Geweldig!

heel mooi pakket iets wat je als kleine geboren is kan gebruiken en bij de eerste hapjes dat vind ik zo mooi aan het pakket je krijg waar voor je geld.

Super top!

Producten zijn allemaal heel mooi. Ik kwam er op de site niet gelijk uit, maar iemand in de chat kon me daar gelijk bij helpen en alles is in een keer geregeld. De producten 2 dagen later binnen gekregen. Echt super service!!

Goede service en een plezier om je pakketje uit te pakken

Leuk cadeau om te geven en om te krijgen!

Cadeau box besteld voor mijn zusje die zwanger is van haar eerste kindje. Boxen zijn in verschillende prijsklassen bestel baar. Leuke merkjes voor jongens en meisjes.

Leuk!

Het is een heel leuk cadeau om te geven

Super snel geleverd en de cadeau box zag er echt super uit. De aanstaande ouders zijn er super blij mee!!!

Su-per leukk om als cadeau te gevenn!!

Zelf in deze moeilijke periode wanneer alles dicht is toch nog de ideale kraamcadea kunnen gevrn!

Ziet er geweldig uit met super snelle levering

Prima alternatief voor de kraammanden die we altijd zelf samenstellen maar wat nu niet mogelijk is i.v.m. Covid. Zeker voor herhaling vatbaar!

Alles verliep super goed en zeer tevreden

Super leuk

Snelle levering. Leuk verpakt. 1 bord had een lichte waas, maar minimaal zichtbaar

Leuk en snel!

Bestelling was supersnel binnen, zelf in deze drukke bezorgtijd. En ook nog eens heel leuk verpakt. Dus kon het zo kado geven. Bedankt!

Super mooi pakket!

Mooie opa & oma box met leuke en originele cadeaus! Mooi ingepakt en snel geleverd!

Super mooie leuke snel geleverde boxen!

Leuk om te geven, nog leuker om zelf te krijgen!!

Origineel cadeau pakket!

Leuk keaamcadeau wat je zelf kunt samenstellen. Wordt leuk ingepakt met een geschreven kaartje erbij. Ik zal het zeker aanbevelen!

Super mooie en betaalbare boxen. Veel keuze en super snelle levering!

Mooie producten, veel keuzes. Dus voor ieder wat. Ook zijn de boxen betaalbaar en heel leuk om cadeau te geven. Goed gevulde boxen. Zo kun je makkelijk kiezen en hoef je het niet helemaal zelf te doen. Vaak kun je geen keuze maken omdat er zoooooveel leuke dingen zijn. Jullie boxen helpen bij het sneller kunnen kiezen. Levering was erg snel, vooral nu het bij De post erg druk is. Super bedankt!

Verrassende en gevarieerde kadootjes tegen leuke prijzen.

Leuke website, gevarieerd aanbod met heel veel leuke artikelen tegen een aantrekkelijke prijs.

En super leuk cadeau om te geven!

Inmiddels 5 keer een hip&mama box besteld als kraamcadeau in deze coronatijd. Zo ontzettend leuke spullen om iemand mee te verassen. Het wordt zorgvuldig en leuk ingepakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Zeer tevreden!

Super leuke boxen.

Er is veel keuze aan hele leuke boxen, zelf heb ik de items uitgekozen die ik wilde. Wat heel moeilijk was, want er was zoveel leuks om uit te kiezen. Eenmaal besteld, kwam de bestelling heel snel. En heel leuk ingepakt allemaal. Echt een super leuke site.

Snel geleverd en goed ingepakt

Snelle levering en goed ingepakt zodat het niet beschadigd raakt.

Leuk concept & super service!

heel leuk concept en mooi verzorgde box prijs/kwaliteit is goed snelle bezorging zeker in deze tijd fijn om een compleet cadeau te kunnen bestellen online

Super leuk!

Hele leuke pakketten en leuk om te geven. Leuk en mooi verpakt en een snelle levering. Super!

Vlotte service

Mijn bestelling is vlot verlopen. De cadeauverpakking is ook een pluspunt.

Corona-technisch verantwoord

Vanwege de lockdown kon ik niet op kraamvisite. Hip&Mama heeft een mooie oplossing om de cadeautjes netjes af te leveren zonder zelf langs te komen Hip&Mama doet er een mooie kaart bij om het af te maken. Kan ik na de lockdown op kraamvisite, dat scheelt ongemakkelijkheid.

Leuke artikelen super mooi ingepakt!

Veel keus, makkelijk te bestellen en snel thuis bezorgd! TOP!

Fijne site met mooie producten! Bij de bezorging van mijn pakket ging het mis. Maar dit is super snel en goed hersteld! Fijn mail contact gehad, en mijn pakketje kwam door mee denken van jullie toch optijd! Dankbaar!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder