Definitely a place I would come back to. Recommended for high quality and very quick service Thank you
Bedankt voor je mooie review, Agnieszka! You're very welcome :) See you next time! With love, Suzan | Hip&mamabox
Snelle en goede Service! Alles klopte, niets te klagen!
Bedankt voor je mooie review, Esma! Fijn te horen ;) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Nog geen ervaring, maar opa en oma en kleindochter, hopen met elkaar de hele leuke ervaringen, te mogen vastleggen in dit leuke boekje!
Bedankt voor je mooie review, Thea! Wat leuk om te horen dat ons nieuwe babyboek gewaardeerd wordt :) Veel plezier opa, oma en kleindochter samen met dit boek. Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Super snelle en goede service En zo’n ontzettend mooie producten! Wat een top bedrijf!
Bedankt voor je mooie review, Isabel! Wat worden wij blij met zo'n enthousiaste klant als jij :) Daar doen we het allemaal voor. Graag tot een volgende keer. Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Twee ontzettend leuke boxen samengesteld om cadeau te doen. Een groot aanbod met leuke spulletjes om de perfecte box te creëren! Helaas bleek dat door een foutje een artikel dat ik gekocht had, al uitverkocht was. Ik heb na het bestellen heel snel een mailtje gekregen met meteen een aantal voorstellen voor een vervangend artikel. De service is super en de medewerkers heel erg meedenkend! Heel fijn! De boxen zijn prachtig ingepakt. Echt een feestje om te geven!
Bedankt voor je mooie review, Lenny! Als klantenservicemedewerkster is dat leuk om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, super :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Had gevraagd of ze het extra knuffeltje er bij wouden doen. En het werd netjes er bij gedaan. Super service!
Bedankt voor je mooie review, Kevin! Graag gedaan :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Super goede service, snelle verzending en de ontvanger is altijd blij met het kado
Bedankt voor je mooie review, Petra! Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Ik wist echt niet wat ik voor mijn zwanfere collega moest kopen. Deze hip&mama box was het ideale cadeau. Door op kleur te filteren heb ik een super leuke box samengesteld.
Bedankt voor je mooie review, Marieke! Altijd handig die filters ;) Wat leuk dat je je collega zo hebt kunnen verrassen met één van onze cadeauboxen! Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Zo leuk ingepakt en zoveel keuze! Super blij met de box die ik binnenkort kado ga doen. Al vaker besteld en deze is ook zeker weten niet de laatste!
Bedankt voor je mooie review! Fijn hoor, een trouwe klant die vaker bij ons terugkomt, dat waarderen we enorm :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Ik heb na mijn bevalling cadeaubonnen gevraagd van hip&mama box, omdat ze zulke leuke dingen hebben. Nu wilde ik 2 cadeaubonnen verzilveren en dit werkte niet omdat je 1 cadeaubon officieel kan inleveren. Nu hebben ze voor mij 1 code gemaakt waardoor ik dus het totaal bedrag van 2 cadeaubonnen in kon leveren echt super fijn! Ze reageren heel snel en vriendelijk op je mail die je stuurt.
Bedankt voor je mooie review, Kelly! Heel graag gedaan hoor, kleine moeite :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Door corona kunnen we niet op kraamvisite met alle collega's. Dus via de website zelf een leuke box samengesteld. Collega stuurde een foto na ontvangst. Het pakket is snel verzonden. Was heel leuk verpakt en zag er geweldig uit. Zeker een aanrader!
Gepersonaliseerde pet besteld, goeie kwaliteit en echt super schattig! Snel bezorgd, helemaal ingepakt als cadeautje, er is echt aandacht aan besteed. Heel tevreden met mijn bestelling.
Bedankt voor je mooie review, Mariska! Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Bestelde producten waren niet leverbaar, maar door goede communicatie goed opgelost. Bedankt!
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we het evengoed naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Super snelle levering. En de producten waren leuk verpakt, kon ze zo cadeau geven☺
Bedankt voor je mooie review, Chantal! Een feestje om te geven :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Petje met naam en bijtring voor mijn zoontje besteld. Heel leuk dat ze als kadootje ingepakt waren. Kwaliteit producten erg goed.
Bedankt voor je mooie review, Aisha! Zó hoort het ook :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Leuke box en snel geleverd
Bedankt voor je mooie review, Nancy! Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Mooi boek waarin je leuke verhaaltjes kunt opschrijven over je baby van 0 tot en met twaalf maanden. Leuke illustraties en vragen zitten er tussen. Ook is er ruimte om hier en daar foto’s in te plakken. Kortom een hele leuke manier om baby album te maken. Zeker een aanrader! Mochten wij nog een kindje mogen krijgen zo ik er nog een aanschaffen.
Bedankt voor je mooie review, Kelly! O wat leuk :) Heel veel plezier van ons babyboek! Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Ik kreeg al mijn spulletjes mooi ingepakt en superleuk dat je er een persoonlijk geschreven kaartje bij kon bestellen.
Bedankt voor je mooie review, Fhayda! Dat maakt het nét nog even persoonlijker hè? :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Prima! Snelle levering, mooi ingepakt.
Bedankt voor je mooie review, Natasha! Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Fijne site, makkelijk te bestellen, Leuk een persoonlijk kaartje Erbij Ik raad ze zeker aan
Bedankt voor je mooie review, Djobi! Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Ik had zelf een beetje laat besteld. Contact gehad over wanneer het pakketje binnen zou komen! Box werd meteen op spoed gezet en was snel binnen Super!! De box zelf ook super leuk. Zeker voor herhaling vatbaar. De mama en papa waren ook helemaal blij ermee. Echt een aanrader
Bedankt voor je mooie review, Fleur! Wat fijn om te horen dat je ervaring zo goed is bij ons. Graag tot een volgende keer :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Leuke inhoud van het pakket. De ontvanger was ook heel enthousiast! Echt een aanrader
Bedankt voor je mooie review, Ingrid! Fijn hoor dat enthousiasme :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Ik heb zelf wat artikelen op de site uitgekozen voor mijn personeel die met zwangerschap verlof is gegaan. Leuke hippe artikelen en een ruime keuze! Daarnaast ook leuk verpakt! Erg blij mee!
Bedankt voor je mooie review, Maarten! Ah wat super :) Leuk dat ze er zo blij mee waren. Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Pakje was eenvoudig ecologisch verpakt met mooie inhoud en leuke speeltjes ! De ontvanger was aangenaam verrast ! De blijdschap op het kindergezichtje was de aangenaamste verrassing!
Bedankt voor je mooie review, Marie! Wat fijn dat we zulke blije gezichten hebben gemaakt, dat maakt ons weer blij :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Zo mooi als de producten op de foto er uit zien zo mooi zijn ze in het echt. Na het bestellen kwam het pakketje al snel aan. Alles was enorm mooi ingepakt. Het leken allemaal kadootjes en dat voor mezelf! Mijn ervaring is echt super goed. Heb een glimlach op mijn gezicht gekregen die er niet meer van af ging. De kwaliteit van de producten zijn ook hoog! Een echte aanrader om hier te shoppen.
Bedankt voor je mooie review, Kim! Wat leuk om te horen zeg, en wat fijn dat je zo blij bent met de spulletjes. Echt een cadeautje voor jezelf zo :) Liefs, Suzan | Hip&mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder