Heel handig dat het allemaal geregeld wordt.

Jullie hebben hele mooie spullen, voor mijn vriendin was het echt een verrassing en was er erg blij mee zulke leuke spulletjes. Ook snel geregeld zou het zo weer doen.

Leuke originele cadeaus

De Hip & Mama box was erg leuk verpakt. Met de bon die erbij zat heb ik hele leuke cadeaus voor mijn kleintje kunnen uitzoeken. Veel keuze, snelle levering en goede kwaliteit!

Een box vol geluk!

Super leuk ingepakt! Fijn dat je zelf ook een box kan samen stellen. Leuke producten om uit te kiezen!

prima ervaring

dit was mijn eerste kennismaking Bon naar mijn nichtje gestuurd die haar eerste kindje heeft gekregen. I.v.m. corona niet kunnen bezoeken, daarom deze verrassing Ze vond het super leuk

Een leuke doos om cadeau te doen! Ik heb hem aan mijn schoonzus gegeven die in verwachting is van de tweede. Omdat het de tweede is heeft ze eigenlijk alles al in huis. Misschien leuk voor moeders om een doos te geven geniet van je verlof met leuke tijdschriften met een leuke tas. Het zijn in iedergeval ideeën.

Snelle bezorging en leuke baby spullen!

Top service en snel

Snelle levering en goede klantvriendelijkheid!

Ik had wat problemen met het plaatsen van mijn bestelling via de website, maar werd telefonisch vriendelijk bijgestaan door een medewerkster van Hip&Mama box. Vervolgens lag de bestelling de volgende dag al in de brievenbus met een leuk kaartje erbij. Kortom, top geregeld!

Ontzettend fijn dat je een box samen kan stellen naar de gewenste smaak en daarbij heb je ook nog ontzettend veel keus. Goede kwaliteit, leuke spullen voor een mooie prijs.

Mooie kwaliteit, goede service, supersnel!

Om mijn broer en schoonzus te verassen en te feliciteren met hun eerste kindje, had ik een surprise box besteld. Ze waren super blij met het cadeau. Alle producten zijn van goede kwaliteit en heel leuk bij elkaar uitgezocht.

Mooie producten, fijn materiaal, mooi verpakking!

Hele fijne service, klantenservice heel goed bereikbaar

Mooie spulletjes en een hele goede en fijne klantenservice. Ik werd meteen geholpen en samen zijn we tot een oplossing gekomen voor mijn volgende bestelling. Zeker een aanrader.

Leuk kraamcadeau om te geven

Jammer op het kaartje was niet de afz gemeld

Prachtig!

Origineel en gewoon weg hartstikke leuk om cadeau te doen

Super service

Goede mooie producten

Snelle levering super mooie cadeaus. Heb er al 2 keer een mooie box besteld. Goede service.

Snelle service en de verwachting wordt nagekomen.

Het is een kwalitatief goed product. De kleur en uitstraling komen overeen met de foto.

Prettig, snel en goede kwaliteit

Bestelling was makkelijk en in deze tijd niet op kraamvisite kunnen maakt het extra fijn dat je een cadeau direct kan laten versturen. Ze ontvangers vonden het leuk. Al eerder besteld!

Word je blij van

Net zoals de producten is de service. Daar word je blij van! Producten mooi en goed gepresenteerd, snelle en persoonlijke klantenservice, snelle levering en prettige communicatie over de status.

Gewoon super en nette en snelle levering

Het was de eerste keer dat ik wat bestelde op jullie site ,maar ik ben erg tevreden over alles

Toffe spulletjes en snel geleverd

De spulletjes op zich waren allemaal heel mooi en samen waren ze mooi verpakt. Tof cadeau om af te geven. Alles werd dan ook nog heel snel geleverd

Vriendelijke en goede service. Duidelijke website.

Goede service en prachtige producten

Mijn ervaring met Hip&Mama Box is zeer goed. Ik heb zelf een box samengesteld en ze hebben het heel leuk verpakt. Helaas bleek een product niet leverbaar, hier werd contact over opgenomen en er werden goede alternatieven aangeboden. Ik zou Hip&Mama Box dus zeker aanbevelen!

Verrassend leuk!!

Een zelf samengestelde giftbox besteld. Veel keuze uit orginele kados die mooi op kleur ungedeeld waren. We werden goed op de hoogte gehouden vwb de verzending. Alle artikelen waren in goede staat en de ontvangers waren erg blij met dit goed verzorgde en orginele kado.

Prachtig

Het was een leuke ervaring om voor de eerste maal online te kopen voor mijn achterkleinkind.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder