Makkelijke en overzichtelijke site!

Leuke site, duidelijk, leuke merken en producten.. box keurig verpakt en super om cadeau te doen!

Ik heb de service positief ervaren!

Het cadeau voor mijn zwangere zus was snel bezorgd en ook super leuk ingepakt! Het was een hele leuke verrassing voor mijn zus en zwager.

Super leuk

Via een cadeaubon een box voor m'n dochtertje gekocht. De box was echt een cadeautje om te open te maken. Erg leuke en handige producten (kommetje, lepeltjes, slab en spuugdoekjes) Dochtertje is nog maar 3 weken oud maar dit zijn producten die we nog niet hadden en wat je niet zo snel cadeau krijgt. Echte aanrader en ga ik zeker onthouden als idee voor kraamcadeau.

Supertop!

Super service en kwaliteit! Zeer tevreden!

Snel geleverd en leuke inhoud!

Nadat ik op vrijdagavond had besteld is er op dinsdagmiddag al geleverd. Dit was gelukkig net op tijd voordat we op kraambezoek gingen! De inhoud van de box was ook echt superleuk en van goeie kwaliteit.

Snel geleverd mooie spullen.

Het pakket was snel geleverd en de spulletjes zijn echt mooi!

Leuke babykleding voor een goede prijs.zeer snelle levering

Super leuke box

Het kwam snel binnen, en ziet er erg leuk uit! Wanneer ik weer een kraamcadeau nodig heb neem zeker weer een kijkje om iets te kopen.. Groetjes!

Jammer

Jammer dat het kaartje er niet bij zat . Zodat de ouders niet wisten van wie het afkomstig was

Super leuk concept!

Met mijn babyshower zelf een hip&mama box mogen ontvangen. Nu een laten versturen naar mijn vriendin die in de lockdown is bevallen van hun prachtige dochter! Onwijs leuke kant en klare boxen maar ook zelf kan je een box samenstellen uit beschikbare cadeaus. Superleuk verpakt met een leuke kaart erbij!

Super leuke box!

Ik stelde zelf mijn box samen en alles komt in een super mooie verpakking! Alle elementen zijn stuk voor stuk prachtig en van goede kwaliteit! De box werd snel geleverd.

Probleemloos

Soepel bestelproces, probleemloos geleverd en mooie producten.

Origineel cadeau & super leuk ingepakt!

Erg goed. Aanstaande opa en oma verrast met het leuke pakket met bord, beker en bakje “eten bij opa & oma”. Maakt het nog leuker om het blijde nieuws te vertellen! Al aan veel mensen enthousiast verteld waar we het hebben aangeschaft. Toffe zaak!

Een hele leuke doos om te geven (en zeker om zelf te krijgen)!

Correcte prijs, mooi ingepakt. Veel keuze in de webshop en vlotte service. Alles wat men eigenlijk verlangt. Ik heb de doos gekocht voor een zwangere vriendin. Zij heeft de verrassing met plezier in ontvangst genomen en was helemaal in de wolken. Alles is vlot verlopen van zoektocht, naar aankoop tot levering.

Heel snelle en mooie levering!

leuke baby webwinkel, snelle levering

Cadeaubon voor de webshop gekregen. Leuk assortiment met een snelle levering. Product zoals afgebeeld.

Wat een schattige cadeaus hebben jullie in het assortiment. In een woord geweldig!

Heel tevreden met de mooie spulletjes

Artikel wordt snel geleverd!

Goeie service

Ik had 2 cadeautjes gekocht, deze waren ingepakt en wel. Helemaal super! Makkelijke webshop en goede levering. Zeker een aanrader!

Super kwaliteit en mega snelle levering

Nu al 3 boxen en wat losse spulletjes besteld. Waaronder de blokken met naam erop. Werd nog even na gebeld of ik goed had besteld omdat ik de naam 2x wou. Heel netjes. Waarnaar we ze heel snel al in huis hadden. De boxen zijn super leuk om cadeau te geven aan opa’s en oma’s. De boxen op zichzelf zijn al een feestje om uit te pakken.

Heel aangenaam verrast

Er is een super leuk pakket samengesteld voor het door ons gekozen bedrag! Ideaal, ik kan moeilijk kiezen en nu werden voor mij de leukste keuzes gemaakt! Ik vind het voor herhaling vatbaar !

Snelle levering en helemaal perfect zoals gevraagd! Erg blij mee.

Ik had een kado besteld voor mijn vriend. Vroeg in de ochtend. En dezelfde middag werd het nog op de post gedaan. 1.5 dag later kreeg ik het al binnen, ondanks alle drukte! Erg tevreden, ook over de service via de mail.

Ik kreeg de Hip&mama box van een vriendin bij de aankondiging van mijn zwangerschap. Omdat ik het zo leuk vond heb ik direct een box samengesteld toen een andere vriendin vertelde dat ze zwanger was. Vandaag aan haar gegeven en ze vond het zo leuk dat ze ook gelijk een bezoekje aan jullie site heeft gebracht!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder