Mijn keuze was gevallen op een verrassingspakket twv € 100. Hierbij meerdere kleuren als voorkeur aangegeven. Pakket is snel bezorgd met een leuke verpakking. Ook de hand geschreven kaart is een plus! De inhoud veel iets tegen. Weinig kleur (veel witte artikelen) en heel weinig kleertjes (1 Wit rompertje en een Wit mutsje). Wel een hele leuke knuffel! Had toch meer verwacht voor € 100. Al met al niet helemaal tevreden helaas! Als er meer rekening gehouden wordt met de opgegeven kleuren, dan zou ik het wel overwegen nogmaals een pakket te kopen, het blijft immers een leuk verrassingscadeau. Een andere optie is de spullen zelf uit te zoeken natuurlijk.
Hi Peter, Bedankt voor je review. Het is altijd fijn om terugkoppeling te krijgen van klanten. Zo proberen we altijd weer een stapje beter te worden. Wat balen dat de inhoud van je pakket is tegengevallen. Ik heb contact met je opgenomen via de mail. Ik hoop dat we dit kunnen oplossen voor je. Liefs, Kim | Hip&mamabox
Hele snelle service en prachtige boxen om uit te kiezen. Het was een cadeau. Ik hoop dat de ontvanger net zo blij is als ik!
Hi Baukje, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je er zo blij van werd :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Super leuke doos besteld. Mijn schoonouders zijn blij met dit cadeau. Er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij!
Hi Lilian, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Mooie spullen, super leuk ingepakt en heel snel bezorgd!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Brenda! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Snel en tevreden
Bedankt voor je review, Anke! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
De bestelling was mooi ingepakt!
Bedankt voor je mooie review, Loes! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Vlotte levering Zeer mooi cadeau verpakt. Absoluut een aanrader voor iemand een zeer tof cadeau te kunnen geven.
Hi Inge, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Zelfs met de drukte rondom Kerst was mijn bestelling zeer snel geleverd. Het was een kadootje voor mijn zoon die voor de eerste keer vader wordt. Hij was ontroerd toen ik het gaf. Zo mooi. Bedankt!
Hi Annemie, Wij zijn ook ontzettend blij dat de levering over het algemeen zo goed is gegaan in deze drukke tijd! En wat mooi om te lezen dat je zoon zo ontroerd was bij het cadeautje. Bedankt voor je mooie review! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Erg leuk om zelf een box samen te stellen. Heel veel keuzes in producten. En mooi verpakt. Echt een aanrader!
Bedankt voor je mooie review, Mariska! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Leuke cadeaubox, leuk verpakt! Leuke spullen waar je kleintje wat aan heeft!
Bedankt voor je leuke review, Ilona! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Goeie site, snelle levering en super mooi ingepakt! Goede kwaliteit van spullen
Hi Denise, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Snelle levering, fijne producten!
Bedankt voor je review, Charlotte! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Ik bestelde op de website iets heel leuk ! Al snel kreeg ik bevestiging van mijn bestelling. Door de drukte van de feestdagen had ik gerekend op een langere levertijd. Maar plots kreeg ik telefoon. Aangezien ik niet bereikbaar was via telefoon, werd ik meteen via mail op de hoogte gebracht dat mijn pakketje bij hen terug was, ook al klopten de gegevens helemaal. Ze stelden zelf voor om het pakje opnieuw op te sturen. Dankzij de snelle reactie van Hip&Mama box kon ik mijn pakje toch nog tijdig in ontvangst nemen. Bedankt voor de uitstekende service! Wat fijn dat dit zo snel werd afgehandeld.
Hi Naomi, Bedankt voor je review. Wij proberen altijd zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen. Wat fijn dat je je pakketje nog op tijd in ontvangst hebt kunnen nemen! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Een hele leuke manier om iemand die zwanger is te verrassen. Mijn dochter werd er emotioneel van......
Cadeaus besteld via de website. De levering was snel en het was allemaal mooi ingepakt. Zelf hoefde ik er niets meer aan te doen en kon ik het zo weggeven! Erg blij mee...
Hi Angelique, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Liefs, Kim | Hip&mamabox
De website heeft hele leuke accessoires om een hele gezin mee te verassen.
Bedankt voor je review, Jurmelyn! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Snel geleverd en mooi verpakt!
Bedankt voor je mooie review, Tineke! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Netjes en snel geleverd!
Bedankt voor je review, Barbara! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Toekomstige opa & oma vonden het helemaal geweldig
Hi Elles, Wat leuk om te horen dat de toekomstige opa en oma er zo blij mee waren! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Snelle levering, mooie spullen en als verassing is het heel leuk ingepakt met leuke stickers erop voor wie het was. Zeker een aanrader!
Hi Armanda, Bedankt voor je mooie review! Zo leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Prachtige box met mooie kadoo’tjes voor mijn prachtige vrouw. Genieten!
Hi Toon, Wat leuk dat je een mooie box cadeau hebt gedaan aan je vrouw! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Een prachtig cadeau om weg te geven, om zo een prachtige lach te krijgen van de moeder in spe
Wat een mooie review, Anja. Bedankt! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Leuke artikelen, ruime keuzes en opties. De aanstaande moeder was blij verrast
Wat fijn om te lezen dat het zo is bevallen! Bedankt :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Door de corona heb ik niet zelf een leuk cadeaupakket kunnen samenstellen en inpakken. Om een zwangere collega toch, op mijn manier, te kunnen verassen heb ik na lang zoeken op internet mama box gevonden. Want zij zijn de enige die precies doen hoe ik dat zou willen! Top top top. Een super website! Ik raad het iedereen aan!
Hi Ashley, Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Geweldig zo blij om zo’n pakje te mogen ontvangen en openen zo mooi verpakt dat maakt je al blij
Hi Joyce, Wat super om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder