Leuke giftboxen met verschillende merken

Ontzettend leuke giftboxen met super toffe baby merken! Ik heb zelf zo'n box samengesteld, maar er zijn ook kant en klare giftboxen. Zo leuk om cadeau te geven. Zeker een aanrader.

Geweldig kraamcadeau met snelle levering en goede service!!!

Bij Hip&Mama box hebben ze super leuke producten om uit te kiezen. Ik heb zelf een box samengesteld met diverse mooie en gepersonaliseerde items. De levering was sneller dan verwacht en de ontvangers waren super blij met de prachtige box! Leuke verschillende verpakkingen om uit te kiezen en je kan een persoonlijke boodschap toevoegen. Dikke aanrader als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau!

Snel besteld en geleverd. Superleuk cadeau om te geven!

Alles ging heel vlot!

Gezelligheid en blijdschap in een box!

Super leuk om cadeau te geven, maar ook super leuk om het zelf te ontvangen.

Erg mooi! Ontvanger was erg blij!

Top cadeau met erg mooie merken en kleuren, tevens heel mooi verpakt.

Echt een super!

Echt een super oplossing als je niet bij iemand langs kan maar toch een cadeautje wil geven!

Ik heb een bestelling geplaatst bij Hip&Mama en ben zeer tevreden over het ruime assortiment, de vooraf samengestelde boxen en de klantvriendelijkheid in combinatie met

Ontzettend leuk!

Wat een leuke box is dit! De aanstaande vader was er heel erg blij mee. Bestellen ging makkelijk en erg leuk ingepakt! Zeker aan te raden!

Leuke mutsjes, snelle levering

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs! Heel blij met het bestelde artikel.

Super leuke boxen

Super leuk dat je je eigen box samen kan stellen en ook nog eens super leuke producten ik ben zeer tevreden en zal hier zeker vaker mijn cadeautjes kopen

Blij mee, precies zoals op de foto.

Ik ben er erg blij mee.

Wat leuk om zo'n schattig cadeau te geven

We zochten met de buren een leuk cadeau, is iets anders dan de typische cadeautjes... We kwamen terecht bij hip&mamabox en wisten niet wat eerst kiezen. Zalig cadeau om te geven en stralende ouders die het cadeau ontvingen, bedankt voor het leuke pakketje xxx

Geweldig product.

Goede service, mooi product en snel geleverd.

Goed service! Producten kwalitatief in orde!

Goed service! Producten kwalitatief in orde!

Een kadootje om te krijgen en te geven .

Ik heb kadootjes besteld voor 5 dec. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ik het bezorgd kreeg. De kadootjes waren mooi en met zorg en liefde ingepakt. Dit was mijn tweede bestelling en zeker niet de laatste .

Uitstekende service

Mooie producten en goed geholpen.

top!

Top service! Ik heb een box laten samenstellen voor de dochter van mijn vriendin. Alleen jammer dat bij de tekst die ik had doorgegeven mijn zoontjes naam verkeerd stond.

Leuk kraamcadeau! Staat erg leuk op de babykamer

Mijn allerliefste vriendinnetje is bevallen van een mooie en knappe zoon Gijs. We hebben een mooie loopauto gegeven, maar zochten ook nog wat persoonlijks. Mooie houten blokken met zijn naam. Prachtig! Over 2 maandjes ben ik zelf uitgerekend, de blokken staan zeker ook op mijn wensenlijstje!

Super service

Super tevreden snelle levering en alles mooi verpakt en alles in zeer goede staat Super tevreden

Topconcept met sterrenservice

Leuke attenties om uit te kiezen, fijn dat je een gepersonaliseerde kaart kan meegeven. Vlotte en snelle service.

Ontzettend blij met mijn bestelde cadeau.

Blij dat ik voor jullie gekozen heb om mijn cadeau te bestellen. Mooi secuur gemaakt, en erg leuk ingepakt.

TOP!!! Perfecte afhandeling van de order en ook nog eens feestelijk verpakt!

Overzichtelijke webshop met leuke artikelen. Wij hebben bij Hip&Mama Box als opa & oma voor de tweeling van onze dochter en schoonzoon naamblokken besteld. Na enkele dagen (het is nl. handwerk dus het duurt iets langer) kwamen de 2 namen binnen; tot onze verrassing ook nog eens feestelijk verpakt. Geweldig. Absoluut een aanrader.

Ik had zelf een cadeaubox samengesteld voor mijn metekindje. Het is enorm leuk om rond te kijken op jullie site. Wij waren enorm fan van de done by deer collectie. Niet alleen de spulletjes zijn prachtig maar ook de verpakking is verzorgd. Echt top!

Super-de-luxe shop ervaring

Heel erg tevreden over hoe alles verlopen is! Veel keuze, kwaliteit en service is perfect! Ik koop zeker nog bij jullie! Doe zo verder! Mvg Kevin

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder