Ik had heerlijk black friday korting op alles

Goede service, snelle levering

De kadoos kwamen super leuk ingepakt aan!

Nu 2x besteld bij jullie. En het was 2x top super leuk ingepakt.

Snelle levering en originele producten!

De enige plek waar ik originele opa&oma cadeautjes vond om mijn zwangerschap aan te kondigen! Ook later nog een aantal keer besteld voor mezelf, maar ook voor zwangere vriendinnen! Mega snelle levering en goede updates over je bestelling.

Super mooie producten en volledig naar eigen wens in te vullen.

Super fijne site waar je je eigen box kan vullen. Zo heb je altijd een op maat gemaakt cadeau! Had zelf een fout in de bestelling gemaakt en na contact opgenomen te hebben is dit super opgelost!

Fijn en makkelijk bestellen

Mooie spullen, makkelijk bestellen en snelle service. Kortom fijn om spullen te kopen

Topservice!

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde via deze webshop en wat een service! Ook tijdens deze drukte was het pakje er snel. En alle spullen die ik kocht waren mooi verpakt, zooo leuk om te krijgen! Hier ga ik nog bestellen!

Super leuk assortiment, goede prijs en snelle service

Binnen een dag de bestelde artikelen in huis en ook nog eens super leuk ingepakt! Ga hier zeker vaker bestellen. :)

Nog niet cadeau gegeven, maar de klantenservice is alleen al een 8 waard

Ik heb een papa to be box besteld maar nog niet gegeven dus kan over de inhoud eigenlijk nog niets zeggen, maar ik heb voorafgaand contact gehad met klantenservice en dit als zeer prettig ervaren. Ook krijg je updates over je bestelling, fijn!

Het was een cadeau

De reactie die ik kreeg was: Wauw wow wat een leuke box met spulletjes.

Super leuke spulletjes en goede service!

Ik heb deze site gebruikt om een cadeau voor mijn collega te kopen die direct bij haar zou worden afgeleverd. Dit is zeer goed bevallen. Was snel geleverd en werd goed geholpen in de chat; ik had namelijk geen bevestiging ontvangen wegens drukte bleek achteraf. Ik heb wel een paar puntjes kritiek op communicatie. De mail werd naar mij verstuurd, wat juist is, echter met de naam van de ontvanger, alsook dat het bij de buren was afgeleverd. Bij cadeautjes is het misschien een idee om dit in eerste niet te doen want dan is de verrassing er van af. Voor chat; er werd geen naam benoemd dus geen idee wie mij geholpen had. Overigens voor kaartje die je erbij kan sturen, heeft erg weinig karakters om in te vullen en kan je het minder persoonlijk maken.

Geweldig!

Heel leuke producten, niet te duur en snel geleverd!

Goede service en leuke producten!

Leuke setjes

Super leuke setjes en mooi verpakt

Een prachtig ingepakt cadeau voor een Hippe Papa

Na een zoektocht om een zelf uitgezocht cadeau in een mooie verpakking rechtstreeks bij de jonge papa in Nederland te laten leveren kwam ik bij Hip&Mama Box terecht. Op de website zijn tal van leuke items te vinden, de keuze was dan ook snel gemaakt! Voor wie niet kan kiezen zijn er bovendien verschillende leuke cadeauboxen te vinden. Of je kan inspiratie opdoen uit eerdere combinaties. Mijn cadeau werd mooi ingepakt in een Hip&Papa verpakking (dit is ook een mogelijkheid!) en ondanks de drukke pakjesperiode heel snel verzonden en geleverd. Het was een complete verrassing voor papa en zoon, die op veel enthousiasme werd onthaald! Absoluut een aanrader!

geweldig !

Er was een ruime keuze uit de pakketjes . Het pakje kwam ook snel toe . Ik kon het niet laten het even open te maken . Zo leuk wat er allemaal inzit . Ik kan niet wachten om het aan mijn zoon en schoondochter te geven .

Mooie kwalitatieve artikelen!

Goede communicatie, mooie samengestelde pakketten. Een aanrader!

Om helemaal happy van te worden!

Dit is nou precies wat je wilt! Het complete plaatje! Ruime keuze uit veel mooie en originele cadeaus, super mooi verpakt en nog verzonden naar degene die je wilt verrassen ook!! Of om jezelf blij te maken natuurlijk ;-) Een echte aanrader!

Mooi gerief en leuk pakje

Een uitstekende en snelle service

Tof cadeautje

Mooie box

Super snelle levering en mooi samengestelde boxen!

Het pakketje werd de dag na bestelling al geleverd. Groot aanbod aan keuze!

Superschattige box!

Een hele mooie box mogen ontvangen met zelf uitgekozen spulletjes voor onze kleine meid. Alles was apart en erg netjes ingepakt! Het was een groot cadeau om te mogen uitpakken.

Weer super mooie box

Weer een verrassend leuke box met handige spulletjes als ons kindje straks geboren is. Het is elke keer echt een cadeau om aan jezelf te geven.

Snelle levering, en dat in drukke tijden

Heel tevreden van de persoonlijke service. Altijd alles mooi ingepakt, waardoor uitpakken een hele belevenis is. Bovendien was het pakketje supersnel geleverd, en dat middenin de corona- en black Fridaydrukte. Tevreden klant!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder