Mooi, bijzonder, voor ons tweede wonder.

Veel keuze uit goede merken Zelf samen te stellen Goede service bij vragen aan de klantendienst Mooi verpakt Snel geleverd Zeket voor herhaling vatbaar

Leuke website en cadeautjes worden mooi ingepakt!!

Veel keus op de website. Leuk dat als je het als cadeau doet, het mooi wordt ingepakt, inclusief geschreven kaartje! Hip&Mama een echte aanrader!! En vooral nu in Corona tijd.

Fantastische service!

De box was makkelijk te bestellen, super ingepakt. Mooie spullen en de volgende dag al geleverd. De aanstaande mama was erg blij met het pakket.

Super pakketten

Mooie producten, snelle levering en leuk verpakt! Ga hier zeker vaker bestellen

Hele mooie boxen waar elke mama en kind blij van worden!

Wij hebben al een aantal keer bij jullie een mooie geboorte box besteld en elke keer werd de ontvanger er zeer verrast en blij van. Dus wij zijn dik tevreden met de service, de levering en de producten op zich :-)

totaal content!

Ik kende Hip&Mama Box niet tot ik op zoek ging naar een cadeautje voor 2 kleinkindjes die op komst zijn, een tweeling nog wel. De box voor de ouders en de grootouders sprak mij wel aan. Ik heb dan ook al 2 maal iets besteld en ik ben heel tevreden over mijn aankoop. Een trotse oma

Ruime keuze aan originele cadeautjes in prachtige aardetinten!

Voor het eerst dat ik op deze site terecht kwam en werd meteen enthousiast om cadeautjes te bestellen voor onze dochter die haar eerste kindje deze maand verwacht. We kunnen niet wachten op ons eerste kleinkind. De cadeautjes zaten in een doos en waren mooi ingepakt. Nu wachten wat onze dochter straks van al die cadeautjes gaat vinden! Kort samengevat: een prettige site met originele cadeautjes die zorgvuldig worden ingepakt en verstuurd.

super leuke website

ontzettend goede service en binnen een dag in huis! Leuk om in deze tijd cadeau te doen als je nog niet op kraamvisite mag en wel al iets wilt geven!

Gaaf als cadeau

Mijn vriend was erg tevreden met het cadeau. Het leuk was dat je het zelf naar eigen wens samen kan stellen!

Top service!

Het handgeschreven kaartje maakte het kado uniek en persoonlijk. Daarnaast werd het snel verstuurd en werd ik iedere keer op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Hele fijne ervaring met Hip & mama en ik ga zeker vaker bestellen

Super box en snelle levering

Onwijs goede en mooie producten en super leuk afgeleverd

Fijne en mooie site met verrassende en unieke cadeaus

In een korte periode zijn meerdere vriendinnen in verwachting. Via hipenmama heb ik de mogelijkheid om voor iedereen een uniek samengesteld cadeau te sturen dat past bij hun karakter. Echt een aanrader!

Ik had nog nooit bij jullie besteld maar super service en heel leuk ingepakt.

Super mooie spulletjes

Gekocht voor een lieve toekomstige mama en papa. Ontzettend mooie spulletjes, zorgvuldig verpakt en verzonden. Ga hier zeker nog vaker mooie cadeautjes scoren!

Makkelijk besteld en leuk ingepakt.

Leuk die handgeschreven kaart ! De site is soms een beetje onduidelijk. Leuk voor cadeau pakketjes.

Snelle service en feestje om uit te pakken

Mooie spullen, super snel bezorgd en een feestje om uit te pakken. Hoe de box is ingepakt wordt je al helemaal blij van!

Ik heb zelf de box niet gezien maar de ontvangers waren er super blij mee. Het bestellen gaat heel gemakkelijk en de afbeeldingen zijn duidelijk dus je kunt goed zien wat je besteld! Gewoon super dus! :-)

Een fantastische verlof verrassing voor mijn lieve collega!

Onze lieve collega ging met verlof.... door het thuiswerken hebben we haar niet eens live zwanger gezien. Het vertrouwde pakketje met cadeautjes op de laatste werkdag bleef ook uit. Maar wat een verrassing vond ze het toen er wel een grote doos vol geweldige cadeautjes afgeleverd werd bij haar thuis! Heel leuk ingepakt en een genot om uit te pakken! En ik vond het een genot om dit pakket samen te stellen, het was nog moeilijk kiezen tussen alle leuke spulletjes op de site!

Mooie cadeauboxen en fijne service

Uitgebreid keuze uit verschillende boxen, goed arrangement qua prijzen en voor iedereen wel iets toepasselijks! Met veel plezier tussen alle pakketten gezocht om de perfecte te vinden, daarnaast is de service qua bezorging en persoonlijk kaartje ook top.

Super cadeautje

Goede levering. Mooie afwerking en super leuk

Kende het niet maar wat een verrassing deze leuke mama-kind box!

Originele, emotionele verrassing.

Het was een eerste cadeautje, zeer emotioneel voor de mama in spe. Super blij met het originele en persoonlijke cadeau. Prachtige afwerking en kwalitatief goed.

Een jonge moeder heel blij gemaakt

Leuke samenstelling van een box.

Super leuke box en goede kwaliteit producten!

Na onze zwangerschapaankondiging ontvingen wij van familie een hippe mama box, speciaal voor de aanstaande mama. Wij vonden dit heel leuk en de spullen waren erg mooi. Mijn man zei voor de grap "en ik dan? Krijg ik niks?". Ik vond dat hij ook wel een speciale papa box had verdiend omdat hij zo goed voor ons zorgt en mij enorm vertroeteld. Daarom heb ik een papa box voor hem besteld met allemaal leuke producten. Je had zijn gezicht moeten zien, hij was zo blij! De boxen zijn echt een top kado om te geven en te krijgen!

Snel geleverd, erg leuk ingepakt. Cadeautje viel goed in de smaak. Top!!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder