Heel leuk gebaar en leuke spullen

In een tijd waarin je toch niet zo snel langsgaat bij iemand, was dit het perfect cadeau. Er werd heel enthusiast op gereageerd en er is heel veel keuze!

Super leuk en goed verzorgd concept

Ontzettende leuke boxen! Was lastig te kiezen. Voldoende variatie en voldoende keuze in elke prijsklasse. Leuk om te geven én te ontvangen.

Leuk product en snelle en keurige levering!

Top service !

Heel snelle levering en mooi ingepakt.

Mijn ervaring met Hip en mama Box is in een woord geweldig!

ik vind het geweldig, omdat de service goed, snel en duidelijk is.

Super goede service!

Aankoop was super fijn en heel erg leuk om in deze tijd zo een pakketje te versturen. Goede opties op het in te laten pakken etc. Verder goed op de hoogte gehouden van de levering etc. Kortom goede ervaring en ga het zeker aanraden aan anderen!

Prachtig verpakt

Het als cadeau weggeven was bijzonder en het uitpakken n feestje. Super mooi gedaan.

Super leuk om cadeau te doen en om te ontvangen.

Leuk ingepakt, leuk assortiment en heel leuk om cadeau te doen. De ontvanger was zeer verrast en er heel blij mee. Zal vaker gebruik gaan maken van jullie.

Geweldig om een cadeaubox samen te kunnen stellen, ik heb hem nog niet cadeau gegeven, maar de buitenkant zag er al supermooi uit:)

Een cadeau

Wat is dit ontzettend leuk om te ontvangen, een echte verrassing. Leuk om zo kennis te maken met producten die je anders misschien niet kent. Ze stemmen het goed af met je voorkeuren ik vind het zo leuk!

Super leuke webshop waar je helemaal enthousiast van word!

Cadeautjes helemaal leuk ingepakt. Dan word je al helemaal gelukkig als je je bestelling uitpakt. Daarnaast super snelle en goede service in vragen en bezorging!

goede en snelle levering

Ben heel te vrede van het producten levering aanrader

Netjes verpakt en snel geleverd

Prima geregeld

Leuk assortiment, voor iedereen iets in verschillende kleuren te kiezen. Super snelle levering. Nu al 2 keer een bestelling geplaatst voor een zwangerschapsverlof en twee keer top!

Leuke producten en een goede service!

Ze hebben heel veel keuze in leuke cadeautjes. De cadeaubox die ik had besteld was heel netjes ingepakt en de service was super!

Mooie kwaliteit, erg netjes ingepakt en op tijd geleverd. Originele cadeaus die je graag krijgt en/of geeft :)

Super leuk cadeau

De samengestelde pakketten zijn echt heel leuk, maar je kan ook je eigen draai eraan geven door zelf samen te stellen! Er zijn heel veel mooie artikelen om uit te kiezen welke vervolgens mooi verpakt worden en netjes worden verstuurd. Echt een aanrader!

Mooie box! Prima levering.

Super leuke box

Leuk ingepakt, kaartje erbij echt met zorg ingepakt. Ruime keuze in assortiment.

Ontzettend leuk!

De blokken als geboorte cadeau gegeven. Werd erg goed ontvangen en vonden het heel leuk. Mooie kwaliteit en zien er heel mooi uit! Prijs ook goed te doen. Dus ja erg tevreden!

GEWELDIG

Erg leuke dozen om te geven en de kersverse mama was ook zeer enthousiast! Zo blij dat er iets aparts te geven is. Ga zo door!

Superleuke cadeaus voor mama en baby!

Zelf een hele leuke verrassingsdoos ontvangen en nu ook voor een collega besteld. Zijn hele leuke cadeaus om te geven, je kan ze helemaal naar smaak samenstellen.

Snel geholpen en mooie en degelijke producten

Super leuk om te geven . Zo leuk verpakt . Het was echt een feestje om zo box te geven . Ze was er super blij mee .

Snel verzonden, ontvanger was er super blij mee!

Super leuk pakketje verstuurd naar een vriendin. Zij was er zo blij mee dat ze moest huilen. Topservice en topproducten!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder