PRACHTIG gewoon!

Een prachtig cadeautje en zeer mooi verpakt! Heel erg bedankt! ✨

Echt een cadeautje!

De cadeauboxen van Hip&Mama Box zijn echt een cadeautje om te krijgen of te geven. Er is voldoende keuze uit mooie producten, je kunt je box net zo samenstellen als je wilt en alles wordt feestelijk verpakt. Kortom, een feestje om te krijgen of te geven!

super geregeld

Hip&Mama Box is top en goed gergeld, wel een beetje vertraging opgelopen met de bezorging i.v.m. doorlooptijd DHL.

Er was iets misgelopen tijdens mijn bestelling waarop ik een mail stuurde naar de klantendienst. Dezelfde dag nog antwoord gekregen en mijn pakketje werd dezelfde dag nog verstuurd. Goede en vlotte communicatie en zeer snelle levering. Top!

Eind goed al goed

Uit eindelijk een keuze kunnen maken uit alle leuke producten! 2 boxen besteld: een kraamcadeau en een papa box. Helaas waren deze samengevoegd in 1 box, terwijl het 2 cadeau's voor 2 verschillende momenten zijn.. Mail contact gehad en foto's meegestuurd. Als oplossing nieuw materiaal als in dozen, opvulling en stickers toegestuurd gekregen. En een extra product voor beide boxen. Nu zelf van 1 box 2 maken. Al met al dus niet naar verwachting maar tevreden met de medewerking en oplossing. Wel een aanrader omdat de boxen en producten erg leuk zijn en van goede kwaliteit.

Ontzettend leuk cadeau om te geven en om te krijgen!

Fijn om zelf samen te stellen op de persoon en situatie aan wie je het gaat geven

Heel vriendelijke customer service, snelle levering en top producten :)

Ik ben zeer tevreden met mijne bestelling

Ja

echt mooi verpakt, zorgvuldig voorbereid

Super leuke box om te geven!

Heel uniek cadeau!

Prettige en snelle service!

Ik ben goed en snel geholpen bij mijn bestelling. Heel prettig!

Leuk concept !

Handig om in tijden van Corona, toch nog een cadeautje te kunnen laten afgeven ....

Hele goede en snelle service!

Gebruiksvriendelijke website, leuke spulletjes, vlotte levering en mooi verpakt!

Supersnelle bezorging (binnen 1 dag) en leuke producten!

Leuke originele producten

Snelle levering, leuke producten. Had er alleen wel iets meer van verwacht. Is in ieder geval een fijne manier om je cadeau te kopen omdat het lastig is om soms originele producten te vinden. Dus dit is ideale uitkomst!! ga vooral door !

Snelle levering mooie producten

De levering was ontzettend snel. Maar ook de producten waren ontzettend leuk. Het komt goed overeen met de site. En het is ook erg leuk om te geven.

Topservice!

Mooie verpakking, nog mooiere inhoud. Leuke verrassingskado's voor aanstaande mama's en papa's!

Superleuke spullen in een fantastische cadeau verpakking

Ik was op zoek naar een tof cadeau voor een zwangere vriendin. Een eigentijds, leuk cadeau wat niet zo cliché is. En toen was daar hip&mama box. Leuke spullen, kleertjes en benodigdheden makkelijk te kiezen op kleur. En dan ook nog geleverd in een mooie box met een handgeschreven kaartje. Love it. Dank!

Snelle service en leuke boxen

We krijgen leuke reacties van degene die we een box cadeau doen.

Superleuke cadeaubox en vriendelijke medewerkers!

Cadeaubox voor een collega besteld die onlangs vader is geworden van een tweeling! Heel veel keus om zowel voor een jongen als meisje een superleuk cadeaubox samen te stellen. Mijn collega was superblij dus ik ga jullie cadeaubox vaker bestellen voor de toekomstige collega's die vader en/of moeder worden!

Perfect!

Super lieve en meedenkende mensen!

Goede service!

Goede service en erg vriendelijke medewerkers! Had een foutje gemaakt bij mijn bestellingen en binnen een paar minuten was het geregeld!

Top cadeau!

Cadeau is erg goed ontvangen. Snel geleverd en gewoon weg hele leuke sets. Ik heb een box besteld met nog een paar extra losse spullen. Erbij gezet of dat ook in de box kon en dat is gedaan. Heel fijn!

Goede communicatie en vlotte verwerking

Leuke producten snelle levering.

Geweldig! Origineel! Goede kwaliteit, mooi verpakt

Makkelijk te bestellen, ruime keuze, leuke site !!

Helemaal super!

Zeer snelle levering. Pakketje laten bezorgen met een persoonlijk kaartje. Bleken de laatste letters zijn weggevallen, na een mailtje werd dat gelijk gecorrigeerd. Echt heel fijn!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder