Erg leuke producten en heel mooi verpakt! Een echt mooi kerstkado om te geven aan de opa's en oma's van onze 5 weken oude dochter!

Dik in orde!

Zeer tevreden van de service!

De verzending is supersnel gegaan en de manier van samengestelde cadeauboxen heb ik nergens anders gezien. Supermooi!

Erg mooie, luxe producten in een prachtig pakket

Ik slaag regelmatig op jullie website. Jullie hebben zulke leuke dingen! Voor alleen een speenkoord, maar ook voor flinke pakketten. De pakketten worden ook mooi, verzorgd ingepakt. Top!

Uitstekend!

Bestellen ging heel makkelijk en had mijn bestelling ook heel snel in huis. Ondanks de lockdown en de kerst periode. Opa en oma zijn super blij met het cadeau

Goed en snel

Ik heb een pakketje voor kerst gekocht een Opa en Oma pakketje. De doos die om de verpakking zat was beschadigd en smerig. Vermoedelijk gebeurd tijdens het bezorgen. Gelukkig was de mooi verpakte doos die er in zat niet beschadigd. 2e kerstdag krijgen ze het cadeau dus heel benieuwd hoe het er uit ziet ! Service was snel en de verpakking is mooi. Ik zal mocht het er allemaal goed uit zien 2e kerstdag zeker nog een keer bestellen.

Super leuk!

Hele leuke spulletjes, mooi ingepakt en voor een leuke prijs.

Vlotte levering, leuke producten!

Direct een dag later geleverd, ondanks drukte rond kerstperiode. Zeer toffe verpakking, handgeschreven kaartje erbij zoals gevraagd. Leuke producten, zeker een aanrader!

Snel service

Wow wat een snelle service. Elke actie die zij uitzetten wordt je van op de hoogte gebracht. Volgende dag in huis, leuk ingepakt en dat met de feestdagen en drukte! Ps. Altijd fijner om bij een klein bedrijfje te kopen, als de grote bedrijven die nu binnen lopen.

Fantastisch snelle levering in een prachtige verpakking

Het zoeken op de website is lastig omdat er zoveel mooie en leuke dingen te zien zijn. Wat moet je kiezen? Je zegt gewoon tegen je zelf dat je hier de volgende keer weer wat kan en mag bestellen!! Wat een feest ;) Toen kwam de pakketservice. Het was een feestje om de doos te openen want het was enorm leuk ingepakt! Op naar de volgende bestelling!! Heerlijk!

Heel mooie artikelen. Goede kwaliteit en super verpakt

Mooie producten, snelle levering en mooi verpakt!

Mooie producten, snelle levering en mooi verpakt!

Pakketje was super snel thuis. Zeker in deze drukke tijden niet zo vanzelfsprekend. Enige minpuntje is de verpakking, maar daar was ik misschien niet zo duidelijk in (ik had graag de papa to be kerst verpakking, enkel kerst ontvangen.. de clue mist nu een beetje) Voor de rest super tevreden!

Alles klopt

Kwaliteit is goed Snelle levering Duidelijk en overzichtelijke site Betaalbaar, ook voor de mensen die het niet breed hebben.

Super verrassend en hip!!

Hartstikke leuke spulletjes, ingepakt in een leuk hip pakket. Keuze is reuze, het leuke ervan is dat je het in alle kleuren en prijzen kunt bestellen. Stel je eigen pakket samen en bepaal zelf hoeveel je ongeveer uit wil geven. Het aanbod is op deze manier voor iedereen leuk! Zo leuk om te geven ❤️

Mooie artikelen en goede service

Snelle levering en het was mooi ingepakt.

Ik heb voor de eerst hier een bestelling gedaan en ze leverde het netjes aan in een doos en in die doos zat alles nog eens netjes apart verpakt geweldig en het ziet er nog mooi uit ook

Top service en mooi ingepakt

Ik heb een super leuke cadeaubox aan een vriendin die net moeder is geworden gegeven. Het was heel leuk en verzorgd ingepakt. Echt een prachtcadeau om weg te geven. Ook de bezorging ging vlot, na 2 dagen in huis.

Geweldig!

Heb al meerdere bestellingen gedaan. Ben zeer tevreden over al het aanbod, de levertijd de producten zelf! In 1 woord geweldig! Ik hou ervan!

Blije gezichten met dit kadootje

De voorgemaakte dozen, zaten steeds spulletjes in die ik zelf niet zou kiezen, dus heb ik men eigen box samen gesteld. Succes verzekerd! Ze waren er kei blij mee! Snel geleverd en correcte hulp op de chat wanneer ik vragen had!

Supersnelle service

Leuk om zelf box samen te stellen en ontzettend snel verstuurd door hipenmamanbox, top gedaan! Ook leuk dat je er een handgeschreven kaartje bij kan doen, alleen liever meer tekens voor dat kaartje want ons originele berichtje paste bij lange na niet. :-) Verder zeer tevreden! Ik zou hier weer bestellen!

Leuk om in "Corona tijd" toch een cadeau te kunnen sturen

Duidelijke website. Snelle levering. Duidelijke communicatie over orderstatus. En natuurlijk leuke cadeautjes om te geven.

Verassende box en snel geleverd

De box was snel geleverd en verassend leuk! Ga het zeker onthouden.

Super een geweldig kado in een doos voor een prijs

Ik was druk op zoek naar cadeaus voor een vriendin die net was bevallen en voor onze ouders die voor het eerst opa en oma worden. Ik zag de advertentie op facebook ben gaan kijken en vond gelijk wat ik nodig had zonder iemand te moeten overslaan!

Leuke producten en snelle levering!

Ik had zelf een aantal producten uitgekozen waarvan 1 niet beschikbaar was. Ik kreeg hier direct bericht van en kon zo gelijk een ander product uitkiezen. De cadeautjes waren leuk ingepakt en snel geleverd!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder