Alles goed ontvangen en oo tijd. Super!

Fijne levering en goed ontvangen!

Erg mooi babyboek

Ik heb voor mijn pasgeboren dochter het mintgroene babyboek besteld waarin ik alles over haar eerste jaar kan bijhouden. Het boek is erg mooi dus ik ben zeer blij met deze aankoop!

Ultieme geluksmomentje

Prachtig hoe de bestellingen worden ingepakt. Echt een feestje om te krijgen. Super mooie producten. Echt een aanrader als je iets zoekt om cadeau te geven of gewoon jezelf wil verwennen.

Super leuke boxen elke keer weer een cadeautje!

Goeie service snelle levering en leuke spulletjes.

verrassend

Goede snelle service en werden verrast dat het zo leuk ingepakt was.

Snelle levering en leuk verpakt!

Snelle levering en leuk verpakt!

Super! Snelle levering, mooi product!

Het zwangerschapsboek heb ik bij jullie besteld. Prachtig product en snelle levering. Het babyboek heb ik cadeau gekregen, heel erg blij mee!

Super snelle service

Heel erg blij met mijn bestelling. Erg snel ingepakt en verzonden & snel in huis. Fijn! Nu kan ik mooie foto's gaan maken

Meer dan prima service!

Naast hele mooie producten ook een snelle en vriendelijke service. Ook nog eens super mooi ingepakt. Kortom: zeker een aanrader!

Heel tevreden

Mijn zus is net bevallen van haar eerste kindje. Dus ik was opzoek naar leuke cadeautjes om af te geven en die vond ik op deze site. Bij elk product dat ze verkopen staat voldoende uitleg en bij de boeken staan er voorbeeld pagina’s wat ik toch wel belangrijk vind zodat je weet aan wat je je kan verwachten. Ik heb op een zondag besteld en dinsdag ochtend heb ik het aangekregen. Ik ga hier zeker nog bestellen!

Was top ingepakt en snel geleverd!

Was top ingepakt en snel geleverd!

Super leuk en snel!

Snelle levering goede kwaliteit

Het product is snel geleverd, contacten zeer prettig.

Fijne producten van goede kwaliteit

Snelle bezorging met fijne producten. Al meerdere producten besteld en keer op keer tevreden!

Ontzettend mooi cadeau. Ik ga nog een bestelling plaatsen.

Hippe site voor hippe mama’s

Makkelijke site, overzichtelijk, correcte afhandeling en stipte levering.

Heel mooi!

Heel mooi alleen enkel een beetje vertraging!

Mijn collega blij gemaakt met een Hip&Mama Box. Zeker aan te raden. Je kan makkelijk cadeautjes kiezen en zelf een box samenstellen. Super leuk!! Zeker je geld waard en het zit ook nog super leuk ingepakt!!

Superleuk om te krijgen maar ook om te geven Acht maanden geleden mocht ik persoonlijk een box ontvangen en nu heb ik zelf al twee mensen supergelukkig gemaakt met zo een pakket.

Compleet, snel, oog voor details

Wat een top service! Snelle levering, mooi en verzorgt ingepakt. Ideaal om als cadeau te geven, ook al is dat cadeau voor jezelf, hihi

Snel en mooi ingepakt!

Snel bezorgd en mooi ingepakt. Direct klaar om als cadeau te geven of om jezelf cadeau te doen in deze bijzondere tijd.

Geweldige en bijzondere kraambox ontvangen.

Zelf een kraam cadeau samen gesteld op de website, er waren zoveel mooie mogelijkheden en mooie cadeaus beschikbaar. Uiteindelijke voor drie bijzondere en blijvende cadeaus gekozen en dit tot een box laten maken. De kers verse ouders waren enorm verrast met de box.

Mooi product! Had het laten inpakken. Het kaartje was erop geplakt. Zag er zo mooi en gezellig uit! Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Prachtig aanbod in een leuke verpakking geleverd!

Het is een mooie site met een prachtig aanbod aan leuke spullen. Genoeg keus! Tevens de service is echt super, snel geleverd. Het mooiste vind ik het nog dat je kan kiezen om het in een mooie cadeau verpakking te laten leveren. Prachtig geleverd!

Een mooi persoonlijk kado om te geven

Een zelf uitgezochte internetbestelling die je kunt laten bezorgen met een tekst van jezelf op een handgeschreven kaart, zodat het een nog persoonlijker kado wordt.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder