Super leuke kraamcadeaus

De verrassing die moeder en kind kregen was super. Je kunt al zo weinig in deze tijd. Hoe mooi is het dan dat je zo mooi cadeau krijgt, en super mooi ingepakt. Compliment!!!!! Vr groet Rina Kalkman

Super!!!!

Hele mooie site, goed, duidelijk en veel keuze. De bestelling wordt leuk ingepakt met een kaartje erbij en er is een snelle levering

Leuke producten en snelle service

Ik heb het cadeautje besteld voor een collega die pas bevallen is. De service is enorm snel, ook in deze tijd waar alle andere pakketjes enorme vertraging oplopen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Daarnaast is er veel keuze qua pakketten en kun je iets leuks vinden voor elke prijscategorie.

Het perfecte kraamcadeau!

Herkenbaar? Je bent op zoek naar een kraamcadeau voor iemand die je niet heel goed kent. Een cadeaubon vind je te makkelijk, maar waar houden ze van? En zeker nu kraambezoek er even niet bij is wil je er juist een feestje van maken voor de kersverse ouders... Gelukkig was de Hip&Mama Box mijn redder in nood! Wat een mooi pakketje werd er thuisbezorgd. Echt heel leuk om cadeau te geven! Bedankt team Hip&Mama.

Goede kwaliteit en leuk design. Ook makkelijk in gebruik, zeker een aanrader.

Goede kwaliteit, snelle levering en heel behulpzaam. Duidelijke en vlotte bestelling !

Gemakkelijk, snelle levering & vooral kwalitatieve mooie producten!

De geboortelijst, iedereen kent het.. Er staat zoveel op, maar niets is persoonlijk. Als je iets gegeven hebt, gaat het enkel over algemene essentiële zaken.. Ik heb nog nooit iemand horen zeggen, wauw hij/zij is superblij met de pampers of met de verzorgtafel.. Ik was al even op zoek naar iets persoonlijker.. Eerst dacht ik erover zelf een pakket samen te stellen maar helaas kom je dan in een winkel en passen de dingen qua kleur niet bij elkaar.. Hip & mama box is het perfecte alternatief! Persoonlijk, je kan de kleuren zelf kiezen, goede producten & snelle levering! Prijs-kwaliteit zeker ook oké! Een aanrader!

Super kwaliteit

Mooie items, snelle levering, goed survice, waar voor je geld!

Daar word je blij van

Het assortiment, de stijl en dan uiteindelijk het pakketje dat je ontvangt maakt je echt blij. Het is een feestje om uit te pakken door de leuke papiertjes, cadeauzakjes en sluitzegels. Ook vind ik het goed dat er gekozen wordt voor papier ipv plastic. Groetjes Elise

Er blij met mn box

Ik ben erg blij met mn box

Super goede en snelle service!

Heel erg klantvriendelijk. Snelle reactietijd en goede service!

Mooie spullen, snelle levering

Zelf een box samengesteld en laten bezorgen bij een vriendin. Ze was aangenaam verrast. Mooie producten en mooi ingepakt. Ondanks de waarschuwing voor drukte, heel snel bezorgd!

Snel ontvangen en ziet er super leuk uit!

Leuke doos

Leuke doos met handige spulletjes!

ToP!

Snel bezorgd (tijdens lockdown) en supermooie spulletjes van kwaliteit die goed in de smaak vielen bij mama-to-be !!

Origineel cadeau

Erg leuke producten op de site, moeilijk kiezen. Je kan een box zelf maken in verschillende prijzen of een box kiezen die ze al gemaakt hebben. Een vriendin van mij, waar de box voor was vond het super leuk! Ook nog een super service!

Leuke boxen

Erg leuk om cadeau te geven, voor ieder wat wils! Verzending ging vlot (zoals aangegeven 1-2 werkdagen)

I love all the items

The only think i didnt like was how the wrapping was done.. it looked like a child did it..

Een origineel zwangerschapscadeau! In eigen smaak samen te stellen.

Snelle levering!

Leuke producten, snelle levering en goede communicatie

Ik ben zelf mama van een tweeling en ik wilde een medemama namens de stichting een leuke cadeau geven en niet iets standaards. Ik ben toen deze website tegengekomen. Ik vond de producten erg leuk en de aflevering was ook top Tip: Ik zou alleen op de website iets makkelijker maken dat klanten zelf een box kunnen samenstellen via een keuze menu

Super verzorgd !

Mooie service. Onze zoon en schoondochter waren heel erg verrast!

Prima, mooie kwaliteit

Leuk om te geven en te krijgen

Het samenstellen van een box, wat dan mooi wordt verpakt en geleverd bij mijn zus was al een leuke ervaring, maar dan het wachten tot zij het ontvangt is nog leuker en daarna haar reactie, helemaal top! Echte aanrader voor een verrassingscadeau voor nieuwe mama’s!

De bezorging was erg snel, ondanks de vertraagde levertijden was de box erg snel binnen waardoor ik deze op tijd kon inpakken voor mijn nichtje zou bevallen van haar zoontje! De boekjes zijn waanzinnig leuk en schattig en de cadeaukaart/box maakt het nog even af voor de jonge moeder! Top!

Mooie box en goede service

Door mijn eigen fout was het pakket verkeerd bezorgd en hip&mama heeft ervoor gezorgd dat ik mijn pakket alsnog heb ontvangen! Leuke inhoud en leuk ingepakt

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder