Hip & mama box is een leuke website met diverse leuke producten. Van boxen tot aan losse spulletjes die je kan halen!!! Love it. Al meerdere keren besteld en service en levering is altijd top! Mij zie je nog altijd terug!

Leuk pakket, geen kaartje

Het pakket is verzonden, maar helaas zat er geen kaartje bij. Onze collega voor wie het pakket was, wist niet van wie het pakket was. Dat was jammer!

Eind goed, al goed! :)

Door een probleempje met het graveerapparaat kon onze bestelling later op de post worden gedaan dan verwacht, hierdoor kwam het pakje te laat op plaats van bestemming aan en werd het teruggestuurd. Erg jammer! Maar Hip&Mama Box verstuurde het nadien opnieuw zonder extra kosten, dus uiteindelijk toch nog een kindje gelukkig kunnen maken met het cadeau :-).

Prachtige manier om mooie momenten te omschrijven.

Mijn moeder is er helemaal dol op. Normaal gesproken is ze vooral haar momenten op Facebook aan t delen. Maar ik vond het fijner als ze deze momenten niet alleen kon delen, maar ook echt kon behouden. Foto’s van mij en haar kleindochter met grappige en mooie teksten. Handgeschreven! Ze vond het, het mooiste en origineelste cadeau die ze had kunnen krijgen.

Prima ook om aan te bevelen.

Mooi Goed en Snel,ben zeer tevreden.

Mooie letter blokken!

Mooie stevige massieve letter blokken. Snelle service

Zo leuk pakketje ontvangen! Zeer netjes verpakt. Je ziet dat ze hjn werk met liefde doen!

Super leuke producten om af te geven of om iemand op een originele manier te verrassen.

Tevreden

Het cadeautje was mooi ingepakt en voldeed aan mijn verwachtingen.

Perfect zoals verwacht

Hele mooie spulletjes en van goeie kwaliteit. Ik ben een echte fan van deze webshop!

Onwijs tevreden

Leuk kado voor moederdag besteld. Lang gezocht en op de website eindelijk gevonden. Bij levering kon je nog een persoonlijk kaartje kiezen om er bij te geven. Leuk persoonlijke touche. Bij ontvangt kado al mooi ingepakt om zo te kunnen geven. Helemaal blij!

Super product en snelle levering!

Helemaal het product dat ik wenste te kopen voor Moederdag. Daarnaast een mega snelle levering, ondanks de drukke periode!

Hele vriendelijke klantenservice

Mijn ervaring met Hip&Mama is heel goed! De klantenservice is erg meedenkend en klantvriendelijk! Het pakket is net verzonden en nog niet binnen maar tot nu toe een aanrader.

Pure verwennerij!

Supertoffe webshop met 'hippe' hebbedingen en leuke cadeautjes. Cadeautjes voor iemand anders? Hier ben je aan het juiste adres. Ik denk altijd: 'I want it all...' Cadeautjes voor jezelf? Hier ben je ook aan het juiste adres! Heel erg fair, toch persoonlijk en snelle service. Cadeautjes waren ontzettend mooi ingepakt. Thank you!!!

Zou fijn zijn dat de ontvanger kan zien van wie het cadeau heeft besteld

Ik heb een muts met naam voor een nicht besteld daarbij kreeg je een gratis Felicitatie kaart maar nergens kon ik invullen van wie. Ben er vanuit gegaan dat mijn naam wel op het pakje kwam te staan maar helaas. Mijn nicht heeft moeten bellen om er achter te komen van wie het cadeautje is. Heel jammer dat had anders gemoeten.

Leuke items en leuk verpakt. Ik had het verkeerde verzendadres ingevuld dit kon telefonisch makkelijk worden opgelost. Jammer dat de romper die ik had verstuurd korte mouwen had terwijl ik had gekozen voor lange (Er is toch geen verschil in prijs).

GEWELDIG!

Wat een top-service bieden jullie! Heel fijn dat jullie mee dachten! De hoofdletter van 'Janne' zag er inderdaad wat vreemd uit op onze geboortebundel, door een ander lettertype voor te stellen was er meteen een goede oplossing! De naam iets hoger zetten, was ook geen probleem. We zijn er ontzettend blij mee! Dank je wel! Oma en opa zijn ook in de wolken met het ledikantlaken dat we hun gaven! TOP TOP TOP!

Blije gezichten als het op de mat ligt!

Al meerdere malen als babycadeau gegeven en wat is het een succes! Zeker in deze tijd dat niet iedereen kraamvisite ontvangt, maar je ze toch kan verassen met een mooi cadeau! Het staat eerst heel mooi op het kamertje en later kunnen ze er mee spelen, ideaal! Ja hoor, groot fan!

Fenomenaal !

Geweldig ontvangen en zeer gewaardeerd

Snel en mooi ingepakt.

Een hele snelle levering en alles mooi apart ingepakt. Heel blij met mijn bestelling.

Prachtig geschenk

Ik heb een mama box cadeau gedaan. De kersverse mama was er heel gelukkig mee

Leuke verrassing om op te sturen!!

Mooie producten en leuk verpakt! Mama en zoon waren er erg door verrast!

Onwijs leuk om deze boxen zowel te krijgen als te geven!

Voor mijn verlof heb ik een te gekke Hip&Mama box gekregen vol met mooie, nuttige Maar ook kwalitatief goed. Een feestje om uit te pakken! Daarom ook maar meteen een box besteld voor een toekomstige oma. Hopelijk is oma hier net zo blij mee.

Super snelle en correcte service

Snelle en nette levering, werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder