Fijn contact

Hallo, Helaas kan ik de artikelen niet beoordelen doordat de DHL het pakket nooit bij mijn ouders heeft afgegeven maar het contact en de service van jullie is in iedergeval heel fijn! En wat hebben jullie leuke spullen! Ik kijk er naar uit om meer bij jullie te gaan bestellen (hopelijk kan ik kiezen voor iets anders dan DHL) Groetjes Mindy Ijsbrandij

Wilde 2 boxen bestellen die je zelf samenstelt. Kon in de winkelwagen geen 2 boxen aangeven en welke producten in welke box zouden moeten(misschien een optie om toe te voegen aan de site). Contact gezocht met de klantenservice en top geholpen. Er kwam snel een goede oplossing en de volgende dag had ik mn bestelling al in huis. Hier zeker nog een keer een bestelling doen!

Unieke cadeautjes, snel, betrouwbaar

Superleuke samengestelde pakketten, makkelijke betaling en snelle levering van het pakket. Nog eens neuzen voor moederdag want ook voor opa en oma staan er leuke zaken op!

Hele leuke dingen voor de papa's, mama's en de grote zus/broer! Ik had een foutje gemaakt in het afleveradres en het werd gelijk opgepakt en heel vriendelijk aan de telefoon. Aangekomen bij het afleveradres was het een heel leuk pakket en leuk ingepakt.

Hele leuke en kwalitatief goede producten!

De invulboeken hebben leuke en originele vragen en zien er super leuk/hip uit. De boeken zijn van mooi formaat en erg stevig. Erg blij met mijn aankoop.

Mooie box en spoedige levering

Super leuke opa&oma box besteld. Het boekje wat erbij zat was niet op voorraad maar dan nog vind ik dat het heel snel geleverd is! De opa en oma to be zijn ook super blij met het cadeau. Het is een leuk, maar vooral ook een praktisch cadeau, wat ik heel belangrijk vond. Top service!

Leuke producten aan aangename prijzen

Voor een collega een leuke box samengesteld voor de geboorte van zijn dochtertje. Ze waren weg van de spullen alsook van de goede kwaliteit van de producten. Het gepersonaliseerde naambord was ook een gigantische hit!

super

mijn eerste kadootje dat ik bij jullie gekocht heb is super mooi en origineel , veilige en snelle aankoop en levering !

Snelle levering en niet duur

Super leuke spullen en fijne service!

Leuke spullen voor jezelf of een ander die met extra aandacht worden ingepakt. Echt een cadeau om uit te pakken! Snelle levering, volgende dag had ik mijn pakketje in huis.

Leuke box

De site is duidelijk en overzichtelijk, leuke cadeau boxen. Bestel proces is goed. enige opmerking die ik heb vaak zijn de boxen veel waar je pas iets later aan hebt, zou ook graag boxen zien die je echt in het begin kan gebruiken

Hele leuke box

Ik heb zelf een box samen gesteld en de verpakking uitgekozen. Ik kreeg het 2 dagen later al binnen. Netjes verpakt. Producten van erg goede kwaliteit. De aanstaande moeder was erg blij met haar cadeau.

Mooie spullen, leuk om te geven en krijgen

Ik kocht een box om cadeau te geven en dat was een succes, een leuk origineel cadeau. Daarnaast nog een babyboek voor mezelf en ook dat is mooi, nog mooier dan de foto.

Erg mooie producten! Ziet er mooi uit en de kwaliteit is echt supper! Ik bestel hier ook vaak cadeautjes omdat ik weet dat de kwaliteit goed is en voor een mooie prijs!

Een echt cadeautje als je je pakketje openmaakt na ontvangst!!

Heel leuk dat de items die ik besteld hebt al ingepakt zijn bij ontvangst met een leuk bijpassend kaartje waar je nog iets op kunt schrijven. Mooie originele cadeautjes om te geven!

Originele, hippe verrassing

Makkelijk te bestellen en je moet niet eens zelf bedenken wat je in een pakket stopt. Mijn collega was aangenaam verrast!

Heel mooi afgeleverd pakje. Leuke spullen!

Heel leuke verpakking om als cadeau te geven. Zowel de doos op zich als de inhoud met het papiertje. Ook leuk dat je er een gratis kaartje kan bij steken met een handgeschreven tekstje!

Prachtige box!

Ik was op zoek naar een speciaal cadeau voor mijn collega die met zwangerschapsverlof gaat. De box is perfect, heeft verschillende items voor verschillende leeftijdsfases van het kind. Ideaal en praktisch!

Vlot en perfect verzorgd verpakt

Mooie producten, leuk om te geven en voor ouders leuk om te ontvangen

Bijzonder, mooi en uniek kado

Wij hadden een pakketje besteld voor een derde zwangerschap en hadden voor de zusjes ook iets besteld. Hebber rechtstreeks op bestemming laten leveren. Mama en de zusjes waren super blij! De kado’tjes waren TE mooi verpakt om uit te pakken ☺️. Bedankt voor de goede service!

Leuke artikelen,leuk verpakt en snelle levering

Leuke cadeautjes, super leuk verpakt

Kwalitatief goede en hippe baby spullen!

Hele goede spullen, die erg fijn zijn in gebruik. Daardoor wel een tikje aan de dure kant, maar is het zeker waard!

Heel tevreden van het pakketje en levering

Zeer snelle levering en prachtig ingepakt!! Hele leuke cadeautjes.

Foutje werd rechtgezet

Wederom tevreden over de levering. Er was iets mis gegaan met de aantallen in ons pakket maar dit werd direct in orde gebracht met een kaartje erbij. Heel erg tevreden!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder