Perfect inorde!

Super service, mooie box, toekomstige mama was zeer verrast!

Een van de artikelen was niet voorradig. Goed en tijdig service verleend. Ontvangers zijn erg tevreden!

Na 1 dag bestelling al thuis en wat super mooi ingepakt.

geweldig

Ik vind het een erg vriendelijke site en de baby kleertjes zijn beeldig.

Mooie spullen, snelle levering

Zelf een mooi pakket samen gesteld voor papa to be. Geleverd in mooi cadeau verpakking en super snel afgeleverd bij ons thuis. Ook mijn eigen tekst is heel lief op een kaartje handgeschreven erbij gedaan. Kwaliteit van de spullen is ook top. Ik ben zeer tevreden:)

Fantastisch!

Super goede en snelle service. En een uitgebreid assortiment. Een absolute aanrader voor (kraam)cadeautjes!

Jullie zijn toppertjes :-)

Wat een leuke cadeautjes! Bij vragen of wijzigingen staan jullie dadelijk paraat! Topservice en een heel leuk aanbod van babycadeautjes! Ik keer steeds terug naar jullie voor een geboortecadeautje xx

Heel leuk

Cadeau gegeven aan mijn nichtje die haar 2e dochter kreeg. Super leuke volle cadeaubox. Ze was er heel blij mee!

Fijne website en snelle service.

Fijne website en snelle service. De producten waren mooi verpakt, dat het echt een cadeautje was om het open te maken. Ik had een aantal slabbers besteld van Chewies&More en het is echt een aanrader, hele fijne afneembare slabbers. Mijn dochter eet nu zelfs de kruimeltjes uit het opvangbakje hahaha....

Wat een leuk cadeautje! Super leuk ingepakt en alles ziet er keurig uit! Dankjewel voor de goede service

Snelle levering en een feest om uit te pakken

De bestelling werd snel geleverd. En wat was het leuk om mijn spulletjes uit te pakken. Heel leuk verpakt, een echt feest!

Snelle levering, mooi verpakt en product zoals omschreven!

Super goede service

Ik heb mijn eigen box samengesteld. Helaas was er vertraging doordat een artikel niet leverbaar was, dit hebben ze zeer netjes opgelost door een extraatje erbij te doen. Toen de bestelling nogmaals vertraging opliep, hebben ze gebeld om te vragen wat ik wilde doen (wachten, artikel vervangen voor iets anders, geld terug voor betreffende artikel). Zeer netjes, volgende dag had ik het pakketje in huis.

Erg tevreden!

Snelle service, duidelijke track and trace overzicht, erg tevreden met de levering!

Snel geleverd!

Snel geleverd en mooi verpakt, gelijk een cadeau. Was trouwens niet gevraagd, maar waren wel aangenaam verrast.

Superleuke shop en fijne service!

We hebben hier online een kraamcadeau besteld voor vrienden van ons. Het cadeau kon leuk worden ingepakt met een kaartje erbij. Mijn vragen werden snel via de mail beantwoord. De ontvangers waren er zeer blij mee. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

Super service

Twee leuke boxen besteld 1 voor opa en oma en 1 kraam pakket met persoonlijke items erin. Snelle levering en het zag er allemaal super uit ♥️

Wat een leuke cadeaubox !

Super leuk concept. Heel mooie materialen. Leuk om cadeau te doen en te kunnen opsturen naar de juiste persoon. Zeker een aanrader !

Superleuk om te geven en te krijgen!

We hebben zelf een box samengesteld als kraamcadeau, daarbij is het leuk dat je op merk of kleur kan sorteren om je unieke box te maken met de dingen die je ontvanger nodig heeft. Stiekem is het ook leuk een box te bestellen die echt een verassing is :)

Fijne webshop!

Goede vondst deze webshop! Leuke spullen, fijn dat je kant-en-klare pakketten hebt maar ook zelf iets kan samenstellen (wat ik heb gedaan). Het was daarbij heel handig dat je per kleur kunt zoeken! Het was leuk ingepakt en mijn zus was er super blij mee.

Goede vriendelijke service en denken mee!

Wij hebben al drie mooien boxen van jullie ontvangen: 1x papa box 2x opa en oma box, uiteraard als cadeau voor de opa’s en oma’s. Wij wilden de opa/oma box iets aangepast hebben en hebben contact gezocht met de klantenservice. Dit was geen enkel probleem en hebben de aangepaste box ontvangen! We kregen erg leuke complimenten over de boxen! Met vriendelijke groet, Trotse verse mama en papa!

De Hip&Mama Box die ik zelf heb samengesteld, viel ontzettend in de smaak bij de aanstaande ouders!

Op de website werd ik verrast door alle leuke spullen en het was dan ook niet moeilijk om een leuk pakket samen te stellen voor mijn zus en haar vriend, die hun eerste kindje verwachten. Ik kon er ook nog een leuk kaartje bij doen. Al heel snel werd het pakketje bezorgd. Het was erg mooi ingepakt en het kaartje was met de hand geschreven. Kortom: super!!!

Mooie producten

Mooi producten, maar jammer dat het niet in de (cadeau)doos zit zoals die op de website staat. Ik heb de doos besteld om door te sturen naar Engeland, maar kreeg de spullen gewoon in een verzenddoos. Ik moet nu dus zelf nog een mooie verpakking (cadeaudoos) er om heen doen. Ik bestelde dit juist voor de doos met mooie sticker zoals op de website staat! Jammer!

Super, snelle levering!

Het was snel in huis en daarbij ook nog pracht producten! Heb mijn man er goed mee verrast!

Zeer mooie box, met kwalitatieve producten

Zeer leuk om iemand kado te doen.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder