Mooie producten, duidelijke site!

Voor de 2e keer iets bij jullie besteld, dit keer een kraam cadeau. Jullie hebben leuke producten en een duidelijke site. Maar het allerleukste is toch wel hoe het product verpakt wordt in doos met leuke kaartje, echt top!

Super leuk en verrassend

De keuze is zo groot dat ik vk zelf geen keuze kon maken, behalve de kleur, en het aan jullie heb overgelaten. En dat kan iedereen echt wel doen haha. Want zo leuk wat er in de verrassing zat. Ik super tevreden en de aanstaande mama al helemaal. Dank jullie wel

Wij hadden verschillende boxen bestel voor moederdag, we kregen een persoonlijke mail met de vraag wat we in welke box wilden. Super snelle services. Tevreden klant

Hele vlotte service

Het was voor mij de eerste keer dat ik iets bestelde bij Hip&Mama. Ik kocht voor moederdag (de oma's) en voor vaderdag. Over de spulletjes kan ik dus nog niet veel vertellen (maar die zagen er op de site al veel belovend uit!). Wat mij opviel was de snelle service, enkele dagen na mijn bestelling te doen op de site werd mijn pakje reeds geleverd aan huis. Dit zelfs in alle drukte van corona. Kort samengevat: toffe webshop met leuke spullen EN een hele vlotte service!

Snelle levering en leuk ingepakt.

Voor moederdag leuke mok besteld. Het werd snel geleverd en is super leuk ingepakt. Inclusief leuk gratis kaartje erbij. Tot nu toe elke keer tevreden met mijn bestelling!

Goed verzorgd en mooi ingepakt

Het was snel geleverd, en dat de twee drink mokken voor opa en oma ook al leuk ingepakt waren was een verrassing. Met moederdag ga ik het geven, ze zullen het vast en zeker leuk vinden!! Alle andere bestelde producten ook helemaal blij mee!! Dank jullie wel!! Ik wist van jullie omdat ik zelf een mooie mama cadeau box kreeg van mijn schoonfamilie!! Erg mooie site met veel leuks!! Liefs Mariska

Hele mooie box

Het is erg leuk om deze box te geven. De producten die erin zitten zijn van een mooie kwaliteit! Kortom een erg leuk cadeau!

Leukste producten

De leukste producten! Snel geleverd en mooie site.

Superleuke cadeautjes

4 mokken besteld met 'liefste oma' en 'super opa' erop, cadeautjes voor moederdag en vaderdag. De mokken zijn al zo leuk, maar ze worden ook nog eens heel mooi ingepakt!

Besteld en zeer snel bezorgd Goede communicatie Goede levering

Snel bezorgd en super leuk verpakt!

Echt een kado om uit te pakken! Ik werd goed op de hoogte gehouden over status van bestelling en erg snel geleverd!

Leuke website! Om heerlijk weg te dromen

Voor mijn zoontje een stapeltoren als kraamcadeau besteld en wat zijn we er blij mee! Kwaliteit en mooi van kleur!

Super leuke boxen. Snelle levering. Kortom top!

Leuke website met top producten! Een aanrader!

Helemaal leuk, gemakkelijk & fijne service!

Ik heb voor het eerst hier besteld en zeker voor herhaling vatbaar. Heb ze ook al getipt bij collega's. Ze hebben niet alleen veel keuze uit leuke cadeaus, maar het is ook super handig dat je je eigen cadeaubox kunt samenstellen. Daarnaast is de service ook heel fijn, ze denken goed mee. Aanrader dus!

Prachtig geschenk

De ontvangster van mijn pakketje was bijzonder aangenaam verrast met het cadeautje. De website is heel gebruiksvriendelijk en het is heel makkelijk en leuk om zelf een pakket samen te stellen. De levering gebeurde snel en de communicatie heel duidelijk. De kwaliteit van de artikels pas top. Een absolute aanrader ! Wij bestellen zeker nog opnieuw.

Uitstekende service

Ik kwam er niet uit met mijn bestelling, ben heel goed geholpen ook had ik het de volgende dag al in huis.

Super, hele goede en snelle service

Een hele goede, er is veel keus en de bezorging is erg snel

Wauw

Het pakketje was een feestje om uit te pakken! Mooi en netjes verpakt. Het invullen os net zo mooi als op de foto getoond werd. Ik kan niet wachten om te beginnen erin te schrijven!

Leuke cadeautjes die super leuk worden ingepakt!

Makkelijk zelf samen te stellen leuke, hippe weggeef speeltjes die ook nog eens super worden ingepakt. Aanrader!

Super leuke cadeauboxen en snelle levering!

Mooi pakket, je krijgt waar voor je geld!

Voor een babyshower de mamabox gekocht, leuke en mooie verrassing om uit te pakken.

Super leuk om te geven

Ik heb de box besteld en werd al snel bezorgd. De producten zien er erg leuk en mooi uit. Ben erg tevreden en hoop de ontvanger straks ook.

Sprankelende website met leuke en niet alledaagse artikelen. Prachtige cadeauboxen van goede kwaliteit. Ik ben 100% tevreden en adviseer iedereen eens een kijkje te nemen op de website.

Super leuke items!

Voor moederdag een cadeau besteld voor de aanstaande oma. Super enthousiast om ‘t te geven.

Super mooie producten en erg leuk ingepakt om ze gelijk kado te kunnen geven.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder