Corona proof babyshower

Mooie cadeaubox gekocht voor de babyshower van mijn vriendin. De badcape die erin zat stond op haar lijstje en had ze nog niet gekocht! Super leuk pakket! Heel erg bedankt.

Orgineel cadeau

Leuk cadeau pakket kunnen samenstellen.. Prima service, snelle levering. Erg tevreden!

Superleuke website met alleen maar hebbedingetjes

Abonnement op de hip en mama box bevalt goed tot nu toe, ben benieuwd naar de andere boxen.

Prachtige box vol geluksmomentjes

Super leuk om weg te geven, mijn lieve nichtje was zeer blij verrast! Een box vol kwaliteitsproducten. AANRADER!!

Heel erg leuk! Ik heb mijn moeder een omapakket gegeven omdat ik zwanger ben. Het was heel erg mooi ingepakt en er zat zelfs een handgeschreven boodschap bij, die ik had ingevoerd. Ik ben heel erg tevreden. Het is op afstand toch heel persoonlijk! Ik zou het iedereen aanraden!

Super leuk en snel geleverd, top

Ondanks de drukke tijden snel geleverd

Mooi product, netjes verpakt, snel verzonden

Fijne ervaring Mooie producten Leuk verpakt Snel verzonden Zeker waard om nog eens terug te komen

Passende, mooie en leuke producten met een leuk concept!

Ik vind dit zo’n leuk bedrijf. Ze hebben leuke producten voor kleine wondertjes. Vooral het abonnement op cadeauboxen is super leuk! Ieder pakket een feestje om uit te pakken!

Super cadeau om te geven !

Verrassend leuk cadeau

Dit kraamcadeau is super leuk om te geven en te krijgen. Kwaliteit van de producten is heel mooi en met zorg ingepakt.

Een super bedrijf van topkwaliteit

Mijn cadeau was snel geleverd. Het was een cadeau van topkwaliteit. Veel keus en nergens moeilijk over doen. Van alle kanten aan te bevelen.

Super snelle service en mooie verpakking

Super leuke producten. En leuk dat ze handgeschreven kaartjes bij de kado boxen doen. Echt leuke site. En ze hebben de producten snel geleverd. Super blij mee.

Superrrrr cool....!!!!

Mijn ervaring is geweldig met jullie... Prachtige cadeaus voor elk wat wils. Ik raad jullie webshop echt aan om mooie cadeaus te kopen om Papa/Mama/Opa/Oma er mee te verrassen met een persoonlijk hip cadeau... Met echt het WAUWWWW factor...!!!!!

Erg leuk, handig en een mooie reactie van de ontvanger gekregen!

Ik heb voor de eerste keer een Hip&Mama cadeau Box voor een vriendin besteld die pas is bevallen van een meisje. Ik was erg blij met de leuke opties die de site te bieden heeft en dat het ook allemaal producten zijn waar een moeder werkelijk wat aan gaat hebben! Ze was er erg blij mee en bedankte me voor de leuke verassing! Zeker een aanrader!

Goede en nette levering helemaal top

Hartstikke leuke kado box .Ze waren er heel erg blij mee.

Snel, mooie producten, leuk verpakt!

Supersnelle leuke manier om unieke kraampakketten samen te stellen die ook nog een super leuk verpakt worden. Heel gemakkelijk!!

Elke 2 maanden een fantastische verassing!

Een box vol met leuke producten. Altijd een leuke verassing. Wie wil dat nou niet!?

Ik heb mijn lieve zwangere vriendin verrast met deze leuke box

Top !

Leuke artikelen. Leuk ingepakt en vlot geleverd ondanks corona en kerst!

Perfect visiting gift

The box nicely packed, all the stuff inside the box is good quality and nice selection. Recommend!

Overzichtelijke site en Leuke boxen om uit te kiezen. zelf heb ik een eigen box samen gesteld. Je hebt keuze uit leuke/mooie producten van kwaliteit! Het is erg simpel om te doen en het word leuk verpakt!

Zo schattig en lief

Ik word gewoon verliefd als il op de website ga en alle mooie kleertjes, etc. zie. De service is uitermate professioneel en zeer vriendelijk. Ik zou jullie ten alle tijden aanbevelen.

goede snelle service, prachtig verpakt!

Ben één keer bij de winkel geweest, fijn geholpen en meegedacht over de inhoud van de box, vervolgens een box voor collega (zwangerschapsverlof) besteld , goede snelle levering ondanks corona en feestdagen.

mooie cadeaubox!

makkelijke website en mooie producten in een cadeaubox. De cadeaubox is zeer goed ontvangen. Het is leuk als je in Coronatijd toch een paar leuke cadeau's kan versturen naar ouders met een babytje.

Hele leuke site, leuke priducten en niet duur. Snelle levering (ondanks de drukte met de feestdagen )

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder