Super mooi product ontvangen!

Hele mooie letter blokken. Heel blij mee!

Echt een kadootje over de post!

Mijn 1e bestelling smaakt naar meer. Ingepakt in leuk kadopapier met een leuke kaart erbij. Een echt kadootje! Zo iets extra's kan ik waarderen!

Leuk ingepakt, duidelijke communicatie

Goed. Ik heb een babyboek in de pre oder besteld. Stond duidelijk beschreven wanneer het boek verwacht kon worden, ik kreeg een mail toen het binnen was en wanneer het opgestuurd zou worden. Pakketje was leuk ingepakt en wou direct aan de slag met dit prachtige boek. Aanrader voor iedere nieuwe moeder.

Sluit helemaal aan

Wat een leuke box weer! Precies de kleuren die ik had aangegeven en sluit helemaal aan bij wat we nodig kunnen hebben. Echt geef jezelf of je zwangere medemens dit abonnement cadeau je gaat er geen spijt van krijgen!

Keurige en nette terugkoppelingen, mooi bedrijf!

Het voelt heel persoonlijk om te shoppen bij Hip&mama, je wordt op de hoogte gehouden van vertraging van de bestelling en je kunt er met al je vragen terecht. Ik heb de communicatie ervaren als zeer prettig.

Supermooie originele cadeaus

Al vaker leuke originele cadeaus bij jullie besteld. Wordt altijd snel en mooi verpakt aangeleverd.

Prachtige producten, top kwaliteit

Een pakket gekocht voor mijn broer die een kindje verwacht. De cadeau box komt in een mooie doos en alles zit heel netjes ingepakt. De producten zelf zijn van een goede kwaliteit. Ik zou het zeker weer bestellen.

Super service

Ik had geen ervaring met deze site. Via mijn zus kwam ik hier terecht. Ben zeer tevreden met het resultaat van de letters die ik besteld heb, ze zagen er perfect uit. Heel blij mee!

Mooie spullen, leuk verpakt en snel geleverd

Mooie spullen, leuk verpakt en snel geleverd!!

Origineel

Snel geleverd en geweldig kado in coronatijd

Geweldig!

Super mooie en leuke producten, ik heb een aantal boxen besteld. Heel mooi verpakt, echt een cadeautje om te krijgen en te geven!

Super blij

Ik had het leveradres verkeerd ingegeven en hiervoor gemaild. Ze hebben mijn fout direct recht gezet zodat het pakketje toch op de juiste plaats aankwam

Mooie producten van goede kwaliteit en een snelle levering

Ik heb de XL naamblokken besteld voor de babykamer van ons kleine mannetje die in mei geboren wordt. De blokken zijn precies zoals omschreven op de website, super mooi en van goede kwaliteit! Ze maken de babykamer bij ons echt helemaal af! De levering was snel en ik werd netjes op de hoogte gehouden via de mail. Heel tevreden!

Heel prettig!

De bestelling werd heel netjes en heel snel afgeleverd. Mooie kwaliteit

Origineel en leuk kraamkado om te geven!

Op zoek naar kraamkado ben ik beland op de website van Hip & Mama box waar mijn oog meteen al viel op de schattige en leuke cadeauboxen. Hiermee heb ik in 1 keer het perfecte kraamkado gevonden! In een korte periode nu al 2 keer een bestelling geplaatst voor een cadeaubox en geboorteblokken om kado te geven, waar vanuit de mama's een superleuke reactie op is ontvangen. Er is keuze uit een divers en orgineel assortiment in iedere prijsklasse. Het plaatsen van een bestelling gaat snel en makkelijk waarbij de levertijd nog sneller is dan gedacht. Nu al een van mijn favoriete webshops!

Perfect en uniek kraamcadeau

Snel verzonden en een heel uniek cadeau.

Erg goede kwaliteit en mooi verpakt,geweldig!!

Had dit cadeau gedaan aan collega, deze was er superblij mee. Ook het met de hand geschreven kaartje vond ze een meerwaarde

Het geschenk was een feest om te geven aan mijn nichtje.

Vond het gemakkelijk om te bestellen en er stonden zoveel leuke cadeautjes op de site. Toen ik het cadeau binnen kreeg was ik overweldigend bij het resultaat. Wilde het eigenlijk zelf al uitpakken. Het is bijzonder mooi en zorgvuldig ingepakt . Het was zelfs een snelle levering. In een woord "geweldig" betrouwbare site.

super leuk!

Super leuke producten en ook nog eens heel mooi verpakt, leuk om te geven en om te krijgen.

Leuke, toegankelijke site

Fijne vormgeving, leuke site, divers aanbod, makkelijk te bestellen.

Leuk cadeau om te geven!

Vriendin was erg verrast en blij met haar cadeaubox. Origineel en makkelijk.

Super!! Heel tevreden....

Toppie......schoondochter was erg verast met deze doos!!

Superleuke cadeaubox om te geven!

Heel leuk dat je er niet bij hoeft na te denken maar dat je in één oogopslag ziet wat het pakket inhoudt. Vriendin ook helemaal blij. Alleen jammer dat je niet op de website nog kunt aangeven dat je een extra boekje apart kunt inpakken (voor de kersverse broer). Verder, alles prima en goede en vriendelijke service, ook per mail!

Het is een vrolijk pakket!

Pakketje ruim op tijd bezorgd,en zag er leuk uit! De ontvangers waren er blij mee!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder