Snelle service, lage verzendkosten

Bibs spenen vind ik vaak lastig te bestellen doordat de verzendkosten nog duurder zijn dan een speen! Hier houden ze de verzendkosten laag en dat is fijn. En 3 spenen voor een tientje!! Goeie deal. Snelle service en in een leuk zakje ingepakt. Thanks

Ik had als aanstaande oma nog nooit van jullie gehoord. Vroeger bestond dit allemaal niet. Ik ben blij met jullie kennisgemaakt te hebben. Mooie betaalbare producten, fijne service!

Goede levering, mooi product

Leuk om dit pakketje te ontvangen. Ingepakt als cadeautje en met gratis kaartje naar keuze. Mooi product! (babyboek)

Leuke box om cadeau te doen!

De box ziet er leuk uit, is leuk ingepakt en de cadeautjes vielen in de smaak bij de opa’s en oma’a in wording!

Product nog mooier dan beschreven :) & leuk verpakt! En niet te vergeten snel verzonden

Uniek product snel geleverd

Ik heb de houten letters met de tekst ik begin de dag met een dansje... besteld. Keurig ingepakt kreeg ik dit thuis. Een leuk item dat je niet overal tegen komt. Leuk ook dat er een gratis kaartje bij besteld kon worden.

Super leuk om zo een cadeau te geven

Leuke website met veel keuze. Makkelijk en geen gedoe. Leuke box uitgezocht en direct naar de ontvanger verstuurd. Keurig bericht ontvangen wanneer het geleverd was. Ontvanger blij en ik blij.

Leuke en originele cadeaus met snelle levering

Leuke en originele cadeaus met snelle levering

Bestelling snelt bezorgd en goede kwaliteit.

Goede service, snelle levering.

Leuk om voor mommy's to be een cadeaupakketje uit te zoeken! Het wordt snel geleverd en heel leuk ingepakt! Topcadeautje!

Fantastisch kraamcadeau

Omdat kraamvisite wegens covid lastig is, kreeg ik een box thuisgestuurd. Wat een leuke verrassing! De box is prachtig ingepakt en zit vol met leuke en handige items, zoals een swaddle, knuffel en leuke stapeltoren. Al met al écht een leuk cadeau wat ik zeker ook ga onthouden om zelf aan pasgeboren ouders te geven!

Het 'ahhhh.... kijk nou' effect.

Het is echt een verrassing om open te maken en te zien wat er in de box zit. Ik had een mama to be box voor een jongentje met moederdag gekregen. De box zelf ziet er al mooi uit en dan hangt er nog een kaartje aan. Echt een feestje! Tijdens het uitpakken deden mijn zussen mee met het: 'Kijk nou wat schattig, ahhhh...' Heel blij mee!

Het was een geweldig cadeau voor moederdag. Onze dochter kan straks lekker bij opa en oma logeren

Mooi ingepakt en de spullen zien er allemaal goed uit

Snel geleverd, mooi ingepakt

Voor zowel de moderne ouders en grootouders een boek van deze tijd om heel veel herinneringen vast te leggen.

Top en snel geregeld

Ik weet zeker dat wij er onze dochter en haar gezinnetje heel blij mee gaan maken. Dank je wel, nu wachten op de geboorte van onze kleine boef

Super leuk!!

Twee hele leuke boxen besteld voor beide oma’s. Super leuk verpakt, gezellig om te geven!

Weer een superleuke box ontvangen

Met een hip kleurenthema en leuke hebbedingetjes..

Origineel cadeau

Leuke en originele cadeaus besteld voor oma. Fijne website en snelle levering. Top

Snelle levering voor moederdag. Mooie producten. En als leuk verrassing was alles ingepakt als cadeautje. Super leuk.

Goede levering met alles erop en eraan!

Zie zin hierboven!

Leuk ingepakt en super snel bezorgd! Cadeau werd erg goed ontvangen.

Snelle levering. Proper ingepakt. Bedankt voor de goede service

Leuke website, met divers assortiment.

Goeie ervaringen zelf en ook anderen in mijn omgeving positieve verhalen. Altijd een box vol met leuke items en cadeau papiertjes! Om blij van te worden en goeie service.

Prachtig!

Mooie producten en goed contact. Moest wat langer wachten op mijn bestelling en werd hierover goed geïnformeerd en kreeg tevens een presentje.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder