Leuke keuzes kunnen maken om zelf een box naar wens te bestellen. De ontvanger is er blij mee.
Bedankt voor je mooie review, Ellen! Goed om te horen ;) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik heb nu voor de tweede keer een box besteld bij hip&mama box. Ze hebben mooie producten en veel keuze. Sommige producten zijn wel erg aan de prijs, maar er staan ook goedkopere producten op de site. Ik koos voor de optie box zelf samenstellen. Je betaalt dan 1,99 euro om er een cadeaubox met verpakking van te maken. Deze liet ik thuisbezorgen. Van de cadeaiverpakking had ik meer verwacht, het was niet heel fleurig. Al met al een prima ervaring.
Bedankt voor je review, Romy! Goed hoor dat je deze feedback geeft want daar kunnen we alleen maar van leren. Het is uiteraard wel de bedoeling dat je tevreden bent met het eindproduct. We rekenen inderdaad € 1,99 voor het maken van een cadeaubox en dan wordt deze ook echt op een mooie manier ingepakt met mooi vloeipapier , wat sizzle in een cadeaudoos met een mooie bijpassende sticker erop, een mooi lintje erom heen en je hebt een ready-to-give cadeautje! Je kunt altijd even contact opnemen met/een foto doorsturen naar de [email protected] Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik krijg eens per zoveel tijd de verrassingsbox toegestuurd. Helaas zat er dit keer niet heel veel in wat ik zelf echt snel zo kopen (op het boekje "ssst de tijger slaapt" (die is echt heel erg leuk!)). Dus dat vond ik wel een beetje jammer. Maar dat is het risico van een verrassingsbox hè! Ik kon echt wel zien dat de producten zorgvuldig waren uitgezocht en ook echt van goede kwaliteit waren. Dus verder ben ik er alsnog tevreden over en zie ik de volgende weer tegemoet! Dank je wel weer ^-^ ♥
Bedankt voor je review, Lieneke! Wat jammer dat je een beetje teleurgesteld was over de inhoud van de verrassingsbox maar blij om te horen dat je evengoed wel tevreden bent :) We horen deze feedback graag hoor, daar kunnen we van leren! Na ontvangst van je box kun je altijd even contact met ons opnemen via [email protected] dan kunnen we het bespreken en/of oplossen en ervoor zorgen dat de box wel helemaal naar jou smaak is. Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Product ziet er ook uit zoals omschreven en afbeelding. Van goede kwaliteit hout en de geboorteblokken zien er mooi uit. Service is snel en duidelijk. Ook over de bestelling en de verzending wordt goed gecommuniceerd.
Bedankt voor je review, Evelien! Wat fijn zeg dat je overal zo tevreden over bent :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Super leuk en hip! Hele leuke kleuren en mooie kwaliteitsproducten! Het was de eerste keer dat ik een box bij jullie heb besteld. Leuk dat het een verassing is wat je gaat krijgen. Jammer dat de producten allen op elkaar leken. Er zaten drie verschillende soorten doeken in. Had meer variatie in mogen zitten.
Bedankt voor je review, Caitlin! Wat leuk om te horen dat je het leuk vond om verrast te worden met onze box. Het is uiteraard wel de bedoeling dat er een inhoud inzit die varieert in producten en merken. Zou je een foto van je box willen sturen naar [email protected] dan kunnen we je verder helpen :) Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Eetsetje voor oma en opa besteld. Gevraagd of er een extraatje in de giftbox kon, was geen probleem. Eetsetjes waren heel mooi ingepakt! En kadootjes waren mooi op tijd geleverd! Hier opnieuw 2 oma's en opa's blij gemaakt!
Bedankt voor de mooie review, Anneleen! Wat ontzettend fijn om te horen :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Altijd leuke spulletjes voor de kleintjes, leuk ingepakt, goede service en snelle verzending ;) Ook het abonnement tijdens je zwangerschap is erg leuk!
Bedankt voor je mooie review, Mandy, Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Zo ontzettend leuk in gepakt. Leuk om te geven en te krijgen. Het was een kraam cadeau. Zij vonden de houten blokken met naam erg leuk en super origineel!
Bedankt voor je mooie review, Kim! Fijn om te horen dat ze zo blij waren :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Heel erg blij met het ontvangen pakketje! Super leuk ingepakt en een snelle levering.
Bedankt voor je mooie review, Lynn! Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Een eerste aankoop bij hip & mama, benieuwd na het resultaat. Maar goed en kwalitatief product, zal hier zeker vaker producten bestellen.
Bedankt voor je mooie review, Annelies! Graag tot ziens ;) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Goede service en communicatie!
Bedankt voor je mooie review, Ina! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Één van de cadeauboxen besteld, de kaart was netjes met de handgeschreven. Het pakket was mooi ingepakt en goede producten. Er ontbrak iets aan de bestelling. Dit werd gelijk opgepakt en opgelost en had ik het binnen 2 dagen alsnog thuis. Kortom super service voor een nette prijs!
Bedankt voor je mooie review, Dineke! Fijn om te horen dat het goed is opgelost :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Super leuk ingepakt en precies zoals ik het voor ogen had. De aanstaande moeder er heel blij mee gemaakt. Als het bij ons zelf zover is weet ik wel waar mijn spulletjes vandaan mogen komen!
Bedankt voor je mooie review, Anna! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Snelle verzending, mooie producten en heel leuk verpakt!
Bedankt voor je mooie review, Thirza! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Snelle levering met een mooi persoonlijk kaartje erbij. Super dat je het ook meteen als kado kan versturen.
Bedankt voor je mooie review, Lisa! Dat is in deze tijd ideaal he? :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Snelle levering Je krijgt wat je ziet op de foto’s! En uiteraard heel leuk ingepakt. Leuke merken!!
Bedankt voor je review, Mandy! Leuk hoor, je enthousiasme :) Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Snelle levering ondanks alle drukte van de koeriers. Mijn dochtertje speelt echt met alle speelgoed die we hebben besteld. Het is goed verpakt zodat het niet beschadigd. En gewoon geweldig hoe ze de box al kant en klaar verpakt en al leveren. Wij zijn zeer tevreden over jullie en gaan in de toekomst vaker leuke cadeaus bestellen. Want het is een feest om deze box uit te pakken.
Bedankt voor je review, Dewi! Graag tot ziens :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
De box ziet er erg leuk en origineel uit. Aantal producten vielen kwalitatief tegen (losse draden, goedkope uitstraling, stof die tegenvalt). In zijn geheel ziet de box er leuk uit.
Bedankt voor je review, Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden was over de inhoud van de box. Het is uiteraard niet onze bedoeling dat je zo'n ervaring bij ons hebt. Zou je een mailtje willen sturen naar [email protected]? Dan kunnen we het bespreken en eventueel nog iets voor je betekenen :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Heel snel bezorgd mooi ingepakt hele leuke collectie om uit te kiezen super
Bedankt voor je mooie review, Marijke! Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Na wat zoeken voor een geschikte box voor opa&oma op de website van Hip&mama uitgekomen. Juiste box gekozen en betaald en laten versturen met een persoonlijke boodschap erbij. Ondanks de drukke kerstperiode en covid is deze de volgende dag reeds bezorgd. Een mooi ingepakt en goed gevulde box, echt een super leuk cadeau wat een goede prijs kwaliteitsverhouding heeft. Zeker een aanrader.
Bedankt voor je mooie review, Jonathan! En bedankt voor je aanbeveling :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Leuke spullen, leuk ingepakt! Duidelijke site. Heel erg tevreden.
Bedankt voor je mooie review, Joyce! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Mooie cadeauverpakking en alle producten zijn geweldig.
Bedankt voor jullie mooie review, Irma en Rob! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ikzelf kreeg een box opgestuurd nu in gans het coronagebeuren van iemand die mijn ondertussen 10weken oude zoontje niet mag komen bezoeken. Het deed mij enorm veel deugd, je wilt pronken met uw kleintje en je mag niet. Zijn zeer eenzame tijden als alleenstaande mama en het doet deugd dat je weet dat er iemand op u denkt. Alsook super mooi materiaal. Zo goed zelf dat ik meteen ook een box bestelde voor een goede vriendin te verrassen.
Bedankt voor je mooie review, Eugenie! Ik begrijp heel goed dat het niet makkelijk is voor een alleenstaande moeder in deze tijd, Ik voel met je mee. Wat fijn dat je dan zo verrast bent en gelijk iemand anders ook heb kunnen verrassen :) Zo moeten we elkaar een beetje helpen! Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Bestelling is goed verlopen, zeer tevreden over product. Zal zeker meer bestellen!
Bedankt voor je mooie review, Anneke! Graag tot ziens op onze website :) Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Producten zijn heel leuk ingepakt (ik had een surprise box) . Mooi assortiment voor een zeer schappelijke prijs. Het was een cadeautje en onze boodschap was ook met de hand door Hip&Mama geschreven wat een extra leuke persoonlijke touch is! Ik zou zeker deze website aanraden en hier in de toekomst nog originele cadeautjes bestellen.
Bedankt voor je mooie review, Gwendolyn! Graag tot ziens op onze website :) Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder