbedingetjes. De keuze is reuze! Daarnaast exht super snel verzonden en het leuke was, ookal zijn het dingen voor eigen gebruikt, alles is als een cadeautje verpakt. Dat maakt het unboxing nog leuker!
Bedankt voor je mooie review, Ashley! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze, met liefde ingepakte, cadeautjes :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
In 1 woord: GEWELDIG
Bedankt voor je leuke review, Gysele! Wat een compliment! Erg leuk om te horen dat je zo enthousiast bent :) Liefs, Ilse | Hip&MamaBox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder