Mail contact is snel en netjes, als je bestelling ophaalt kan je het de volgende werkdag al ophalen echt top! Lieve mensen die daar werken, erg behulpzaam
Bedankt voor je mooie review, Anita! Wat ontzettend leuk om te horen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Topservice; in begin even zoeken op de site maar daarna snel alles gevonden en snel alles verstuurd - ook na een adrescorrectie bij mijn 2e bestelling :-) - naar de ontvangers, super!
Bedankt voor je mooie review, Marilynn! Fijn dat het alsnog gelukt is :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Jammer genoeg was 1 van mijn bestellingen kleiner dan ik verwacht had (het paste niet voor mijn baby), maar ze meteen een oplossing aangeboden en waren enorm vriendelijk en behulpzaam. Het andere product was perfect!
Bedankt voor je mooie review, Lieselot! Dat is fijn om te horen, dat we je evengoed goed hebben kunnen helpen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Wat een fijne website en super snelle, complete service. Je wordt van begin tot eind op de hoogte gehouden van het verzenden van je bestelling tot aan het afleveren voor de deur. Heel blij met mijn bestellingen tot nu toe!
Bedankt voor je mooie review, Lisanne! Wat ontzettend fijn om te horen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Super leuk geleverd en ingepakt leuke producten en iemand heel gelukkig mee gemaakt in een woord TOP
Bedankt voor je mooie review, Ruud! Goed zo, zo hoort het ook :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Een erg mooie laken en een leuk handgeschreven briefje kon ik erbij laten sturen. Jammer dat je niet de gewenste leverdatum kon aangeven. Nu kwam mijn pakket voor moederdag 4 dagen te vroeg aan. Gelukkig kon mijn moeder zo lang wachten met uitpakken.
Bedankt voor je mooie review, Angela! Helaas is het kiezen voor een bepaalde leverdatum geen optie bij ons maar helaas kunnen wij dat simpelweg niet garanderen aangezien wij toch afhankelijk zijn van DHL. Gelukkig had je moeder wat geduld :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Een superleuk ingepakt pakket; elk pakje is afzonderlijk ingepakt met heel leuk papier. Het is een feestje om de doos uit te pakken en ook weer een feestje om het cadeau te geven. Mooie producten!
Bedankt voor je mooie review, Monique! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Wauw, wat ontzettend goed geregeld. Mijn beste vriendin vertelde om 7.30 uur s morgens dat ze bevallen was. Om 8 uur had ik een geweldige box samengesteld inclusief een met naam bedrukt mutsje. De volgende morgen had ze het pakket al in huis. Leuk ingepakt en het mutsje met naam. Bedankt!
Bedankt voor je mooie review, Hester! Wat superfijn :) Kunnen ze er heel snel van genieten! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Super mooie boeken ontvangen. De opa’s en oma’s zijn er heel erg blij mee. Als straks hun eerste kleinzoon geboren is en zij gaan oppassen kunnen ze mooie verhalen en gebeurtenissen bijhouden.
Bedankt voor je mooie review, Lotte! Wat leuk voor opa en oma én voor jou :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Leuke cadeautjes en snelle levering
Bedankt voor je mooie review, Danielle! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Betaalbaar, origineel en goede service!
Bedankt voor je mooie review, Savannah! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Super leuk om cadeau te geven!
Bedankt voor je mooie review, Mariska! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Er was ipv een mok voor moeder, zat er een mok in met de tekst: liefste oma....dus ik hoop dat jullie begrijpen dat onze ervaring niet al te best is. Met vriendelijke groet, L. Khajeh
Bedankt voor je review, Ladbon! Dat is vervelend om te horen en uiteraard niet de bedoeling :( Wil je contact met ons opnemen via [email protected] ? want wij willen het uiteraard voor je oplossen! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Super leuk cadeau om te geven, zeker een aanrader!
Bedankt voor je mooie review, Robin! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Leuke Moederdag cadeaubox besteld voor oma. Na de bestelling iets vergeten te bestellen. Een mail gestuurd en daar werd direct op gereageerd. Het werd nog extra toegevoegd. Kortom een top service!
Bedankt voor je mooie review, Kim! Fijn dat we dat voor je hebben kunnen doen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Super cadeau had het laten bezorgen. Ze waren erg verrast met wat er allemaal in de box zaten . Het zag er heel mooi uit.
Bedankt voor je mooie review, Nelly! Fijn om te horen hoor :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Alles super mooi ingepakt zonder dat ik dat gevraagd had, snelle levering. Kortom perfect
Bedankt voor je mooie review, Chantal! Perfect :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Snelle service, mooie producten en een blije opa en oma
Bedankt voor je mooie review, Marthe! Top :) Dan zijn wij ook blij. Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Mooie spullen, mooi en lief ingepakt. En bij elke stap een mailtje hoe dat je bestelling verloopt. Enig minpuntje; op de site is zoveel te krijgen, dat ik het soms niet duidelijk vond onder welk kopje nu welk product kon vinden. Er is zoveel variatie! Wat het natuurlijk ook weer leuk maakt.
Bedankt voor je mooie review, Syl! Ik snap het helemaal hoor, er is inderdaad zoveel leuks en zoveel nieuws. Gelukkig kun je nu wel wat beter filteren op de site zodat het toch iets makkelijker wordt ;) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
We hebben uiteindelijk voor een ander kaartje gekozen maar ik wilde nog laten weten dat de manier waarop jullie een proefdruk versturen echt een feestje is. Het zat zo mooi verpakt, het kaartje was ook goed van kwaliteit. Wat wij alleen jammer vonden, is dat we geen folie op Kraft papier konden laten drukken. We hebben hier nu een andere oplossing voor gevonden, wat hier het meeste op leek.
Bedankt voor je mooie review, Jaimy! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit!
Leuke keuzes, mooi resultaat en top ingepakt, snel in huis!
Bedankt voor je mooie review, Rebecca! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Goede service. De artikelen waren allemaal netjes verpakt in inpakpapier en wij hadden zelf de gelegenheid om de kaartjes te schrijven. Wij hadden de boekjes opa, oma en ik gekocht en deze zijn allemaal zo goed in de smaak gevallen! Sowieso vonden we het moeilijk te kiezen want wat een leuke spulletjes allemaal!! Komen hier vast nog eens terug!
Bedankt voor je mooie review, Soraya! Wat fijn om te horen dat ook opa en oma helemaal blij zijn met de boekjes :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Snel geleverd, juiste geleverd en persoonlijk kaartje geschreven, top
Bedankt voor je mooie review, Tamara! Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Het product is snel geleverd en ziet er mooi uit, het is zelfs ingepakt. Product lijkt op het bestelde product. Oftewel zeer tevreden
Bedankt voor je mooie review, Eline! Dat is heel fijn om te horen :) Liefs, Suzan | Hip&Mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder