Professioneel

Servies gekocht. Ik was er al mee bekend en de uitstraling en kwaliteit voldeden aan mijn wensen. Snel geleverd, geweldig ingepakt.

Leuk

De opa en oma to be, waren erg blij met hun cadeautje! Het was ook heel mooi ingepakt!

super gaaf als cadeau!

Leuk als kraamcadeau, mooie verpakking, snelle levering.

Goede ervaring

Alles verliep naar wens. Van bestellen t/m snelle levering.

Veel verschillende keuzes! Leuke spullen en vooral goede communicatie

Snel in huis en groot plezier om te geven!

Het werd door mijn schoonzus heel goed ontvangen. Ze vond alles prachtig en ik ook! Ga zeker vaker bestellen bij jullie!

Kwaliteit van de spullen is heel goed. En ook een hele goede service en topsnelheid qua levering. Er was wat mis met twee blokjes, nadat ik dit had gemeld werd er snel en vriendelijk op gereageerd. De nieuwe blokjes had ik ook nog geen twee dagen later binnen.

Elke keer een feestje om uit te pakken!

De inhoud is precies wat ik mooi vind! Prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding.

Mooie producten en goede service

Een mooi cadeau pakket besteld voor ons nieuw geboren nichtje. Leuk verpakt en mooi handgeschreven (met eigen gekozen tekst) kaartje erbij. Maakt het net iets persoonlijker dan een gedrukt kaartje. Een product was niet op voorraad maar netjes een alternatief aangeboden gekregen. Snelle service.

Vlotte levering

Voor de bestelling wordt al aangegeven dat het eventueel langer kan duren i.v.m. Coronadrukte. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering door middel van een mail bij het aanmelden van de verzending met daarin track and trace. Ook wanneer het bezorgd is ontvang je een mail. Naast de onwijs leuke spulletjes, ook gewoon goede service.

Ik kreeg per chat de juiste informatie

Erg makkelijk en leuk om iemand een cadeau toe te sturen!

Fijn dat je ook zelf een pakketje kunt samenstellen en zo zelf de prijsklasse kunt bepalen. Deze wordt dan erg leuk ingepakt en opgestuurd. Een feestje om te ontvangen!

Snel, leuk & prachtig thuis bezorgd

Het bestellen ging makkelijk. Eenmaal thuis een feestje om uit te pakken. De artikelen prachtig verpakt!

Unieke cadeauboxen, prachtige items.

Super leuke cadeauboxen, ideaal dat je ze naar eigen smaak zelf eenvoudig kan samenstellen. Ruim assortiment aan hippe spullen van de mooiste merken voor ouders en baby’tjes.

Super leuk pakket ontvangen als verrassing!

Het is een heel leuk idee om zelf een verassingsbox samen te stellen of te laten doen, dat maakt de keuze makkelijker wanneer je niet kan kiezen. De box ziet er heel aantrekkelijk uit en de ontvanger was super enthousiast over haar cadeau!

Top service alles super leuk! En mooi in gepakt.

Super snel reactie en actie als ik vragen had. Mooi ingepakt!

Ze zijn er blij mee!

Ik heb nu een paar keer een cadeaubox samengesteld en het is steeds weer een succes.

Super leuk

Afgelopen week ontving ik mijn eerste Surprise box. Er zaten diverse leuke spulletjes in en het was leuk om open te maken. Het pakket werd tijdig geleverd en de communicatie was duidelijk.

Regelmatig bestellingen bij jullie geplaatst en erg tevreden! Mooie producten en leuke cadeautjes!

Helemaal top!

Snelle levering, super verpakt. Netjes ingepakt en geen plastic! De blokjes zijn precies zoals we ons voorgesteld hadden. We zijn er heel blij mee!

It is an absolutely beautiful and thoughtful present! 100% recommended.

Erg leuke spulletjes en snel bezorgd! 10/10

Ik heb een cadeaubox besteld voor een vriendinnetje. Het bestellen ging makkelijk en binnen 2 werkdagen bezorgd! Echt top!

100% zekerheid op een mooi cadeau

Wat een hoop keuze en wat een fijne producten! Zelf artikelen uitgekozen welke jullie erg leuk ingepakt hebben. Op deze manier toch op afstand een leuk cadeau kunnen regelen en samen digitaal kunnen uitpakken. Fijn dat we op jullie konden rekenen. Aanvulling die ik persoonlijk fijn zou vinden zijn verwenproducten voor de mama. Zoals fijne douche en bad producten of crèmes.

TOP !!!!!!!

Mijn eerste aankoop bij Hip&Mama Box was een schot in de roos. Blij dat ik jullie ontdekt heb.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder