Heel vriendelijk en snelle klantendienst

Ik werd heel snel, vriendelijk en persoonlijk geholpen bij vragen aan de klantendienst. Heel fijn!

Mwah

De gene die ik het gestuurd had was er blij mee maar er zou een papa cadeau bij zitten. Welk artikel was dan het papa cadeau. De cadeautjes waren goed maar de prijs / artikelen in het pakket verhouding vond ik niet helemaal wat het moest zijn

Alles geleverd zoals gevraagd

Alles is geleverd zoals er gevraagd was. Niets op aan te merken.

Top kwaliteit

Mooie originele kado ideeen van uitstekende kwaliteit

Prachtige box

Omwille van covid wat later maar super persoonlijk kaartje geschreven. Was heel fijn!

TOP

Heel snel en vlot. Bij vragen heel snelle en duidelijke reactie. En ben ook enorm blij met mijn bestelling.

Snel en handig

Zeer content van de service

Fijne box, mooi ingepakt, gewoon super handig!

Heel fijn om een box te kunnen maken, ik vond van alle websites dat deze de mooiste verpakkingen had. Ik wilde graag mooie spullen uitkiezen voor een aanstaande mama, maar ik heb zelf weinig tijd om in te pakken, dozen te vinden enzovoort, dus dit was echt een ideale oplossing voor mij. Prijzen per item zijn ook best scherp, dus perfecte plek om een mooi cadeau te maken.

Een echt cadeautje om te geven en te krijgen!

Twee opa en oma boxen gekocht voor deze feestdagen, wat een snelle levering en goede service. Daarnaast is het ook echt een cadeautje om te geven en te krijgen! Mooie en goede kwaliteit spulletjes die ook nog eens heel leuk ingepakt zijn! Eerder dit jaar ook al de daddy to be box besteld en die viel ook super in de smaak, ik zou het iedereen aanraden!

Ik heb een cadeaubox laten leveren bij een collega die net bevallen was. Ze was ontzettend blij met de leuke spulletjes. Zelf vond ik het super tof om de box samen te stellen, ze hebben veel spulletjes met dierenprints en -vormen en je hebt de keuze tussen verschillende kleuren. Je kan zelf een paar cadeautjes voor de mama of een ouder broertje of zusje toevoegen. Een aanrader!

Een cadeautje

Ontzettend leuk om cadeau te geven aan een ander of aan jezelf. Leuk om nieuwe merken zo te leren kennen en de spulletjes zijn hartstikke bruikbaar.

Top geregeld!

Duidelijke site, leuke producten en snelle levering. Kraamcadeautje viel goed in de smaak

Leuke shopping bag

Het is een erg leuke aantrekkelijke site met leuke producten! Van zodra mijn bestelling geplaatst was kreeg ik hierover bericht. Mijn pakketje is met zorg ingepakt en opgestuurd en was super snel aangekomen! Ik kan de site zeker aanbevelen :)

Super fijne site, heel duidelijk. Veelte veel leuke spulletjes. Dus je word wel hebberig. :) Maar het belangrijkste. Mega snelle service! Was vrij laat met iets bestellen, maar het kwam gewoon de volgende dag al binnen! Kan niet anders zeggen dan top!

Heel mooi servies en snelle levering

Ik had de box met servies voor eten bij opa en oma besteld, met sinterklaas gegeven, was erg leuk ingepakt!

Ik vind het een goede service heel er bedankt

Mooie lakentjes en goede service

Lakentje en dekbedobertrek cadeau gedaan aan opa en oma. Mooie kwaliteit (nog niet gewassen) en snelle levering. Ook leuk ingepakt voor de feestdagen met een kaartje erbij (voor de liefste opa en oma). Viel goed in de smaak. Top!

Goede service snelle levering

Prettige webshop artikelen makkelijk te vinden

Geweldig en een top service.

Snelle levering, maar jammer van verpakking

De bestelling werd snel geleverd, zelfs in een drukke periode. Helaas wilde de papa box niet uit de doos die er omheen zat: ik moest deze kapot maken. Ook had ik expres losse items besteld zodat het niet allemaal in een box ging, want niet alles moest erin. Gelukkig ging het openmaken van de box redelijk gemakkelijk, op het vloeipapier na. Misschien een handige optie om toe te voegen aan de webshop? De keuze welke items erin mogen.

EASY , FAST AND BEAUTIFULLY PACKAGED

I would definitely recommend continuing on all baby products on this website!

Geweldig!

De box is voor mijn partner, we verwachten in februari onze kleine man, en kan niet wachten om zijn gezicht te zien met kerst. Hij gaat dit zo leuk vinden!

Uitstekend!

Snelle service, mooie en betaalbare shirts.

Mooie aanbod, mooie producten. Het pakketje werd snel verstuurd

Verassend

Leuke en makkelijke website, met de meest originele en handige baby spulletjes.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder