Prettig geregeld en snelle levering

Vanaf het moment dat ik besteld en betaald heb werd ik op de hoogte gehouden wat er met mijn pakketjes gebeurde. Erg fijn!

Super service!

Via Hip&Mama geheel coronaproof een leuke box kunnen samenstellen en laten afleveren bij mijn vriendin die net moeder is geworden! Een super verrassing! En keuze genoeg uit super mooie en leuke spulletjes. Ik ben fan!

Superrrrrr..

Mooie site . Overzichtelijke site. In 1 woord gewoon perfect...

Top Service

Super snelle levering erg leuk verpakt!! Zeker aanrader om cadeau te doen!

Ontzettend leuk!!!

Ik ben super blij met mijn bestelling. Ik heb dit als kraam cadeau aan iemand gegeven en ook zij was heel blij ermee. Het was ook snel binnen, heel fijn! Ik ga zeker vaker bestellingen bij jullie doen.

Super kwalitatieve producten!

Blij met het pakket! Gekocht als verrassing voor een vriendin. Super mooie producten en als je teveel op de website kijkt word je zelf veel te hebberig! Aanrader! Leuk ingepakt!

Mooi verrassingspakket

Leuk pakket om weg te geven, persoonlijk te maken door kleur keuzes

Zeer goed.

Snel geleverd, alles mooi ingepakt! En helemaal top een handgeschreven kaart erbij!

Mooie box. Goede communicatie!

Hele leuke verrassing voor iemand. Handgeschreven kaartje erbij. Goede communicatie over levering.

Top site

Mooi overzichtelijk, duidelijke (product) informatie.. en super mooie collectie! 2 bestellingen gedaan, kleine is nog onderweg dus zullen nog vele volgen

Altijd een beetje feest!

Bij het krijgen van de Hip&Mama box voel ik me keer op keer terug kind. De spanning van een cadeautje krijgen en uitpakken, is een feest! Zeker met deze leuke babyspullen.

Heel leuk om cadeau te geven en goede service.

Voor 3 collega's een verrassing box besteld, zij waren heel erg enthousiast. Een doos vol met leuke hippe spullen.

Leuke webshop met goede service

In deze tijden een kraamcadeau vinden én in één keer af laten leveren is niet makkelijk. Hip&Mama Box maakt dit wel mogelijk. Een hele blije verlofganger bij ons op kantoor. :-)

Prachtig!

Je ziet gewoon dat dit met ontzettend veel liefde gemaakt werd.

Snel en mooi

Het was binnen een dag al verzonden en was een groot succes bij de ontvangers

Snelle service en het pakje kwam netjes op tijd binnen en leuk ingepakt!

Als cadeautje gegeven

Heb het als cadeautje besteld en laten bezorgen! Werd héél goed ontvangen. Zelf ook bijna uitgerekend dus het staat zelf hoog op mijn eigen lijstje!

Snelle service en helpen snel en hebben goed advies

Ik had een vraag over een box, kreeg snel antwoord. En heb de box besteld en ze waren snel met levering. En de box was heel leuk.

Mooi baby verassing doos besteld en weer iemand gelukkig gemaakt met jullie producten.

Heel tevreden

Het cadeautje was voor een vriendin van mij. Ze was heel tevreden.

Snel geleverd en leuke producten!

De mama die het als cadeau binnen kreeg vond het erg leuke en nuttige kraamcadeaus! Het was ook snel in huis. Dank daarvoor!

Super leuk om te geven

Komt binnen in een leuke verpakking om open te maken. De inhoud kun je in je gewenste kleur kiezen. De volgende keer zal ik dit zeker nog een keer kado geven !

Prima service, mooi cadeau om weg te geven!

De ontvangers waren er blij verrast mee!

Ziet er fantastisch uit!

De ontvanger is erg enthousiast! Ik had er nog een kaart bij gedaan, maar daar is iets mis gegaan, de tekst stond er niet in. Dus ze moesten even op zoek naar de gever..het is uiteindelijk goed gekomen

Ik kan zo een uniek, origineel, praktisch cadeau laten leveren met toch een persoonlijke toets

Heel duidelijke site, alles mooi per categorie. De tofste merken en praktische cadeautjes. Snelle levering en super tof dat je een persoonlijk berichtje kan meesturen.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder