Fantastisch bedrijf!!!

Prachtig pakketje, alles naar verwachting verlopen!! Super en aan te bevelen!!

Ik heb met niemand van u geknikkerd

Over het algemeen niet ontevreden maar bij het stellen van een vraag ben ik in het antwoord benaderd met “je”. Dat u niet de beleefdheid kunt opbrengen om klanten met “U” aan te spreken stuit mij enorm tegen de borst en weerhoudt mij er van om in de toekomst bij u te bestellen of u aan te bevelen bij vrienden of familie.

Zeer goede en snelle service

Zeer persoonlijke en snelle service. Ze werken met precisie en je kan terug zien dat ze met veel liefde en passie hun werk doen

Leuk om te geven & om te krijgen!

Na lang zoeken wat ik als kraamkado wilde geven kwam ik jullie website tegen. Daar werd ik zo enthousiast van! Een complete box vol leuks zonder allemaal winkels af te hoeven gaan. Top service en hele leuke spullen!

Snel ontvangen en heel erg leuk ingepakt!

Simpel en straightforward en mooi…

Een mooi cadeau om te geven

Mooie producten in een prachtig opgemaakt box! Super leuk om te geven en een prachtige glimlach op het gezicht van de ontvangen!

Mooie kadoos, de kleur is in het echt zo mooi als op de foto!! Goede kwaliteit!!

Mooi boekje in een handig formaat!

Ik ben heel blij met ons uitspraken boekje. Veel plaats om alles te noteren, mooi design (ik nam de regenboogjes voor mijn jongetje hihi) en snel geleverd! Echt een feestje als het aankomt! Bedankt. Hier ga ik en later mijn zoontje mooie momenten door kunnen koesteren!

Super snelle levering

Fijne service en speciale verzoekjes worden heel fijn opgepakt.

Hele snelle service en een origineel cadeau om te geven!

Nadat ik eerst zelf een prachtige box heb mogen krijgen, vind ik het nu fantastisch om andere mensen blij te maken met de mooi ingepakte boxen!

Zo leuk cadeau te geven. Aan een ander maar ook voor jezelf

Prachtig verpakt. Cadeau om dit cadeautje uit te pakken. En dan is het cadeau zelf ook nog eens heel mooi! Aanrader zijn de houten blokken met de naam!

Op tijd en compleet geleverd.

Ik heb letter blokken besteld en gekregen op tijd en compleet. Het enige puntje was dat DHL dit gewoon bij de voordeur dropt terwijl we niet thuis waren. Gelukkig niet nat geworden.

Uitstekend!

Ik ben heel blij met de snelle service en wat een leuke mijlpaal boek! Design top! Leuke vragen om te beantwoorden. Een boek om te bewaren met mooie herinneringen!

Heb haar goed verrast

Ik heb gekozen voor de verassing, kleur roest gekozen op goed geluk, een schot in de roos, precies de kleuren voor de 2e kleine die op komst is, het mutsje had ze nog niet gekocht.

Snelle en goede levering.

Goede & snelle service!

De ontvangers waren er blij met de verrassing. Mooi dat het direct als cadeau verstuurd kan worden!

Zeer mooi kraamboek

Goede kwaliteit materiaal, mooi boek en snelle service. Erg blij met mijn aankoop!

Delicaat en mooi

Het pakketje werd mooi en delicaat afgeleverd bij een toekomstige mama (vriendin). Er werden duidelijke mails verzonden waar mijn pakketje was. Ook leuk dat je ook een persoonlijk kaartje kan toevoegen.

Zulke leuke kadootjes en zo leuk ingepakt

Was gelukkig op tijd binnen ! Dat is bij vele webwinkels wel anders . Heel erg leuk ingepakt . Kaartje wat er bij zat was persoonlijk geschreven ipv computer . Helemaal top !!!

Een superleuke website, waarvan de spullen bij thuiskomst even leuk zijn als ze er online uitzien!

Ik heb al 2 keer iets besteld en dit word altijd netjes optijd thuis bezorgd. De spulletjes zien er bij het uitpakken altijd even leuk uit als online. Grote fan!

Vlotte verzekering en leuk verpakt

Mijn bestelde artikel heb ik snel ontvangen. Tussentijds ben ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het openmaken was een klein feestje. Netjes ingepakt met leuke sticker erop, kaartje erbij. Echt top!

Zeer tevreden.

Alles volgens afspraak.

Cadeautjes in Cadeautjes!

Wat een leuke site, vol met nog leukere hebbedingetjes. De keuze is reuze! Daarnaast exht super snel verzonden en het leuke was, ookal zijn het dingen voor eigen gebruikt, alles is als een cadeautje verpakt. Dat maakt het unboxing nog leuker!

Geweldige website en super leuke spullen

In 1 woord: GEWELDIG

Industrieweg 27