Hip&Mama heeft veel keuze, is snel en ik kom zeker nog eens terug!

Goede, snelle service en een heel mooi, ruim aanbod aan leuke spullen! Goede inpakservice en handgeschreven kaartjes ook!

Verrassend en creatief

Leuke producten verpakt in een mooie doos en snel geleverd.

Goede kwaliteit snelle service

Veel cadeau opties leuk te combineren.

Leuke kraamzorg cadeautje

Snel geleverd en veel keuzen kan maken

Leuk!

Erg leuke pakket & snelle service!

Super!!

Snelle levering, netjes ingepakt en een super kwaliteit! Top! :-)

Super leuke producten welke een glimlach op je gezicht bezorgen

Leuke dingen gekocht voor mijn moeder en schoonmoeder omdat zij dit jaar met moederdag voor het eerst Oma's zijn. Leuk dat er een winkel is dat hier aan denkt. Ook alvast wat leuks gekocht voor Vaderdag en voor op de kamer van de kleine. Alle producten zijn van goede kwaliteit en doorstaan zelfs een kwijl/sabel sessie van de kleine. Bedankt voor de glimlach welke het.ons alle.aal heeft gebracht.

klantvriendelijk

Op mijn verzoek het cadeau later te leveren, gingen jullie (na wat mail verkeer heen en weer) keurig op in.

Superleuk cadeau voor moederdag

Snelle levering, mooi ingepakt, leuke producten. Fijn dat onze persoonlijke boodschap met de hand geschreven werd op het bijgevoegde kaartje, alleen vond mijn man het geschrift wat moeilijker te lezen. Ook super dat we zelf een pakketje konden samenstellen met producten naar keuze dat dan ook in een cadeauverpakking werd verpakt. Een leuke eerste kennismaking dus met Hip&Mama Box!

Super service!

Bestelling geplaatst maar er was iets niet helemaal goed gegaan, volgende dag gelijk een reactie op mijn mail en kreeg het product opnieuw opgestuurd én onwijs leuk ingepakt!

Prachtig verpacht binnen gekregen

Ben heel blij met de kadootjes voor moeder-oma dag. Op tijd binnen. Ik maakte de doos open en dacht ooh ben zo benieuwd hoe t eruit ziet, maar wauw de kadootjes waren ook nog eens prachtig verpakt. Niet verwacht en reuze blij mee. Kan niet wachten om het aan oma te geven. Dankjewel. Lieve groetjes Ramona Brand

Superleuke naamblokken voor onze zoon die we in juni/juli verwachten.

Goede service, mooie producten, netjes geleverd en leuk ingepakt. Hele leuke naamblokken, passend bij het kamertje. Ook de deurhangers met naam voor onze zoon en dochter zijn erg leuk en een echte aanrader!

Heel leuk

Hele leuke papa box gekocht. De cadeau ontvanger was er zeer door verrast en blij mee. Het zat mooi verpakt en leuke kaartjes erbij.

Super mooie producten en top service

Ik wilde een orgineel en zelf samengesteld kraampakket maken en dat is bij Hip&Mama zeer goed gelukt! Wat veel keus en mooie producten die je ook nog eens kunt personaliseren. Het kraampakket is ook nog eens ontzettend mooi door Hip&Mama ingepakt. De kersverse ouders waren enorm verrast door dit pakket en voelde zich erg verwend. Echt een grote aanrader om bij Hip&Mama een mooi cadeau of pakket te bestellen. Levering is snel, communicatie over de levering is top!

Prettig

Snelle levering, mooie box en een betaalbare prijs

Leuke box

Leuke box voor opa eb oma besteld. Aangezien zij regelmatig oppassen en onze kleine daar blijft eten, is het wel zo handig als ze een eigen setje servies hebben.

bestelling was naar wens

snelle levering,mooiekwaliteit. en degene waarvoor het cadeautje waa vond het erg leuk

Uitstekend!

De bestelling is snel geleverd, in een super leuke verpakking ondanks ik geen cadeau verpakking had besteld.

Top ervaring& de snelle levering is altijd fijn

Top boek!

Snelle levering en een hele mooie boek. Van goede kwaliteit!

Hele leuke box. Super leuk ingepakt ook.

Heel leuk Moederdag cadeau voor het aankomende 1e kleinkind

Superleuk!

Leuke gevarieerde keuzemogelijkheden. Wat ik had uitgezocht bleef netjes in het winkelmandje staan tot ik kon beslissen. Voor ieder wat wils. De ontvanger was blij met het pakket.

Erg leuk verpakt en snel geleverd!

Super leuke boekjes, mooi ingepakt, en lekker snel geleverd.

Super leuke kado artikelen

Ze hebben hier super leuke kado artikelen!! En de levering is erg snel!! Ik ben heel erg tevreden en ga hier zeker vaker dingen bestellen.

Super snel!

Hier bestelde ik een kraamcadeau dat de volgende dag al werd verzonden en ook nog eens super leuk ingepakt binnen kwam.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder