Geweldig!

Super snelle service & heel erg leuk ingepakt! Haast zonde om die cadeautjes weg te geven ;-)

Top geregeld en netjes geleverd. Moeders was verrast met d'r mooie doos.

Fijn, hele snelle service!

Op tijd binnen, mooi ingepakt. Heel fijn. Zal hier zeker nog eens wat bestellen! Prachtige cadeautjes!

Hallo Hip & Mamma Had nog van jullie gehoord . Kwam jullie tegen op fb en wil zeggen dat ik het een goede service en snelle levering vond .

mooie boxen met nuttige spulletjes voor een mooie prijs!!

geweldig goede service

het lukte mij niet om alles te bestellen! en na een mailtje is het nog kosteloos opgelost ook. dat noem ik nou nog eens goede en snelle service

Een aanrader!

Leuke cadeaus, vrolijke webshop en alles netjes ingepakt. Nog contact gehad met klantenservice: uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Helemaal tevreden met mijn keuze

Erg makkelijk om een box samen te stellen. Het wordt snel bezorgt en het wordt ook leuk verpakt. Heel tevreden.

Super mooi cadeau

Hartstikke leuk om te geven of om te krijgen. Uitstekende kwaliteit van de cadeau's en mooi verpakt. En snel geleverd

Super service met snelle verzending

Ik ben zwanger en heb de 'daddy to be' box besteld voor komende vaderdag. Het is ons eerste kindje dat we verwachten (9/8) en vond het dan toch speciaal om mijn man al een leuk cadeautje te geven voor vaderdag. Was heel tof ingepakt en snel geleverd. Zeker aan te raden om hierbij te bestellen.

Oma’s super leuk verrast voor moederdag

Voor moederdag een verrassingsdoos bestelt voor de oma’s van onze dochter! Het invulboek en het serviesje waren een groot succes!

Een super leuk cadeautje voor een blije oma!

Heel leuk boekje om mooie momentjes te verzamelen samen, een heel erg leuke herinnering voor later.

Snel geleverd!

Super snel geleverd, in een mooie cadeauverpakking. Oma was er erg blij mee!

Fantastisch leuk om te geven én om te krijgen!

Binnen een paar dagen had ik het cadeau voor mijn schoonmoeder (moederdag) al binnen. Erg leuk ingepakt. Echt een feestje om te geven én te krijgen!

Wat je op de foto ziet dat krijg je en een snelle levering!

Uitgebreide website! Voor opa en oma een cadeau gekocht en een boekje voor papa. Erg tevreden over de service en snel geleverd!

Leuk pakket!

Leuk pakket voor een papa die 'rockt'. Snelle levering!

Leuke boxen

Ik heb een abonnement op de box. Mijn dochter is al geboren dus passen ze d ebox aan naar haar maat en leeftijd. Elke keer weer een feestje om tr ontvangen met mooie producten van goede kwaliteit.

Geweldige service, snel antwoord op vragen. TOP

Zeer goede ervaring, prachtige box ontvangen, snelle service. Zeker een aanrader.

Heel goed!

Snelle levering met leuk kaartje erbij dat ook nog gratis was! Hele leuke producten!

WAANZINNIG GEWOON!!

blij verrast was ik toen ik binnen 48 het hele babypakket twv €100 in huis had! En toen ik samen met de gelukkige moeder later de inhoud bekeek kon onze dag niet meer terug. Leuk, schattig en origineel. Ik heb op internet veel rond gespeurd maar beter dat dit kunnen ze het niet maken. Ik dank het hele team van Hipenmama voor jullie waanzinnig goede product en service Goed neer gezet en absoluut waar voor je geld. I LOVE IT! Maar dat is wel al duidelijk geloof ik ;)

Overweldigd

Heel mooi alles verpakt met alle nodige zorgen. Niet zomaar in zakjes of dergelijke, maar in mooi inpakpapier. Ik ben fan!

Top, top, top, top!

Aanrader voor iedereen.

Hele leuke producten van goeie kwaliteit

Product zoals beschreven en leuk verpakt

Pakketje duurde wel een aantal dagen voor die binnen was, maar het product was zoals verwacht en leuk ingepakt

Suuuper leuk om cadeau te geven

Cadeau gegeven aan oma en een aanstaande oma voor Moederdag, het was een succes!!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder