Mooie en overzichtelijke site

De producten zijn heel duidelijk en je kan snel invullen wat je nodig hebt. Ook ziet alles er heel mooi uit en snel bezorgd :) Erg blij mee!

Wat een geweldige manier om iets kado te geven via de post!

Een van mijn goede vriendinnen is pas bevallen van een tweeling. Omdat ik helaas niet in de mogelijkheid ben om zelf langs te gaan, wat ik natuurlijk heel erg jammer vind ben ik opzoek gegaan naar een leuk kado die via de post geleverd kan worden. Via google kwam ik op deze hele leuke site! Alles is en kan helemaal gepersonaliseerd en de keuze is reuze! Zelfs de doos was gepersonaliseerd! Het hele pakket heb ik zelf na smaak kunnen samenstellen en zij hebben het leuk verpakt en verstuurd. Toen het geleverd was kreeg ik van mijn vriendin een fantastisch berichtje met foto’s. Ze was er super blij mee! Papa en mama hadden lekkere chocolade en de jongens hadden allebei een spaarpotje met eigen naam! Ik zeg doen!! Want ik ben heel tevreden!

Super goede service!!

Het bestelde voldeed volledig aan mijn verwachting. Had het per abuis op verkeerd adres laten bezorgen, maar alles werd per mail efficiënt en correct hersteld en geregeld. Kortom, een aanrader!!

Een vlekkeloze ervaring met hoogwaardige producten!

Ontving mijn bestelling vandaag en ben echt onder de indruk van de producten - geweldige kwaliteit! Er was een klein foutje in mijn bestelling, maar de klantenservice was super snel en vriendelijk in het oplossen ervan. Top service, bedankt!

Mooie box!

Mijn baas kreeg een kindje. Het leek mij leuk om een cadeau te kopen voor hem. Ik zag deze box (Kraamcadeau jongen | Urban Green) online en ik vond hem eigenlijk meteen mooi. Gepersonaliseerde items voor een goede prijs, binnen een paar dagen in huis. Mijn baas was er uiteindelijk erg blij mee. Ik raad deze box aan. Dit zal niet de laatste keer zijn dat ik de box koop bij Hip & Mama box.

Leuke webshop

Snelle levering en schattige en leuke spullen in de webshop

We hadden een rompertje besteld om het dan zo bekend te maken. We kregen hem super snel binnen en zag er heel mooi uit. Nu hebben we hem ingelijst en komt hij straks op de babykamer

Uitstekende service

Nu tweemaal een bestelling geplaatst. Fijne website, met vele mogelijkheden. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en over de levering. Cafeaus zijn ook beide keren naar verwachting geweest!

Mooie site, snelle levering en echt mooi afgewerkte producten, goed verpakt!

Prachtige boxen!

Heel mooie boxen! Ik bestelde de knutseldoos. De naam is heel mooi geprint en staat er goed op. De doos zelf is van kwalitatief hout en zeer stevig. Het werd tevens heel snel en correct geleverd.

Snelle en goede service, product viel wat tegen

Ik had verwacht dat de naamblokken beschilderd/bedrukt zouden zijn. In plaats daarvan zijn het stickers. Dit kon ik niet terugvinden in de beschrijving. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding hierdoor niet oké. Het oogde nu goedkoop naar mijn mening. De blokken zijn wel mooi qua hout en kwaliteit. De service en snelheid van maken en verzenden was prima.

Zeer mooi, stijlvol geschenkje.

Zeer mooi verzorgde box met mooie inhoud voor de zwangere mama. Goede service, was op 2-3 dagen in huis. Schoondochter was zeer blij met haar eerste cadeautje!

Klantvriendelijk en goede service

Prijs kwaliteit absoluut niet in verhouding

10,95 voor een heel klein boekje waarbij de naam er als een sticker is opgeplakt. Geen probleem als het boekje 5,- kost maar voor deze prijs (15,- met verzendkosten) mag je toch wel iets meer verwachten.

Snelle levering, leuk persoonlijk cadeau

Cadeau is snel binnen met leuke verpakking. De grootte van de spaarpot viel mij qua grootte wel tegen voor het geld.

Super service!

Snelle reacties op vragen, meedenken met de klanten en super service! Helemaal blij met mijn bestelde product.

Super leuke en mooie items, goede kwaliteit en erg leuk ingepakt. Dankbaar voor deze items die ik cadeau ga geven!

Zeer snelle levering van een mooi artikel

Bestellen ging gemaklijk Snelle levering En mooi artikel

Uitmuntend

Website met mooie artikelen, alles gaat vlotjes van bestellen tot ontvangen. Het pakketje zag er prachtig uit en de ouders in spé waren er supergelukkig mee.

Een hele mooie houten memorybox

Heel blij om deze box cadeau te schenken. De ouders van de kersverse baby waren er heel tevreden mee.mooie afwerking

De XL kist besteld. ( herinnering box ) na het overlijden van mijn fransebulldog van 4 jaar. Kan ik hier al zijn spulletjes in bewaren… Met zijn naam & geboorte datum hier op bedankt voor de mooie herinneringendoos, wij zijn er super blij mee… Gr, Elke & Jack *

Uitstekend!

Hele mooie vlaggetjes met de naam van ons meisje besteld! Snelle service, snelle reactie op mailtjes. Ik wilde graag een extra hartje op een vlaggetje, dat was helemaal geen probleem. Ik ben er heel blij mee!!

super service and quality

super aanbiedingen en kwaliteit

Leuk houten bord voor de klus opa besteld. Was mooi ingepakt en goed verpakt. Verzending ook snel!

Super service!

Na de geboorte van onze kleine hebben we een gepersonaliseerde geboorteposter bij Hip&Mama besteld. Hij is onwijs leuk geworden en was ook snel in huis! Ik kan hem zeker aanraden

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder