Aangename ervaring. Mooi ingepakt en een leuk cadeau voor de toekomstige grootouders.

Goede website met snelle levering

Duidelijke service en mooie kadoboxen. Alle opa’s en oma’s super blij gemaakt

Leuke boxen, snelle service

Ruime keuze uit leuke boxen voor een jongen, meisje of unisex. Snelle levering. Ik zou een box zeker aanraden als kraamcadeau.

Prima erg tevreden

Super snelle levering tijdens de feestdagen . Het kadootje viel heel erg in de smaak

Wel mooi, maar erg duur

Ik kocht voor 60 euro een pakket. Het zag er op het plaatje suoer leuk uit. Het zat in een gewone doos met karton snippers. Ik vond het erg duur voor wat ik ervoor terug kreeg. Het bekertje was echt heel erg klein ook. De kwaliteit van de producten zijn erg goed. Maar voor 60 euro had ik meer verwacht.

Fijn contact en goede service!

Na fijn mailcontact mijn pakketjes snel thuisbezorgd gekregen door 1 van de medewerkers! Super leuk ingepakt en beide opa's en oma's enorm verrast met kerst!!

Heel handige website, toffe spulletjes, heel goede service en levering

Uitstekende service met prachtige producten!

De ene dag besteld, en de volgende dag al in ontvangst mogen nemen! Super mooie producten die met de grootste zorg ingepakt en afgeleverd werden. Een echt geschenk voor wie het in ontvangst mocht nemen!

Vlotte service keurig op tijd binnen 2 dagen

Mooie producten, goed verzonden en fijn zelf samen gesteld.

Bestelling goed bevallen en leuk dat je zelf een box kon samenstellen. Een 10 zou ik hebben gegeven bij wat quantum korting op hogere bedragen als je zelf een box samenstelt en als het zelf samenstellen nog gebruikersvriendelijk was geweest.

Leuk origineel kraamkado

Leuke items om uit te zoeken als kraam kado, origineel en persoonlijk. Snelle levering ook! Viel in de smaak bij ontvanger.

Super leuke boxen voor een top prijs!

De box is een super leuk cadeau om te geven. Het wordt leuk verpakt en de prijs is in verhouding helemaal super!

Heb heel fijn kunnen shoppen op de site! Leuke acties en kortingen en het was ook nog eens ( ondanks de kerstdrukte ) heel snel binnen! Super!!

Leuke webshop!

Duidelijke webshop met leuke producten. Goede service met een korte levertijd.

Perfect cadeau, super leuk om te krijgen en te geven

Super goede service en echt een aanrader voor de aanstaande mama's!

Had voor de kerst voor de oma's een eigen setje met bord en beker super leuk en snel bezorgt.

Topservice

Heel leuke ideeën op de website. Snelle service en perfzct optijd geleverd!

Makkelijk bestellen en goede hulp tijdens en na het bestellen!

Ik werd vlug geholpen toen ik tijdens en na de bestelling een vraag had!

Snelle levering, mooi ingepakt!

Mooie originele spullen, snelle levering en ook nog eens mooi ingepakt, zodat ik het gelijk cadeau kon geven.

Uitstekende en persoonlijke service

2 boxen besteld en nog een los item. De volgende morgen werd ik gebeld, of het losse item soms nog in een van de boxen gedaan moest worden. Super! De bestelling werd heel snel verzonden en ik had het ruim voor de kerstdagen binnen. De artikelen zijn van mooie kwaliteit en ik zou zeker vaker bestellen bij Hip&Mama Box!

Een feestje om te geven en ook om te krijgen!

De box werd netjes op tijd bezorgd. De box was hip verpakt en er zat zelfs een leuk kaartje op waar je wat op kon zetten.

Super leuk om te geven, een echt cadeau

Een mooi cadeau verpakking met inhoud waar je ook echt iets aan hebt!! In dit geval een hele blije opa en oma.

Leuk ingepakt en snelle service!

Het cadeau bestellen ging makkelijk. Super leuke verpakking en snel bij de geluksvogel op de deurmat!

De ontvangers waren blij verrast

Mooi product en ook nog gratis heel leuk ingepakt

Fijne bordjes met hoge rand voor bij opa en oma met originele teksten.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder