Leuke site, duidelijk, leuke merken en producten.. box keurig verpakt en super om cadeau te doen!
Hi Chantal, Wat fijn om te horen dat onze shop jou zo goed bevalt! Bedankt voor je mooie review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Het cadeau voor mijn zwangere zus was snel bezorgd en ook super leuk ingepakt! Het was een hele leuke verrassing voor mijn zus en zwager.
Hi Sharon, Wat leuk dat het cadeau zo goed ontvangen is! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Via een cadeaubon een box voor m'n dochtertje gekocht. De box was echt een cadeautje om te open te maken. Erg leuke en handige producten (kommetje, lepeltjes, slab en spuugdoekjes) Dochtertje is nog maar 3 weken oud maar dit zijn producten die we nog niet hadden en wat je niet zo snel cadeau krijgt. Echte aanrader en ga ik zeker onthouden als idee voor kraamcadeau.
Bedankt voor je mooie review, Manya! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Super service en kwaliteit! Zeer tevreden!
Bedankt voor je mooie review, Fatma! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Nadat ik op vrijdagavond had besteld is er op dinsdagmiddag al geleverd. Dit was gelukkig net op tijd voordat we op kraambezoek gingen! De inhoud van de box was ook echt superleuk en van goeie kwaliteit.
Bedankt voor je mooie review, Jorim! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Het pakket was snel geleverd en de spulletjes zijn echt mooi!
Bedankt voor je mooie review, Marèse! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Leuke babykleding voor een goede prijs.zeer snelle levering
Bedankt voor je mooie review, Mieke! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Het kwam snel binnen, en ziet er erg leuk uit! Wanneer ik weer een kraamcadeau nodig heb neem zeker weer een kijkje om iets te kopen.. Groetjes!
Bedankt voor je mooie review, Laura! Nou graag dan tot ziens :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Jammer dat het kaartje er niet bij zat . Zodat de ouders niet wisten van wie het afkomstig was
Bedankt voor je review, Simome! Wat vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring bij ons hebt gehad. Als je bij ons kiest voor een kaartje met tekst dan voegen wij die handgeschreven toe zodat je ontvanger weet van wie het cadeautje afkomstig is. Dat is juist een service die wij iedereen willen bieden. Het spijt me dat we dat in jouw geval zijn vergeten, dat is nooit de bedoeling geweest. Wat zouden we nog voor je kunnen betekenen? We willen het graag voor je oplossen. Zou je ons een e-mail willen sturen naar [email protected] en dan willen overwegen om ons een herbeoordeling te geven? Alvast bedankt. Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Met mijn babyshower zelf een hip&mama box mogen ontvangen. Nu een laten versturen naar mijn vriendin die in de lockdown is bevallen van hun prachtige dochter! Onwijs leuke kant en klare boxen maar ook zelf kan je een box samenstellen uit beschikbare cadeaus. Superleuk verpakt met een leuke kaart erbij!
Bedankt voor je mooie review, Rianne! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik stelde zelf mijn box samen en alles komt in een super mooie verpakking! Alle elementen zijn stuk voor stuk prachtig en van goede kwaliteit! De box werd snel geleverd.
Bedankt voor je mooie review, Sara! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Soepel bestelproces, probleemloos geleverd en mooie producten.
Bedankt voor je mooie review, Brenda! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Erg goed. Aanstaande opa en oma verrast met het leuke pakket met bord, beker en bakje “eten bij opa & oma”. Maakt het nog leuker om het blijde nieuws te vertellen! Al aan veel mensen enthousiast verteld waar we het hebben aangeschaft. Toffe zaak!
Bedankt voor je mooie review, Lea! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Correcte prijs, mooi ingepakt. Veel keuze in de webshop en vlotte service. Alles wat men eigenlijk verlangt. Ik heb de doos gekocht voor een zwangere vriendin. Zij heeft de verrassing met plezier in ontvangst genomen en was helemaal in de wolken. Alles is vlot verlopen van zoektocht, naar aankoop tot levering.
Bedankt voor je mooie review, Axelle! Wat fijn om te horen dat het een fijne ervaring bij ons is geweest :) Daar doen we het allemaal voor! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Heel snelle en mooie levering!
Bedankt voor de mooie review, Greet! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Cadeaubon voor de webshop gekregen. Leuk assortiment met een snelle levering. Product zoals afgebeeld.
Bedankt voor je mooie review, Nicole! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Wat een schattige cadeaus hebben jullie in het assortiment. In een woord geweldig!
Bedankt voor je mooie review, Sylvia! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Heel tevreden met de mooie spulletjes
Bedankt voor je mooie review, Leni! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Artikel wordt snel geleverd!
Bedankt voor je mooie review, Marlou! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik had 2 cadeautjes gekocht, deze waren ingepakt en wel. Helemaal super! Makkelijke webshop en goede levering. Zeker een aanrader!
Bedankt voor je mooie review, Stefanie! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Nu al 3 boxen en wat losse spulletjes besteld. Waaronder de blokken met naam erop. Werd nog even na gebeld of ik goed had besteld omdat ik de naam 2x wou. Heel netjes. Waarnaar we ze heel snel al in huis hadden. De boxen zijn super leuk om cadeau te geven aan opa’s en oma’s. De boxen op zichzelf zijn al een feestje om uit te pakken.
Bedankt voor je mooie review, Naomi! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Er is een super leuk pakket samengesteld voor het door ons gekozen bedrag! Ideaal, ik kan moeilijk kiezen en nu werden voor mij de leukste keuzes gemaakt! Ik vind het voor herhaling vatbaar !
Bedankt voor je mooie review, Wendy! Graag een keertje tot ziens op onze website :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Snelle levering en helemaal perfect zoals gevraagd! Erg blij mee.
Bedankt voor je mooie review, Lia! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik had een kado besteld voor mijn vriend. Vroeg in de ochtend. En dezelfde middag werd het nog op de post gedaan. 1.5 dag later kreeg ik het al binnen, ondanks alle drukte! Erg tevreden, ook over de service via de mail.
Bedankt voor je mooie review, Vivian! Fijn om te horen hoor :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik kreeg de Hip&mama box van een vriendin bij de aankondiging van mijn zwangerschap. Omdat ik het zo leuk vond heb ik direct een box samengesteld toen een andere vriendin vertelde dat ze zwanger was. Vandaag aan haar gegeven en ze vond het zo leuk dat ze ook gelijk een bezoekje aan jullie site heeft gebracht!
Bedankt voor je mooie review, Fleur! Dat is mooie mond-op-mond reclame waar we erg blij mee zijn :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder