Super goede service

Wat een onwijs leuk concept deze boxen! Voor ieder wat wils je kunt ook zelf een box samenstellen. Ik heb hier echt het perfecte kraamcadeau gevonden! De bezorging is ook super snel! Ik raad iedereen zeker aan om hier hun kraamcadeau te bestellen! Ik heb dik en dik tevreden!

Helemaal top

Super leuke pakketen. Echt een aanrader!

Mooi ingepakt en een feestje om te geven

Opa helemaal blij gemaakt met zijn cadeau! De klantenservice is behulpzaam en er wordt snel geleverd. In de opmerking aangegeven dat het om een cadeau ging, en het werd mooi ingepakt! Kraamcadeaus uitzoeken is geen stress klusje meer met Hip & Mama!

Goede en snelle levering , top kwaliteit spullen

Helemaal Prima!

Snel verzonden en ook nog netjes ingepakt! Erg leuk dat je een gratis kaartje kan kiezen!

Hele fijne en snelle service , zeer tevreden!

Snelle levering en leuk verpakt

Blij met de bestelde cadeautjes. Ze waren snel binnen (goed op de hoogte gehouden van de voortgang leverproces) en leuk verpakt.

Fantastische producten!

Super leuk concept en steeds weer mooie producten van goede kwaliteit!

Hele toffe boxen

Een hele toffe box die je ook nog eens zelf kunt samenstellen. Super leuk cadeautje om te geven en te krijgen!

Leuke box

Hele leuke box, gekocht voor de verjaardag van mijn vriend. Hij vond het ook super leuk en kan niet wachten tot onze zoon oud genoeg is om het te kunnen gebruiken

Super mooi ingepakt en service was top!

Super leuk dat jullie dit soort pakketen samen stellen! En heel leuk dat het briefje dat er bij zit met de hand geschreven is. Het pakket zelf is super leuk om te geven en of om te krijgen. Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen!

Helemaal top!

Erg leuke spullen te koop, de kraamkado's die ik gedaan heb vallen erg in de smaak! Ik kom zeker vaker terug goor een aankoop.

Boven verwachting leuk.

Wij verwachten in november ons eerste kindje, maar ondanks dat mijn vriend dus nog geen papa is, wilde ik hem wel iets cadeau doen op Vaderdag. Iets simpel en leuks. Het boekje ‘mijn papa is de liefste’ heb ik daarom hier gekocht. Heel simpel en toch heel leuk. Iets blijvends. Ik had al verwacht dat het een leuk boekje zou zijn, maar toen ik mijn vriend zag stralen bij het doorkijken ervan, was het boekje bovenverwachting leuk!!

Zeer vlotte levering zoals gezegd!

Zeer snelle levering, zoals ook gemeld op de website. Keurig met het gratis kaartje erbij. Erg leuk!

Makkelijk en snel... en goede kwaliteit

Leuk Vaderdag pakket

Snelle levering, super netjes en leuk ingepakt. Echt leuk om weg te geven. Fijn dat je nog wat aan de inhoud kon toevoegen. Hier hadden we een blije papa, met dit pakket.

Fijn bedrijf met goede service!

Bestelling snel verzonden en geheel nat wens.

Veel keus en snelle levering

De website is overzichtelijk met veel keus in verschillende categorieën. De levering was snel zodat we het cadeau op tijd binnen hadden!

Leuke box

Leuke box met leuke producten. Erg tevreden!

Super leuk!!

Voor mijn lieve vriendinnetje een box besteld en wat is deze leuk ontvangen. Ik vond het lastig kiezen met al die leuke verschillende opties, maar ik ben helemaal enthousiast! Ik zou de halve webshop wel leeg willen kopen voor onszelf, maar daar wordt man lief niet zo vrolijk van, dus we gaan het maar beetje voor beetje doen ;)

Mooie blokken , ze zijn perfect als decoratie voor de baby kamer !

Top! Snelle levering.

Snelle levering.! Netjes verpakt.

Snel geleverd!

M'n ouders waren er erg blij mee!

Leuke pagina's om in de loop van de jaren te vullen. Wellicht nog leuk om er wat insteek hoesjes bij te doen voor verzamelde tekeningen etc

Ik heb het kraamcadeautje laten bezorgen bij vrienden. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Het pakket zag er heel feestelijk uit!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder