Wat een goeie overzichtelijke website! Heel veel leuke verschillende cadeautjes in verschillende prijscategorieën. Je selecteert overal wat je leuk lijkt en maakt er dan zelf een box van, echt super leuk!
Bedankt voor je mooie review, Petra! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Elke twee maanden komt er een nieuwe box binnen een zo kan je op een leuke manier aftellen tot de bevalling. De box is ook echt een prachtig cadeau om te krijgen!
Bedankt voor je mooie review, Shana! Wat leuk dat je zo blij bent met het abonnement bij ons. Elke twee maanden een feestje! :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Snel perfect
Bedankt voor je mooie review, Felicity! Kort maar krachtig maar des te fijner om te horen :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Leuke producten en snelle bezorging. Nog net op tijd onze vriendin kunnen verrassen voor de bevalling. Ze is er erg blij mee.
Bedankt voor je mooie review, Ciel! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Leuke tas!
Bedankt voor je mooie review, Celeste! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik heb de box gestuurd naar mijn beste vriendin ze heeft een zoontje gekregen, door Corona was er geen kraambezoek mogelijk, ik had zelf tijdens mijn zwangerschap een box ontvangen en was hier super blij mee! Ik heb de box zelf samengesteld in haar favoriete kleuren. Ze was er erg blij mee! Echt een aanrader!!
Bedankt voor je mooie review, Michelle! Wat leuk om te lezen dat jullie beide zo enthousiast zijn :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Het cadeautje was voor een vriendin van mij, ze vond het een erg leuk cadeau
Bedankt voor je mooie review, Rosanne! Ben blij te horen dat ze blij was met het cadeau :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Leuke producten, snelle en nette levering.
Bedankt voor je mooie review, Inge! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Kwalitatief hele goeie en mooie boxen, snel bezorgd en het geschreven kaartje vind ik echt fantastisch zo persoonlijk en lief veel leuker dan een gedrukte tekst. Al 2x een box besteld en echt super tevreden
Hi Tamara, Wat fijn dat je zo tevreden bent! Zo leuk om te horen dat je bij ons terug bent gekomen! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Via Hip&Mama box een leuk cadeau kunnen bestellen voor een aanstaande moeder. Er was veel keuze en de website was makkelijk te gebruiken. De aanstaande moeder was erg blij met haar cadeau. Hip&Mama box is een aanrader!
Hi Denise, Wat fijn om te lezen dat het bestellen bij ons zo is bevallen. Goed om te horen dat de aanstaande moeder enthousiast was over haar cadeau. Bedankt voor je review! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
De zending was snel geleverd en zag er goed uit. De samengestelde cadeau box is een aanrader. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Hi Lorena, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent en dat we je weer terug gaan zien! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Leuke box om te geven als kado gevuld met kwaliteitsvolle producten. Ook het handgeschreven kaartje erbij is een meerwaarde. De mama was er superblij mee!
Hi Hilke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Bedankt voor je mooie review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Zeer goed, ook kwalitatief
Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Duidelijke website en ruime keuze ; dat maakte het leuk om te shoppen! Al een aantal keer een box samengesteld als kraamcadeau. Succes gegarandeerd !
Hi Esti, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en het assortiment. Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Mooie box Enige minpuntje is dat de tekst te kort is voor een vermelding of wens.
Hi Christiane, Bedankt voor je review! Wij bieden het handgeschreven kaartje als extra service aan. Ik hoop dat je begrijpt dat wij niet bij elke cadeaubox een lange tekst kunnen schrijven. Maar een korte boodschap met de afzenders erbij maakt het cadeau volgens ons wel helemaal compleet! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Telefonisch werd ik goed geholpen en het blokken kado was prachtig
Hi Denn, Goed om te horen dat je de service zo fijn hebt ervaren! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
De verpakking is al mooi! Heel leuk persoonlijk kadotje om te geven...
Hi Carla, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Het is mooi het is wat ik wil. En vlug geleverd.
Bedankt voor je review, Stefanie! :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Ik heb mijn beste vriendin een box cadeau gedaan. Ze vond het fantastisch. Heel leuk dat je uit zoveel kleuren/ budgetten en combinaties kan kiezen. Ik ga dit zeker in het vervolg aan nog zwangere vriendinnetjes cadeau doen!
Hi Stephanie, Wat een leuke verrassing! Wat fijn om te horen dat het je zo bevallen is en dat we je nog terug gaan zien. Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Fijne website met uitgebreid en leuk assortiment. De mogelijkheid om een eigen cadeaubox samen te stellen is echt top. Goede communicatie over bestelling en snelle verzending. Mooi ingepakt, handgeschreven kaartje erbij... dus hele happy vrienden :-)
Hi Sander, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
In deze periode waarin voor de zwangere er al zo ontzettend veel wegvalt, zoals de vriendinnen lunches en gezamenlijke shopsessies voor alle leuke babyspulletjes, de echo"s samen met opa en oma, de babyshower, en ga zo maar door, is het heel erg leuk, om een hele leuke box met spulletjes, al of niet zelf samengesteld, of kant en klaar, voor elk budget samen te stellen, en thuis te laten bezorgen, gewoon om even een glimlach te brengen op de as mamma en pappa. Een aanrader
Hi Grace, Wat heb je dat mooi beschreven! Inderdaad zo balen voor de zwangere vrouwen.. Daarom is het extra leuk om ze te verrassen! Bedankt voor je mooie review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Kado voor vriendin die net bevallen is van een meisje, mooi origineel kado en prachtig ingepakt! Echt een aanrader.
Hi Neline, Wat leuk dat je je vriendin hebt verrast met een mooi kado! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Ik kocht een box om te schenken aan een kersvers ouderpaar. Ze waren superblij en verrast met de geschenkjes!
Het was een feestje om de cadeaubox thuis te ontvangen en nog leuker om cadeau te kunnen doen! Wij gingen voor een zelf samengestelde kraamcadeau box. De gekozen producten waren mooi en van goede kwaliteit, het zat erg mooi verpakt en we hadden het ook nog eens snel in huis. Een echte aanrader!
Hi Dimfke, Wat leuk dat je zelf een box hebt samengesteld! Zo kun je het heel erg persoonlijk maken. Bedankt voor je mooie review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Een supertoffe en originele manier om in deze tijden een geschenkje samen te stellen en zelfs te laten bezorgen bij de geboorte van een baby.
Hi Mieke, Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over ons concept. Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder