Juiste service!

Algemene tevredenheid!

mooie producten, goed verpakt en een feestje om te geven

Het kado werd keurig verpakt en kwam op tijd aan, de kadodoos was mooi versierd en zag er goed uit, met mooie duurzame producten. Trots om te mogen geven!

Fantastisch!!!

Prachtig Kado en mooie producten

Snelle en goede service

Ik had een cadeaubon gekregen voor deze winkel. Bij het afrekenen ging iets fout waardoor ik verzendkosten betaald had. Nadat ik hier over mailde, kreeg ik vrijwel gelijk antwoord en werd het bedrag meteen teruggestort. Mooie artikelen gekocht van de bon

Mooi ingepakt, snelle levering. En de inhoud van top kwaliteit.

Super content van de producten.. Op voorhand een mailtje gestuurd met een vraag en bijna onmiddelijk antwoord, zeer positieve ervaring.. Pakje zelf ook goed verpakt tegen schade en heel snel geleverd.. Merci voor de goede service!!

SCORE!

Met deze box scoor je elke keer opnieuw! :) GE-WEL-DIG !!

Snelle levering. Overzichtelijke website. Mijn verwachtingen zijn voldaan.

Supersnel in huis en een heel leuk cadeau om te geven!

Fantastisch!

leuke cadeaubox en goede verzendservice

Erg leuke cadeau's om uit te kiezen voor verschillende budgetten. De bezorging ging vlekkeloos.

Snelle verzending naar België! Er was veel keuze, en zo konden wij toch vast een kraamcadeau geven ondanks corona.

Uitstekend!

Was een uitstekende ervaring. Prijzen waren eerlijk, producten zoals beschreven en verzending was zeer snel zoals werd vermeld (zelfs naar België). Top dat je zelf ook boxen kan samenstellen. Cadeau werd ook zeer nauwkeurig ingepakt! Was een plezier om dit als cadeau te mogen overhandigen. Super!

Thank you, beautiful box

Beautiful box and everyone loved it. Thank you!

Prachtige box

Wat een prachtige cadeau boxen maken jullie! Mijn vriendin was heel blij met haar cadeau box. Er zitten mooie artikelen in en de verpakking is ook erg leuk. Hier zal ik zeker nog een keer bestellen.

Top webshop

Pas een bestelling gedaan bij deze webshop.Superfijn en handige site, pakketje snel verzonden, kortom super tevreden en ik zou deze webshop zeker aanbevelen.

Ik was zeer verheugd en trots om zo iets moois cadeau te doen.

Word altijd optijd bezorgd, en ze hebben super leuke spulletjes. Altijd een leuke verassing als je de boxzn open doet.

Heel goed geregeld allemaal

Mooie producten, snelle levering en verraste ouders!

Wat een ontzettend leuke keuzes! Voor elke portemonnee is er wel iets te vinden. Ook nog mooi verpakt, wat zorgde dat het kado ook echt een kado was. De ontvangers waren aangenaam verrast. Een aanrader!

Prachtige cadeau box en super snelle service via DHL.

Origineel

Mooi en originele cadeaus. Fijne website en goede service! Zou iedereen aanraden die een origineel (kraam) cadeau zoekt hier bestellen.

Top, een 8 om een speciale reden :)

De speciale reden. Omdat ik de inhoud nog niet heb kunnen zien. Ik heb het in een kadobox laten bezorgen. Dus ik heb de inhoud nog niet gezien. Leuk dat je dit zelf kunt vullen en niet gebonden bent aan de al voorbedachten boxen. Ik ga er vanuit dat de inhoud ook leuk is en zoals besteld. Dan is het een 10. Verzending was snel. Kortom top!

Vernieuwend!!!

Geweldig leuk pakket, snelle levering en goede service.

Geweldig cadeau!

Super leuk om cadeau te geven! Werd ook erg gewaardeerd.

Super service

De Hip&Mama box is altijd goed! Deze maand had ik er meerdere besteld, super mooie spulletjes weer van goede kwaliteit. Bij het verpakken was er een klein foutje gemaakt, maar dit was ook binnen een dag weer opgelost. Zo fijn! Echt een aanrader.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder