Als toekomstige meter heb ik mijn vriendin een leuke mama to be box cadeau gedaan. Ze was er heel blij en verrast mee! Bedankt voor de super service!
Bedankt voor je mooie review, Karolien! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Altijd een leuke verrassing om te geven of te krijgen
Bedankt voor je mooie review, Patricia! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Leuk verpakte kadokaart. Want wat moet je tegenwoordig toch geven? Nu kunnen de kersverse ouders zelf iets uitzoeken in deze mooie shop. Je zou zo weer zwanger willen worden als je al deze leuke spullen ziet ;-) verkeerde reden natuurlijk ... maar erg leuk om rond te neuzen
Bedankt voor je mooie review, Bianca! Wat leuk om te lezen :) Je zou inderdaad bijna zelf weer een baby'tje krijgen met die leuke spulletjes! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Het begon met een goede website waar ik makkelijk kon vinden wat ik wilde. Na het plaatsen van de bestelling goed geïnformeerd over de levertijd en betaling. Vervolgens pakketjes netjes op tijd en ook nog eens helemaal leuk ingepakt. Ik hoefde er niks meer aan te doen. Enige lastige daarvan is dus ook dat je niet zelf even kunt spieken! :)
Bedankt voor je mooie review, Romy! Haha dat is zo :) Zo zonde dan van de mooie verpakking! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Heb al meerdere keren iets bij jullie besteld . Duidelijke site ,snelle service zou het ieder ander aanraden iets bij jullie te bestellen .
Bedankt voor je mooie review, Joyce! Wat lief van je :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
De boxen zijn zo mooi dat ik gewoon weer wil bevallen hahah.
Bedankt voor de mooie review, Esra! Ik heb hetzelfde haha :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik was meteen weg van de producten en de manier waarop het verpakt wordt. Ik had een uitzonderlijk verzoek om een verrassingspakket naar het buitenland te versturen. Dat is direct en super netjes geregeld en mijn vriendin was super blij met het cadeau! Chapeau...
Bedankt voor je mooie review, Sjarlot! Wat fijn te horen dat het goed ontvangen is :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Veel keuze aan leuke producten. Eventueel de optie om naam te borduren op knuffel of omslagdoek zou een leuke toevoeging zijn
Bedankt voor je mooie review, Ilse! We zullen je feedback meenemen :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik heb cadeaubox Hip&Mama via google gevonden. Ik heb 2 boxen binnen 2 weken besteld. 1 voor mijn collega en 1 voor mijn zusje. Een boy and girl box van 35 euro Superleuke spulletjes. En mijn zus en collega vonden het een leuk cadeautje. Echt een aanrader!!
Bedankt voor je mooie review, Joan! Wat leuk om te horen dat je al zoveel mensen hebt verrast :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Mijn man en ik waren aangenaam verrast met de box. Er zaten heel mooie en fijne voorwerpen in: een bijring, autootje, enz... Wij kijken altijd uit naar de volgende box. :)
Bedankt voor je mooie review, Veerle! Wat leuk dat je een abonnement bij ons hebt. We zullen jullie weer gaan verrassen :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Het was misschien nog beter geweest als ik de box zelf had kunnen samenstellen. Er zijn wel verschillende boxen, maar de keuze om ze zelf samen te stellen zou het nog mooier maken.
Bedankt voor je mooie review, Marit! Het is zeker wel ook een mogelijkheid om zelf je box samen te stellen hoor: https://hipenmamabox.nl/stel-je-eigen-box-samen/ Wellicht voor een volgende keer :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Na het abonnement aan mezelf en vriendin cadeau te hebben gedaan is het nu de beurt aan mijn zus en maak ik jaarclub blij met jullie superleuke boxen! Net zoals iedere maand was ze weeral dolgelukkig met de laatste box! Doen jullie gooooeeed!!!!
Bedankt voor je mooie review, Yentel! Nou wat superleuk om te horen dat we jullie allemaal zo hebben kunnen verrassen met de cadeauboxen van het abonnement :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Mooie artikelen snelle service!
Bedankt voor je mooie review, Sarah! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Aanrader om op deze manier in Coronatijd toch een kraamcadeau te kunnen geven. Natuurlijk voor daarna ook wanneer je verder weg woont. Snelle levering & je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Bedankt voor je mooie review! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Wij hebben zelf een box samengesteld met allerlei items die perfect passen bij de ontvanger! Hip&Mama Box heeft het super leuk ingepakt en de volgende dag al verzonden!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Weer hele leuke spulletjes voor m'n kleine mannetje gekregen. Ook echt dingen waar je wat aan hebt. Het is het echt waard voor je geld !!
Bedankt voor je mooie review, Ilona! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Heel blij mee, leuk om weg te geven. En veel verschillende pakketten. Ga zeker vaker bestellen
Bedankt voor je mooie review, Bianca! En wat leuk dat je vaker bij ons terug gaat komen :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
lieve knuffel en cadeaubon voor Malou Mara besteld. Was heel snel binnen bij haar ouders. echt een aanrader Hip&Mama Box.
Bedankt voor je mooie review, Marissa! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Super mooi en leuk kraam cadeau besteld, de naamblokken. En wat was ze er blij mee! Heel gaaf!
Bedankt voor je mooie review, Laura! Fijn hoor je enthousiasme :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Juist in deze corona tijd waarin kraamvisite lastig is wilde ik iets speciaals geven aan een vriendin. Na lang wachten is ze eindelijk zwanger geworden en nu bevallen van een prachtige dochter. Ik heb ervoor gekozen om zelf een box samen te stellen, dit werkt erg makkelijk. Leuk dat je kan zelf de doos kan uitkiezen en er ook nog een kaartje bij kunt doen waar dan jouw eigen bericht handgeschreven op komt te staan. Mijn vriendin was erg blij met de doos vooral ook met de letter blokken. Hier kun je zelf de kleur van de letters kiezen, erg leuk. Levertijd is prima en je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader!
Bedankt voor je mooie review, Kim! Wat fijn dat je je vriendin zo hebt kunnen verrassen :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Er bleek iets niet op voorraad te zijn voor mijn bestelling. Ik werd snel op de hoogte gebracht en er werden ook al meteen enkele oplossingen voorgesteld. De dag erna was het opgelost en werd mijn pakketje al verzonden. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service. Ook het pakje zelf was mooi ingepakt en is goed aangekomen.
Bedankt voor je mooie review, Eveline! Fijn om te horen :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Een erg blije vriendin, zij werd verrast met deze mooie naamblokken voor haar pasgeboren dochter. Snelle levering en snel/fijn mail contact met Hip&Mama.
Bedankt voor je mooie review, Kelly! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Hele leuke Hip&Mama cadeaubox om te geven en vlot geregeld. Verzending naar Belgie was in 2 dagen gepiept! bedankt voor de goede service!
Bedankt voor je mooie review, Susanne! Goed om te horen dat de pakketbezorgers ook hun best gedaan hebben ;) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik ben super tevreden over hip&mama. De spullen zien er mooi uit en zijn van sterk materiaal. De bezorging was er snel (zelfs in deze tijd) en het was zo prachtig verpakt allemaal! Echt een cadeau voor jezelf.
Bedankt voor je review, Jeanne! Een feestje om uit te pakken zo te horen :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Een box verzonden naar een aankomende oma die heel graag in de keuken staat en dus was het serviesetje oma's keuken perfect.
Bedankt voor je mooie review, Petra! Wat leuk voor oma :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder