Leuke cadeaubox boxen voor elke beurs

Ik heb twee keer een box besteld en beide keren waren de ontvangers erg enthousiast. Leuk samengesteld met originele cadeautjes.

Super box

Snelle service, zelfs persoonlijk contact! Leuke box en netjes verzorg en leuk ingepakt. Vriendin is er super blij mee!!!

Leuke spullen en ook nog eens heel snel geleverd! Wat wil je nog meer?! Raad hip&mama box echt aan!

top

Degene die het cadeau kreeg was zeer enthousiast! Super leuk cadeau om te geven!

Snel, mooi en netjes verpakt

Een gemakkelijke en duidelijke webshop. Mijn bestelling was er de volgende dag en ondanks dat het voor mezelf was, was het mooi & zorgvuldig ingepakt. Het product is van goede kwaliteit.

Superleuke boxen etc!

Vlotte service

Top bedrijf.

Bestelling netjes op tijd.

Super leuke box

Heel leuk om cadeau te geven! Veel verschillende items en super leuk om zelf een box samen te kunnen stellen. Zeker een aanrader!

Super snelle service!

Voor een babyshower op afstand had ik een cadeaubox besteld. Vervolgens heb ik een e-mail gestuurd met een vraag. Ik werd direct gebeld door een van de vriendelijke behulpzame dames en ze dacht met me mee over de bezorging. De volgende dag werd het pakket al bezorgd. Wat een super service! En de cadeaubox was geweldig. De artikelen zijn allemaal van goede kwaliteit en het zat heel leuk ingepakt. Top webshop! Echt een aanrader.

snelle service, top kwaliteit

Reeds 2 maal besteld op deze webshop, de producten werden supersnel geleverd en zijn zeer kwalitatief ! Bedankt !

Super leuk om cadeau te geven!

Super mooi spul en leuk ingepakt. Perfect om cadeau te geven. Wordt snel bezorgd. Heb hier al meerdere keren besteld en elke keer tevreden.

Prachtige mijlpaal schijven

Mooie houtbewerking en mooi hout. Tekst goed leesbaar. Ik kijk er erg naar uit om mijn baby het eerste jaar met deze houten mijlpaal schijven vast te leggen.

Niks op aan te merken!

Niks op aan te merken!! Snelle afhandeling en service.

Kleurverschil tussen mokken

Mooi ingepakt. De prijs van één mok is best prijzig, dan nog verzendkosten erbij.... ik was elders goedkoper uitgeweest, maar dacht,; doe maar bij Hip & MamaBox, dan heb ik voor de papa precies eenzelfde mok als welke ik voor moederdag kreeg. Echter..... bij het uitpakken een overduidelijk kleurverschil, ik had dit bedrag + verzendkosten hier nooit aan uitgeven als ik wist dat de mokken zo verschillend waren. En tja ruilen...?; die verzendkosten ben je kwijt, dus je bent sowieso de pineut. Erg zonde!

Prachtig bedrijf

De keuze van de artikelen is prachtig en de kwaliteit fantastisch. De aandacht die besteedt wordt aan het inpakken en de look van de dozen zijn werkelijk geweldig net als de serviceverlening. Met 1 woord een prachtig bedrijf

Leuke bozen met een goede service!

Snel geleverd en box is zoals je het ziet op de plaatjes. Ook goed op de hoogte gehouden van de levering!

Super leuke winkel met veel mooie producten, snelle service en prima kwaliteit! Vooral erg leuk voor (kraam)cadeautjes!

Snelle en goede service en mega leuk!

Omdat ik het in de lokale winkels erg lastig vond om een leuk kraamcadeau te vinden voor een goede vriendin en haar eerste kindje, ging ik online opzoek naar een leuk cadeau. Toen kwam ik Hip&Mama box tegen. Ik vond het concept gelijk al leuk en wat een super leuke spullen. Ik heb de box zelf samengesteld en het was echt een feestje, voor mijn vriendin, om uit te pakken! Het was zo leuk ingepakt. Super snel geleverd en helemaal blij!!

Ontzettend mooie box, waarmee je iemand leuk kan verassen.

Goede site, mooi op de hoogte gehouden wanneer het pakketje aan zou komen. Een bedrijf waar ik vaker iets zou bestellen.

Een feestje!

Ik kwam op deze website terecht omdat ik opzoek was naar een leuk modern boek voor ons eerste kindje. Ik vind het te leuk om zijn 0 tot 12 maanden bij te houden voor later omdat ik veel waarde hecht aan het boek van mijzelf. Na een bezoekje teveel leuke dingen gezien te hebben 'het boek' gevonden. Hele mooie kwaliteit en de manier hoe deze word bezorgd is geweldig. Het is een feestje om uit te pakken en ook bijna zonde omdat het te mooi is. Ik ga zeker snel weer bestellingen plaatsen als onze kleine man er is.

De verpakking is al een cadeautje om uit te pakken. Snelle service.

Super fijne spullen en leuk verpakt!

Ik heb een jaar geleden een pakket voor mijn vriend gekocht als aanstaande vader! Nu vond ik het leuk om een aantal dingen uit te breiden dus nog wat extra gekocht word weer als een super mooi pakket geleverd.

Prachtige boxen

Nu al een aantal keren een box besteld voor vrienden en familie, zeker een aanrader mooie kwaliteit spullen en onwijs leuk om te geven!

Heel prettig en snel

Snelle en nette service. Mooi product

Super leuk om cadeau te geven!

Super leuk om te geven en geheel te personaliseren

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder