Goede service, leuke producten, snelle verzending.

Snel en prachtige spullen ! + super leuk verpakt !

Prettige site , mooie materialen. Snelle bezorging en pracht verpakt ! Leuk om te krijgen en ook zeker om te geven.

Goede en snelle service!

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan bij Hip&Mama box en het is goed bevallen! De website is duidelijk, veel aanbod en leuke producten. Mijn bestelling werd snel bezorgd. Pakketje was ook mooi en met zorg ingepakt. Hip&Mama box blijft zeker in mijn lijstje staan!

Geweldig leuk!

Super snel geleverd! Weer baby geboren, ik ga meteen weer iets bestellen en laten versturen!

Mijn pakketje is blijven hangen bij DHL. Ik heb een mailtje gestuurd en het is dezelfde dag nog afgehandeld en een nieuw pakketje verstuurd

Super snel en vriendelijk bedrijf, producten zijn hoge kwaliteit

Super blij met mijn cadeau box van Hip&Mama. Super snel gelevered, lijkt heel persoonlijk, cadeautjes binnen de box zien er super leuk uit en hebben hoge kwaliteit. Ga er zeker nog een keertje iets kopen! Aanrader.

Wat een mooi pakketje mocht ik ontvangen!

De hele verpakking is al een feestje. Ik moet het nog cadeau geven, maar kon het bijna niet weerstaan om het mooie doosje zelf uit te pakken.

Aanrader!

Op korte termijn had ik een leuk passend cadeau nodig. Na een berichtje in de chat werd dit direct enthousiast opgepakt. Het cadeau viel in de smaak en was zorgvuldig samengesteld. De verzending werd diezelfde ochtend gerealiseerd en de volgende dag bezorgd. Super!

Super leuke (verrassings)box!

Je kiest heel makkelijk voor welke gelegenheid het is, kiest optioneel een kleur en er wordt een ontzettend leuke box samengesteld voor de moeder/ ouder in spe!

Super snelle service en goede kwaliteit.

Gepersonaliseerd cadeau volgende dag verzonden, super. Kwaliteit van de producten is goed, na openen van de verpakking blij verrast omdat alles als cadeautje is ingepakt! Zo'n feest om te openen!

super

hele mooie cadeauboxen die je ook zelf kunt samenstellen! snel geleverd...

Prima geregeld

We werden netjes op de hoogte gehouden van de bestelling, vlot verzonden en Leuk verpakt voor de ontvanger.

zeer goede service

Mooie website met hele mooie artikelen en een perfecte service. Cadeautje is heel mooi ingepakt en dus een plezier om af te geven. Ook het handgeschreven kaartje erbij is super!! Een echt aanrader voor originele cadeautjes!

Voor twee collega's die binnenkort een kleintje verwachten 2 hippe mama boxen besteld. En ze zijn super leuk geworden. Ik heb ze zelf samen kunnen stellen maar er zijn ook kant en klare boxen, het is maar net wat je leuk en gemakkelijk vind. Binnen 1 dag had ik mijn boxen thuis dus de verzending is ook super snel! Ik ben er super tevreden over.

Makelijk te bestellen, heel leuk verpakt en verrassend mooi als je het openmaakt het was een kadootje voor mijn vriendin zij is er heel blij mee!

Mooie box, een cadeautje om uit te pakken.

Zeker aan te bevelen

Voor herhaling vatbaar!

Ik heb zelf een opa en oma pakketje samengesteld via de website. Heel leuk dat je de keuze hebt om dit te doen! Pakketje was zeer mooi verpakt, en spulletjes staken er ook proper in. Het handgeschreven kaartje vond ik echt de kers op de taart! De opa en oma in kwestie waren tevens in de wolken met hun verrassing, dus met andere woorden: meer dan geslaagd! Dankjewel voor de goede service en snelle verzending!!

Goede service! Zelfs na een fout bij dhl

Er wordt met je meegedacht als het logistiek even tegen zit. Mijn nichtje is erg blij met haar cadeau!

Prachtig

Het werd rechtstreeks naar een vriendin gestuurd, het was 2 dagen na de bestelling al binnen, ze was er helemaal blij mee, super mooi spul !

Superleuke spulletjes in een makkelijk samen te stellen box!

Heel eenvoudig een mooi cadeau samenstellen? Dat kan hier! Een persoonlijke boodschap erbij en klaar! Een mooi geschenk en helemaal perfect in deze tijd! Topper!

Niet helemaal tevreden..

Cadeaubox besteld met kleurtint mint/vergrijsd groen, maar producten waren donker groen: jammer! Ook niet helemaal tevreden over de prijs voor deze box voor wat je er voor krijgt

Goede reacties op de ontvangst! Hele leuke spulletjes

Super leuk idee en mooie mogelijkheden om op deze manier iemand toch nog een leuk kraam cadeau te kunnen geven. Vooral nu er minder mogelijk is door de Corona. En tot nu toe goede en blije reacties

Zeer vlot!

Alles verliep zeer vlot.

Super service!

Al een paar keer een geboorte cadeau bij jullie besteld ivm mijn werk als newbornfotografe! Word super leuk ontvangen.

Prijs-kwaliteitverhouding super!

Heel tevreden met mijn aankoop, is een geweldig cadeau! De jonge mama is super tevreden en kan alles wat er in de box zit goed gebruiken. Een échte aanrader.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder