Hele goede kwaliteit spulletjes en heel leuk ingepakt! Ook snel geleverd ondanks de drukte rondom de feestdagen.
Bedankt voor je review! Fijn te horen hoor :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Mijn collega was er blij met haar verassingsbox
Bedankt voor je mooie review, Richelle! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Als man zijnde is het nog wel eens moeilijk om hierover keuzes te maken, vond het erg fijn dat er verschillende categorieën worden aan gegeven om je keuzes makkelijker te maken
Bedankt voor je mooie review, Frank! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Wat geef je een vriendin die alles al heeft voor haar eerste dochtertje.. De Hip&Mama box is erg origineel en de items zijn producten die je ook echt allemaal nodig hebt en gaat gebruiken. Ik heb die avond wel 10 keer gehoord hoe blij ze was met dit cadeau.
Bedankt voor je mooie review, Jennifer! Wat ontzettend leuk om te lezen dat ze er zooo blij mee was :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik zocht een origineel cadeau voor de aankomende papa. Op deze website volop keus om ook de papa erbij te betrekken ! Website overzichtelijke en makkelijk te bestellen en had het ondanks de kerst drukte snel in huis . Een aanrader dus !
Bedankt voor je mooie review, Annette! Fijn om te horen dat je ons aanraadt :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Aangezien een Kerstboom zonder pakjes maar triestig is, en ik huisgenoten heb die niet van pakjes kopen houden, vind ik de verrassingsbox van hip&mama een super idee! Zo ligt er voor mij toch een verrassingspakje onder de kerstboom. Heel leuk dat je de inhoud toch een beetje kan sturen door de kleuren aan te duiden die je mooi vindt.
Bedankt voor je review, Maïthé! Haha dan moet je jezelf maar verrassen toch? :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Een hippe papa box besteld, ik zou deze ophalen maar door de plotselinge lockdown ging dit niet en is het pakket kosteloos naar me toe gestuurd. Heel fijne communicatie gehad met het bedrijf, reageren snel en direct op de vragen en weten je gerust te stellen dat het goed komt. Fijn bedrijf super samenwerking
Bedankt voor je review, Gayle-Megan! Wat fijn om te horen dat je de communicatie als zo fijn hebt ervaren. Daar doen we het als klantenservice zijnde ons best voor :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Fijne website Origineel kado Leuke samenstelling Prachtig ingepakt
Bedankt voor je mooie review, Patty! Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Heel erg goed. Snelle levering. Netjes je bestelling te volgen. En super mooi verpakt.
Bedankt voor je mooie review, Hilde! Fijn om te horen hoor dat je zo enthousiast bent :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Cadeautje was voor een toekomstige mama, ze was heel tevreden! Snelle levering!
Bedankt voor je mooie review, Yana! Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Ruim assortiment en snelle levering! Leuk ingepakt. Super leuk om te geven en te krijgen
Bedankt voor je review, Chantal! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ontzettend leuke en originele cadeautjes voor een mama to be, jijzelf of je kleintje. Items komen zelfs in een té leuk geprint cadeaupapier! Echt een aanrader!
Bedankt voor je mooie review, Iris! Leuk dat je zo enthousiast bent en wel tot over het cadeaupapier aan toe :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Snelle levering en dat tijdens de drukke kerstdagen. Heel fijn, want we waren wat laat met bestellen.
Bedankt voor je mooie review, Maxime! Wat goed om te horen dat het nog op tijd geleverd is :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik wou last-minute een kraamzorg cadeau versturen naar iemand en dat is goed gelukt bij Hip&Mama Box!! Ik heb een pakket samengesteld, wat heel snel en makkelijk ging. Super overzichtelijke website ook! Bedankt! Voor de snelle service & leuke items :)
Bedankt voor je mooie review! Erg graag gedaan hoor :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Hele leuke spullen, voor elke portemonnee is er iets uit te zoeken. Erg fijn dat je ook zelf een box kunt samenstellen, dit is ook wat wij gedaan hebben. Leuk ingepakt en verzorgd in gestippeld vloeipapier! Bezorging was perfect kwam 2 dagen later binnen en dit in deze tijd van Corona en Sinterklaas..... Fantastisch!
Bedankt voor je leuke review, Monique! Super dat je zo enthousiast bent :) Liefs, Suzan| Hipenmamabox
De service en levering verliep zoals gepland. Ook het pakket was heel mooi ingepakt. Mijn vriendin was zeer blij met het cadeautje!
Bedankt voor je mooie review, Stéphanie! Fijn te horen dat ze blij was met het cadeautje :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Veel leuke spullen, voor een mooie prijs. Erg leuk dat je zelf een pakket kan samenstellen als kado. En goed geregeld dat er een mooie verpakking omheen gaat en een leuke kaartje. Ook heel fijn hoe je op de hoogte gehouden worden van elke stap (bestelling ontvangen, bestelling klaar, door post opgehaald, verwachten leverdatum, en als het geleverd is).
Bedankt voor je mooie review, Floortje! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Altijd leuke spulletjes te vinden bij Hip&mama. Ditmaal een kerstkado voor de oma. We vonden de ideale box met spulletjes voor wanneer ons meisje bij oma op bezoek is. Ze is zot van ons dochtertje en zal ook gek zijn van de box die we kochten.
Bedankt voor je mooie review, Lisa! Oma blij, wij blij :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Ik bestelde een lakentje en had aangeduid dat ik het graag ingepakt had. Het was mooi ingepakt en kon meteen onder de kerstboom!
Bedankt voor je review, Vicky! Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Een super leuke box die we heel snel na bestelling hebben ontvangen. Super service en heel klantvriendelijk, als je vragen hebt dan krijg je echt heel snel een reactie. Echt top! Een echte aanrader!!
Bedankt voor je mooie review, Melissa! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Voor Kerst wilden we de grootouders een leuk cadeautje geven in naam van hun kleindochter die onderweg is. Bij Hip&Mama vonden we originele cadeautjes die bovendien met zorg verpakt worden in een mooie box. Ondanks de drukke eindejaarsperiode werden beide boxen heel snel afgeleverd. De oma's en opa's zullen er ongetwijfeld erg blij mee zijn!
Bedankt voor je mooie review, Jocye! Ik hoop ook dat ze er erg blij mee zullen zijn :) Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Super mooi samengestelde box met dingen waar je ook echt wat aan hebt. Allemaal mooie merken van hoge kwaliteit! Super snel geleverd.
Bedankt voor je mooie review, Astrid! Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Superr snel in huis
Bedankt voor je review, Melanie! Liefs, Suzan | Hipenmamabox
Het is de tweede keer dat kk wat bij jullie heb besteld en ben super tevreden. Jullie pakken het altijd zo leuk en schattig in!!
Bedankt voor je mooie review, Michelle! Wat leuk om te horen :) Tot ziens dan weer op onze site. Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Makkelijk te bestellen, goede service en mooi verpakt met een kaart.
Bedankt voor je mooie review, Janneke! Liefs, Suzan| Hipenmamabox
Industrieweg 27