We kochten een cadeaubox voor een vriendin. Eén van de dingen die we erbij hadden besteld was niet meer leverbaar, dit is goed en snel opgelost. Onze vriendin was helemaal blij met de mooie spulletjes.
Hi Danielle, Bedankt voor je leuke review. Wat leuk om te horen dat het cadeau zo goed is ontvangen! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Ik ben erg tevreden over hip&mama en ga zeker vaker producten bestellen. Alles is hip en van deze tijd, precies wat een jonge mama to he zoekt, super!
Hi Aileen, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat we je terug gaan zien! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Al 2x kraam pakketten samengesteld voor collega’s die met zwangerschap verlof zijn gegaan. Het was een groot succes :-)
Hi Annemarie, Wat leuk om te horen dat je bij ons terug bent gekomen! Super leuk dat je je collega's deze leuke cadeau's geeft. Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Ik heb nu 2x besteld bij hip&mama Box Het eerste cadeautje was een samengesteld pakketje. Er zaten leuke dingen in het pakket en De mama to be was er erg blij mee! De tweede keer het serviessetje met koffertje. Het was erg leuk ingepakt, stevig materiaal en mooi gedrukt! Ik zou hier zeker vaker bestellen!
Hi Angela, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent en dat je bij ons terug komt! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Super mooie spulletjes Leuk verpakt uitpakken = genieten
Hi Henriette, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Ik had voor een zwangere vriendin een hip & mama box besteld. Deze zelf samengesteld. Ze was er super blij mee en had het binnen één week al binnen.
Hi Nicole, Wat leuk om te horen dat je zelf een box hebt samengesteld. Zo kun je je box nog persoonlijker maker! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Het was een kraamcadeau en dit werd super goed ontvangen door de ontvangers en waren hier super blij mee.
Leuk verpakt! Toffe box! Ik had de box met een tas voor de moeder erbij. Leuke slab, knuffel, bakje en bestekje. Mooie kleurstelling! Aanrader
Hi Renate, Wat leuk om te horen dat het cadeau zo is bevallen! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Alles netjes ingepakt en goed verzorgd snel ontvangen.
Bedankt voor je leuke review, Sandra! We hopen je nog een keer terug te zien :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Zoveel leuke spulletjes, ik kon niet kiezen! Uiteindelijk een hele leuk box besteld voor een collega. Ik kom zeker terug!
Hi Milou, Haha, dat is alleen maar een goed teken natuurlijk! We kunnen zelf soms ook echt niet kiezen. Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Hele leuke hippe collectie, variatie van goedkoop tot wat duurder, enkele items tot pakketten. Leuk dat je er een persoonlijke kaartje bij kan voegen. Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.
Hi Eva, Wat fijn dat de collectie je zo is bevallen! Heel erg bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Goede service, snel en geen standaard baby producten
Hi Yvonne, Bedankt voor je mooie review. We blijven ons best doen om ons te onderscheiden met prachtige producten! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Ten eerste biedt Hip&Mama Box een geweldige keuze aan merken en producten. Ook de samenstelling van cadeauboxen die je op persoonlijke wijze kunt samenstellen is geweldig. De service is daarnaast echt super; ik werd gebeld door Hip&Mama Box of mijn twee losbestelde artikelen bij het bestelde cadeau hoorde en dus ook ingepakt moesten worden. In mijn geval was dat niet zo, maar het persoonlijke contact en meedenken dat is iets wat ik zo kon waarderen. En waarmee Hip&Mama Box echt bij alle andere webshops met kop en schouders bovenuit steken!! Geweldig ga zo door, jullie hebben er een nieuwe klant (Hip&Mama Box fan ;) ) bij! Nu sparen voor het kopen van nog meer leuke items!!! :)
Hi Anne, Wat super dat je de tijd hebt genomen om zo'n mooie uitgebreide review te schrijven. Hier worden we helemaal blij van! Heel erg bedankt :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Super leuke en mooie box! Met items die ik toevallig ook op mijn wishlist had staan. Kan nu al niet wachten tot de volgende!!
Hi Lotte, Wat leuk om te horen dat de items die op je wishlist stonden precies in de box zaten! We gaan ons best doen om de volgende box in je abonnement weer net zo mooi te maken :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Mooie box, snel geleverd.
Bedankt voor je review, Samantha! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
snel en gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen, wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling/aflevering.
Hi Caroline, Wat fijn om te horen dat je het plaatsen van de bestelling als gemakkelijk hebt ervaren. We proberen zo duidelijk mogelijke updates te geven over de status van de bestelling. Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Ik heb al eens eerder iets besteld en vind het leuke cadeaupakketten. De laatste bestelling is niet helemaal goed gegaan. Ik had voor twee verschillende mensen cadeautjes gekocht 1 box en wat losse cadeautjes. Uiteindelijk zijn al deze producten in 1 box terecht gekomen dat was wat lastig met geven en uit elkaar halen. Ik vraag me af of dit standaard is en of ik dat moet aangeven als ik losse producten bij een box bestel.
Hi Eline, Wat balen om te horen dat dit niet helemaal goed is gegaan.. Onze excuses hiervoor! Wij proberen dit zo goed mogelijk in te schatten voor onze klanten. Ik ben bang dat wij er in dit geval vanuit zijn gegaan dat het als 1 box ingepakt moest worden. Sommige klanten bestellen een box en bestellen daarbij nog losse producten die ze bij de box ingepakt willen hebben. Dan zorgen wij dat dit als een mooi geheel ingepakt wordt. Alleen was dit bij jou helaas anders. Nogmaals onze excuses hiervoor! Voor de volgende keer kun je voor de zekerheid aangeven als je losse producten hebt. Dan weten we helemaal zeker dat het goedkomt! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Reeds meerdere mensen blijgemaakt met deze pakketjes die duidelijk met zorg (en goeie smaak!) samengesteld worden!
Hi Karen, Wat leuk om te horen dat je vaker bij ons hebt besteld! We doen altijd ons uiterste best om de pakketje zo mooi in te pakken. Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Prachtige producten, mooi ingepakt.
Hi Angie, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Een kado voor mijn eerste achterkleinkind, dat komt in juni. Ze wonen in Beieren, Duitsland en ze waren er zo blij mee, zoiets hadden ze nog nooit gezien. Leuk ingepakt. Met recht een feestje om te krijgen. Dank jullie wel!
Wat leuk om te horen dat je een achterkleinkind krijgt! Gefeliciteerd :) Bedankt voor je leuke review! Liefs, Kim | Hip&Mamabox
We hebben heel makkelijk een eigen box kunnen samen stellen voor vrienden van ons. Hij werd heel snel geleverd en zij zijn er super blij mee, aanrader dus!
Hi Rebecca, Wat leuk om te horen dat je zelf een mooie box hebt samengesteld. Bedankt voor je leuke review! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Producten voor een mooie prijs en een snelle levering.
Hi Netty, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en prijs/kwaliteit verhouding! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Bericht dat pakketje door dhl afgegevrn zou zijn maar ik was niet thuis. Dit aan Hip & Mama doorgegeven. Enige reactie is een mail dat ik bij de buren moet navragen terwijl ik in mijn mail al had aangegeven dat ik dat al gedaan had. Verder gingen ze in onderzoek. Rest niks meer gehoord maar betaling blijft wel open staan en vervaldatum komt steeds dichterbij. Ik betaal dus echt niks als hun niks ondernemen want ik heb niks ontvangen.
Hi Lilliana, Wat vervelend om te horen dat je pakket nog niet is aangekomen, ik heb ons contact via de mail even teruggezocht en zie dat we hebben aangegeven dat we een onderzoek hebben gestart bij DHL om te kijken waar jou pakket is. DHL geeft aan dat wij reactie ontvangen binnen 5 tot 6 werkdagen, wij wachten momenteel nog op de reactie van DHL en hopen dat het pakket dan terecht is en deze toch bij je bezorgd wordt! We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles op tijd geleverd wordt, helaas is het momenteel gewoon onwijs druk bij de pakketbezorgers en hopen we dat wel snel reactie ontvangen. We houden je op de hoogte! Liefs, Kim | Hip&mama box
Vlotte bestelling en service. Prachtig artikel!
Hi Anne-Leen, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Hartstikke verrassend uniek cadeau om te geven! Heel blij mee!
Bedankt voor je mooie review! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Industrieweg 27