De producten van Hip&Mama zijn met zorg en veel smaak uitgekozen. Je kan van alles vinden en dus vast iets dat bij je past en cadeau kan geven. Website en service zijn bijzonder goed, daarom is bestellen eenvoudig en blijf je goed op de hoogte van je bestelling. Erg leuk idee voor beginnede ouders en familie.
Hi Nicolas, Wij worden enorm blij van je review! Wat een mooie woorden. Heel erg bedankt voor je review! :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
Ik leerde Hip & Mamaboxen kennen via Instagram en was zo stiekem al fan. Ik was dan ook superblij toen ik een abonnement kado kreeg van mijn zus toen ik zwanger was. Zij wist niet dat ik zo een fan was. Nu het abonnement is afgelopen, heb ik zelf al een nieuwe box besteld met nog wat extra leuke spulletjes. Het is ook altijd een plezier om de box te openen en alle kadootjes uit te pakken :-) Zeker een aanrader dus!
Hi Hanneke, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je fan bent van onze boxen. En wat een verrassing dat je een abonnement kado hebt gekregen van je zus! Super leuk! Bedankt voor je leuke en enthousiaste review :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
Pakketje kwam erg snel binnen en was heel feestelijk ingepakt. Super leuk om te geven en te ontvangen.
Bedankt voor je leuke review, Annet! Liefs, Kim | Hip&Mama box
Diverse leuke spullen en cadeautjes. Snel geleverd en leuk ingepakt :)
Hi Desiree, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen! :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
Snel en netjes geleverd in een mooie verpakking. Mooi cadeau, de nieuwbakken grootouders waren blij verrast!
Hi Sharon, Wat leuk dat je dit je grootouders cadeau hebt gedaan! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
Super leuke dingen erin!
Bedankt voor je leuke review, Frederique! Liefs, Kim | Hip&Mama box
Goede ervaring snelle levering....
Hi Josiena, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review! :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
Veel keus, snelle levering. En wordt leuk ingepakt. Zeer tevrede
Hi Bianca, Wat leuk om je mooie review te lezen! Dit maakt ons heel blij :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
Snelle service! Prachtig materiaal in een al even mooie verpakking!
Wauw! Wat leuk om te horen Mieke! Bedankt voor je mooie review :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
verslaafd mooie spullen, super snelle service !
Hi Dahlia, Wat fijn om te horen dat de service en ons assortiment je zo bevalt! Bedankt voor je review. Liefs, Kim | Hip&Mama box
Snelle service en alles is echt heel erg mooi verpakt!
Bedankt voor je review, Eline! Zo leuk om te horen dat je tevreden bent! :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
Leuke items, verzorgd geleverd, snelle en goede service.
Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast en tevreden bent, Leen! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
Mooie producten. Erg leuk verpakt. Goede service. Echt een feestje om te krijgen/geven!
Hi Suset, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten, verpakking en service. Hier doen wij het natuurlijk voor! Bedankt voor je mooie review :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
In januari wordt mijn eerste kindje geboren. Was opzoek naar een mooie fijne wikkeldoek. Deze heb ik bij jullie gevonden. Kan niet wachten totdat mijn kleine meid erin ligt.
Hi Marleen, Wat een ontzettend leuk nieuws! Geniet van deze mooie tijd. Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
Genoeg keuze, alles was leuk verpakt (had een cadeaubox besteld) en het was snel verzonden :-)
Hi Lizet, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze boxen en de levering daarvan! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&Mama box
fijn cadeau, ben zeker dat de kinderen het leuk gaan vinden dank je wel!
Bedankt voor je leuke review, Nicole! Liefs, Kim | Hip&Mama box
Ik heb voor de toekomstige opa's en oma's het boekje opa, oma & ik besteld en het laken waar hotel opa en oma op staat. Heel leuk en goede kwaliteit! Benieuwd wat ze er van vinden na het openen bij Kerst!
Hi Monique, Wat een ontzettend leuk dat je de Opa, Oma & Ik producten cadeau schenkt voor kerst! Daar zullen zeker blije gezichten bij komen kijken. Bedankt voor je leuke review. Liefs, Lindy | Hip&mambox
Ten eerste is het ontzettend leuk om de website af te struinen naar dat ene leuke cadeau om de opa's en oma's blij te maken! De website is vriendelijk in gebruik, makkelijk om een bestelling te plaatsen en een feestje om het pakketjes thuis te krijgen in de oh zo leuke verpakking! We kunnen niet wachten om de cadeaus te geven met de kerstdagen!
Hi Sanne, Wat leuk dat je zo enthousiast bent over Hip&mamabox. Super dat je met de kerstdagen weer wilt bestellen. Ook dan pakken we de cadeautjes en boxen weer creatief in! Bedankt voor je review. Liefs, Lindy | Hip&mamabox
Super snele service en kado is mooi ingepakt!
Bedankt voor je review Coco. We doen altijd ons best om er voor te zorgen dat het openen van het cadeau, een echt speciaal moment is . Liefs, Lindy | Hip&mamabox
Ik heb helaas nog niks ontvangen.
Erg leuke box om te krijgen en weg te geven. Leuke en gevarieerde samenstelling. Helemaal in het straatje van de aanstaande moeder!
Hi Aafke, Ontzettend bedankt voor je leuke review. Hier worden we heel blij van :) Liefs, Lindy | Hip&mamabox
Nvt
Dankjewel voor je review :) Liefs, Lindy | Hip&mamabox
Mijn eerste ervaring en zéker niet mijn laatste. Net geboortegeschenk op maat besteld en ter plaatse laten afleveren. Alles is super vlot en fijn verlopen, ik kon elke stap meevolgen en het cadeau is hartelijk ontvangen, Topservice !
Wat leuk dat je zo enthousiast bent Ellen! Super dat je van plan bent vaker te bestellen :) Bedankt voor je review. Liefs, Lindy | Hip&mamabox
Wat is het fijn om hier te bestellen! Mijn bestelling was, ondanks de waarschuwingen over vertraagde levering, op tijd geleverd en mooi verpakt in de cadeaudoos. In verband met wat onduidelijkheid over het afronden van mijn bestelling had ik contact opgenomen via de mail, hier kreeg ik ook snel een duidelijk en vriendelijk antwoord op. Al met al weer heel tevreden!
Hi Babette, Wat goed om te lezen dat de service en de levering zo prettig is verlopen. Dat maakt ons heel blij! Bedankt voor je positieve review. Liefs, Lindy | Hip&mamabox
We hadden een bestelling geplaatst en de dag erna al in huis. Geweldig . Dit ook omdat het cadeau voor een net geboren baby was.
Super dat alles zo vlot verlopen is Joline. Bedankt voor je leuke review, Liefs, Lindy | Hip&mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder