Een hele snelle levering. Ik heb de box cadeau gegeven aan een mama to be. Heel sjiek en de kleuren helemaal verliefd op te worden.

Leuke kadootjes, snelle verzending

Leuke kadootjes om uit te zoeken, veel soorten. Goede service via chat contact. Snel Verzonden en bij ander adres makkelijk afgeleverd.

Leuk kado en snel bezorgd

Mijn vriendin was zeer verrast toen cadeaubox love for stone green! werd bezorgd. Ze is er erg blij mee.

Leuk, mooie kleuren, goede service

Super leuk pakket. Tenminste niet zo'n standaard cadeau! Super leuk ingepakt, snelle verzending en netjes via de mail op de hoogte gehouden. Ik ben er blij mee en hopenlijk de gene die het krijgt ook:) maar dat komt vast goed!

Erg leuke box voor onze vriendin!

Ruime keuze in soorten kado boxen, we waren er snel uit en konden het rechtstreeks op laten sturen! Erg leuk en werd goed ontvangen!

Top, snelle levering

Leuk samengesteld, snel geleverd. Prijs/kwaliteit helemaal prima!

Veel keus, goede service en snelle levering. Kort maar krachtig, goede service heeft als het goed is ook maar weinig woorden nodig!

Snel en betrouwbaar

Super leuke levering! Alles nog eens mooi apart verpakt in echte cadeau verpakking. Heel leuk als je dit niet verwacht!

Alles naar wens.

Ik bestelde twee pakketten. Je kreeg 1 gratis kaartje voor bij het cadeaupakket, ik kreeg keurig bij elk pakket 1 kaartje, zonder hier specifiek om gevraagd te hebben. Ik was bang een fout gemaakt te hebben bij de bestelling, per mail nagevraagd, snelle, vriendelijke reactie.

Zeer tevreden!!

Producten zijn geweldig!

Leuke box voor opa

Leuke box voor een kers verse opa besteld. Helaas was het bordje niet meer leverbaar maar mocht ik iets anders uitzoeken om het pakket mee aan te vullen. Het was netjes verpakt.

Vlot en simpel

Makkelijke webshop, vlotte aankoopproces en afhandeling! Alles mooi verpakt als handige box om af te geven!

Top tas

Geweldige tas en een goede snelle levering.

Lovely surprise!

The gift box was beautiful and my colleague loved everything in it. It had equal parts cuteness and usefulness. So great shopping!!

Erg leuk origineel suprise kado!

Als kraamkado de verassingsbox besteld - erg leuke inhoud, mooi verpakt en werd ook heerlijk op tijd geleverd!

Leuke box, ontvanger was heel blij

Omdat een kraampakket in corona-tijd moeilijk zelf samen te stellen is, aangezien de winkels dicht zijn. Ben ik gaan zoeken naar een online winkel waarbij het zelf samenstellen mogelijk is. En ik kwam op deze website uit. Je hebt ruime keuze in verschillende leuke cadeaus welke hun in een prima cadeaubox stoppen. De ontvanger van dit pakket was heel blij.

Hele snelle levering en super leuk ingepakt! Echt een top cadeau om te geven!

Helemaal super! Mooie cadeaubox

Bestellen ging heel soepel; enige “klacht” die ik heb, is dat er teveel leuke cadeautjes zijn om uit te kiezen ♥️

Heel leuk om kado te geven

Heel veel leuke producten die heel leuk verpakt worden, zodat je het gelijk kado kunt doen.

Uitstekende service, en snelle levering!

Heel veel keuze uit een ruim en leuk assortiment, na het bestellen een goede service met alle informatie over het verloop van de bestelling. Daarna heel snel thuis bezorgd!

Ik weet niet wat leuker was: de box cadeau geven of cadeau krijgen!

De zelf samengestelde box cadeau gegeven aan een vriendin die net zwanger is. Het samenstellen was echt een feestje; zoveel leuke producten die makkelijk bij elkaar te zoeken waren door de kleuren en thema’s. Het was haar eerste zwangerschapscadeau en daardoor extra welkom met handige mama-to-be spulletjes. Heel lief verpakt en snel bezorgd; dit ga ik zeker vaker cadeau doen aan toekomstige mama’s.

Leuke spullen en snelle levering

Keuze uit veel leuke cadeautjes en makkelijk om ook zelf een box samen te stellen. Ontvangers waren blij verrast!

Wauw, in 1x keer klaar!

Het is zo moeilijk om voor "verse" ouders iets leuks, handigs en hips te vinden, vooral als je zelf alweer lang uit de baby's bent. Deze box net twee maal cadeau gegeven en het werd beide keren super positief ontvangen!

De ontvanger was er heel blij mee!

De ontvanger was er heel blij mee. De totale uitstraling van de producten en de verpakking was erg mooi! Het is toch altijd lastig iets leuks te bedenken en dit maakt het een stuk makkelijker.

Gemakkelijk en snel geregeld

Degene die de box heeft gekregen was er blij mee

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder