Heel goed!

Het was exact wat ik had verwacht. Mooie spullen en attractief verpakt!

Leuke cadeautjes en Uitstekende service

Mooie site, leuke gevarieerde cadeautjes en cadeau boxen . Leuk om iemand mee te verassen.

Super service en mooi verpakt!

De leukste baby items in 1 winkel

De allerleukste merkjes en ideeën op 1 website hier slaag je altijd voor een tof kado. Snel geleverd en heel leuk ingepakt. Aanrader!

Mooi ingepakt en goede kwaliteit, alleen jammer dat het niet naar het opgegeven adres werd afgelever

Mooie doos alleen jammer dat het niet naar het adres is gestuurd dat ik wilde

Mooie producten en snelle levering

Leuke cadeau pakketten met zowel mooie als praktische spulletjes.

Snel

Na het plaatsen van de bestelling werd het al vrij snel afgeleverd. De optie om een gepersonaliseerd kaartje erbij te doen, vond ik heel prettig. Een minpunt: ik heb voor een verrassingsspakket gekozen en zou het prettig hebben gevonden als ik een foto van de inhoud van het pakketje had ontvangen. Tevens onderdeel van de klantervaring.

Super leuk om te geven

Heb deze box als cadeau gegeven. Super leuk aangezien het in verschillende kleuren is kan het echt gematch worden met de baby kamer. Vriendin was er super blij mee en het kaartje die ik erbij gedaan had was zelfs hand geschreven!

Leuke site, met leuke cadeautjes

Snelle levering en vriendelijk mail contact.

Super leuk, onwijs mooie spullen!!

Onwijs leuke set, mooi kraamcadeau. Een feest om uit te pakken, en snel geleverd!

Had via de Gooische moeders jullie gezien. Super snelle levering. Helemaal toppie

Prachtige cadeaubox met kwalitatieve spulletjes!

Zeer blij mee met de supermooie cadeautjes.

Juist wat ik zocht!

Super mooi verpakt & prima aan de voorwaarden. Eindelijk knappe zonnenbrilletjes voor mijn meisjes gevonden met bijpassende speldjes! Bedankt

Superleuke webshop!

Een webshop met hele leuke hippe zaken, “Leuke sfeer” ook op de webpagina,s Deze oma was aangenaam verrast door t leuke aanbod en kon zo de kraammand vullen met hippe cadeautjes voor onze kleindochter! Top, snel en leuk verpakt!

Leuke box om zelf te maken!

Super leuke spullen, en heel fijn om met specifieke kleuren goed te kunnen werken op de site. Precies wat ik zocht. Ik vind de prijzen wel aan de hoge kant, als ik zie welke formaten de producten hebben die ik heb gekregen. Op de site zag de hele box er véél groter uit. De kwaliteit van de spullen is wel zeer goed en de ontvangers waren er super blij mee. Veel keuze en een hele fijne (+ snelle) service!

Super sevice, hele leuke producten!

Ik moest een kraamcadeau hebben, nadat ik dat gevonden had zag ik nog meer leuke producten op jullie site. Super leuk allemaal! Fijne service en snelle levering! Alles netjes verpakt. Ben zeer tevreden en zal zeker vaker bij jullie shoppen!

Persoonlijk & helemaal zoals jij het wil

Wat een leuke service, zeg. Je kan zelf een pakketje samenstellen met je favoriete items. En er is zoveel keuze! Ook zit er een handgeschreven kaartje bij. Hartstikke leuk, persoonlijk en uniek. De ontvanger was er superblij mee.

Cadeau was snel geleverd!

Blij met jullie goede service, dank je wel. Familie waren zeer blij met de cadeau.

Leuke ervaring en een mooi pakket!

Een mooi ingepakt pakket en leuk samengesteld!

Superleuke box

Voor een collega die een meisje krijgt een hele leuke box samengesteld. Ideaal dat je zelf kan kiezen wat er in de box komt. Veel keus!

Mooie spulletjes

Leuke spulletjes ontvangen in de box

Ontvanger was ontzettend enthousiast

Zowel mij als gever als de ontvanger was het een verrassing wat er in het pakket zat. Beide erg enthousiast, kwaliteitvolle artikelen.

Prachtig geschenk!

Ik heb een baby geschenkbox gegeven aan een vriendin die zwanger is en tijdens een moeilijke periode een beetje steun kon gebruiken. Deze geschenkbox kwam heel mooi verpakt toe en de inhoud ervan was gewoon TOP! Dikke merci!

Supertof!

Leuke, gevarieerde verrassingsbox. Mijn zusje was er erg blij mee!

Iemand heel blij gemaakt met een box!

Het is zo leuk om zelf iets samen te stellen. En vooral wanneer er zoveel keuze is. Ze waren heel blij met alle mooie spullen. Ontzettend goede kwaliteit. Voor de volgende zwangere vriendin kom bestel ik zeker weer een box.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder