Jullie hebben hele mooie spullen, voor mijn vriendin was het echt een verrassing en was er erg blij mee zulke leuke spulletjes. Ook snel geregeld zou het zo weer doen.
De Hip & Mama box was erg leuk verpakt. Met de bon die erbij zat heb ik hele leuke cadeaus voor mijn kleintje kunnen uitzoeken. Veel keuze, snelle levering en goede kwaliteit!
Hi Lara, Wat leuk om te horen dat je leuke dingen hebt kunnen uitkiezen met de bon. Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Super leuk ingepakt! Fijn dat je zelf ook een box kan samen stellen. Leuke producten om uit te kiezen!
Hi Sukran, Bedankt voor je review. Ja! Dat vinden wij zelf ook een hele fijne optie. Hiermee kun je als klant je box heel erg persoonlijk maken. :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
dit was mijn eerste kennismaking Bon naar mijn nichtje gestuurd die haar eerste kindje heeft gekregen. I.v.m. corona niet kunnen bezoeken, daarom deze verrassing Ze vond het super leuk
Hi Joke, Wat goed om te horen dat je je eerste kennismaking zo goed hebt ervaren! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Een leuke doos om cadeau te doen! Ik heb hem aan mijn schoonzus gegeven die in verwachting is van de tweede. Omdat het de tweede is heeft ze eigenlijk alles al in huis. Misschien leuk voor moeders om een doos te geven geniet van je verlof met leuke tijdschriften met een leuke tas. Het zijn in iedergeval ideeën.
Hi Janne, Bedankt voor je tip! We blijven nieuwe boxen samenstellen. Wie weet is dit in de toekomst ook wel een optie! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Top service en snel
Bedankt voor je review! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Ik had wat problemen met het plaatsen van mijn bestelling via de website, maar werd telefonisch vriendelijk bijgestaan door een medewerkster van Hip&Mama box. Vervolgens lag de bestelling de volgende dag al in de brievenbus met een leuk kaartje erbij. Kortom, top geregeld!
Hi Mariska, Wat goed om te horen dat je zo fijn geholpen bent. We staan altijd klaar wanneer er problemen zijn. Bedankt voor je review! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Ontzettend fijn dat je een box samen kan stellen naar de gewenste smaak en daarbij heb je ook nog ontzettend veel keus. Goede kwaliteit, leuke spullen voor een mooie prijs.
Hi Jahraina, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Om mijn broer en schoonzus te verassen en te feliciteren met hun eerste kindje, had ik een surprise box besteld. Ze waren super blij met het cadeau. Alle producten zijn van goede kwaliteit en heel leuk bij elkaar uitgezocht.
Hi Nancy, Wat goed om te horen dat de ontvangers zo blij waren met het cadeau! Fijn om te horen. Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Mooie producten, fijn materiaal, mooi verpakking!
Hi Ivana, Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Mooie spulletjes en een hele goede en fijne klantenservice. Ik werd meteen geholpen en samen zijn we tot een oplossing gekomen voor mijn volgende bestelling. Zeker een aanrader.
Hi Cynthia, Wat fijn dat je zo goed geholpen bent en dat je hier zo tevreden over bent! Bedankt voor je mooie review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Jammer op het kaartje was niet de afz gemeld
Hi Alie, Ik begrijp dat dat balen is! Ik heb je bestelling er even bij gepakt en zie helaas dat je geen tekst hebt doorgegeven aan ons. Dat betekent dat wij alleen het kaartje er los bij doen. Mocht je voor de volgende keer de afzender erbij willen zetten, vul dan de tekst (incl afzender) in tijdens je bestelling. Dan zorgen wij ervoor dat dit handgeschreven op je kaartje komt! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Origineel en gewoon weg hartstikke leuk om cadeau te doen
Hi Margriet, Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Goede mooie producten
Bedankt voor je review, Alynda! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Snelle levering super mooie cadeaus. Heb er al 2 keer een mooie box besteld. Goede service.
Hi Saskia, Wat leuk om te horen dat je bij ons terug bent gekomen! En wat fijn dat je tevreden bent :) Bedankt voor je review! Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Het is een kwalitatief goed product. De kleur en uitstraling komen overeen met de foto.
Hi Esther, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Bestelling was makkelijk en in deze tijd niet op kraamvisite kunnen maakt het extra fijn dat je een cadeau direct kan laten versturen. Ze ontvangers vonden het leuk. Al eerder besteld!
Hi Tamara, Wat goed om te horen dat het zo is bevallen! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Net zoals de producten is de service. Daar word je blij van! Producten mooi en goed gepresenteerd, snelle en persoonlijke klantenservice, snelle levering en prettige communicatie over de status.
Hi Suzanne, Bedankt voor al je mooie complimenten. Hier doen wij het natuurlijk voor! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Het was de eerste keer dat ik wat bestelde op jullie site ,maar ik ben erg tevreden over alles
Hi Sandra, Wat fijn dat je zo tevreden bent over je eerste ervaring met ons! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
De spulletjes op zich waren allemaal heel mooi en samen waren ze mooi verpakt. Tof cadeau om af te geven. Alles werd dan ook nog heel snel geleverd
Hi Ilse, Zo leuk dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Vriendelijke en goede service. Duidelijke website.
Hi Lilian, Wat fijn dat je ervaring zo goed is! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Mijn ervaring met Hip&Mama Box is zeer goed. Ik heb zelf een box samengesteld en ze hebben het heel leuk verpakt. Helaas bleek een product niet leverbaar, hier werd contact over opgenomen en er werden goede alternatieven aangeboden. Ik zou Hip&Mama Box dus zeker aanbevelen!
Hi Meike, Wat fijn dat jouw ervaring bij ons zo goed is. Daar worden we blij van! Mocht er iets niet voorradig zijn, proberen we inderdaad altijd een mooi alternatief aan te bieden zodat we je box evengoed snel kunnen verzenden. Bedankt voor je mooie review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Bedankt voor je review, Sanne! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Een zelf samengestelde giftbox besteld. Veel keuze uit orginele kados die mooi op kleur ungedeeld waren. We werden goed op de hoogte gehouden vwb de verzending. Alle artikelen waren in goede staat en de ontvangers waren erg blij met dit goed verzorgde en orginele kado.
Hi Annie, Wat leuk dat je zelf een box hebt samengesteld! Goed om te horen dat je dit zo fijn hebt ervaren. Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Het was een leuke ervaring om voor de eerste maal online te kopen voor mijn achterkleinkind.
Hi Julia, Wat leuk dat je iets leuks hebt geshopt voor je achterkleinkind! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder