leuke site, groot aanbod, snel en makkelijk leuke cadeautjes gevonden. Snelle levering, én enkele items werden leuk ingepakt.
Bedankt voor je mooie review, Yasmine! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Snelle levering en goed verpakt. Origineel cadeau om te geven en te krijgen. Leuke spulletjes van goede kwaliteit!
Bedankt voor je leuke en enthousiaste review, Angela! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Wat een leuke verrassing. Fantastisch om al die mooie spulletjes te mogen uitpakken. Leuk dat het allemaal unisex artikelen zijn! Proficiat met deze box!
Bedankt voor je leuke review, Caroline! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Ik heb een paar dagen geleden mijn eerste verrassingsbox gekregen voor onze toekomstige zoon. Wat veel leuke spulletjes zaten erin! De box was mooi verpakt en je zag dat er moeite in gestoken was om er iets leuks van te maken. Ik kijk uit naar de volgende! ♡
Hi Lieneke, Bedankt voor je enthousiaste review! Wij gaan ons uiterste best doen om jouw volgende box weer net zo leuk samen te stellen. Geniet ervan! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
super kraamcadeau gekocht, leuke houten blokjes... Kwam mooie ingepakt. Super, gelijk meenemen niks meer aan te doen
Bedankt voor je leuke review, Christina! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Ik heb een naamblok besteld voor mijn dochtertje ! En de communicatie is heel goed gegaan. Ik wist niet of er trema’s op de letter E kon. Dus ik heb gemaild of het kan.. en daar werd netjes en snel op gereageerd ! De letters staan super mooi op de blokken ik ben er erg tevreden mee ! Ook was het leuk ingepakt met versiersels Ik zou het zeker aanraden aan andere mensen.
Hi Djamaila, Wij worden er blij van om te lezen dat je zo tevreden bent over de communicatie. Wij doen ons uiterste best om altijd zo snel mogelijk voor de klanten klaar te staan! Bedankt voor je leuke review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Op 1-2-3 was de keuze gemaakt en had ik een mooie geschenkbox voor mijn vriendin in het verre Philadelphia! Top
Wat leuk om te lezen dat onze box in Philadelphia is beland! Bedankt voor je leuke review Astrid :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Het pakket is met grote vreugde ontvangen!
Wat leuk om te lezen dat het pakket met grote vreugde is ontvangen, Piet en Jacqueline! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Voor mijn broer die veel te vroeg papa werd (26 weken)... maar o zo trots nu op zijn 2 maanden oude Mats! Geluk zit in een klein hoekje... of in een box van Hip&Mama Box!
Hi Margreet, Wat een mooi compliment! Bedankt voor deze leuke review! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Heel snel geleverd en helemaal naar wens ingericht. Super leuk gedaan!
Hi Chantal, Super leuk om te horen dat je pakket helemaal naar wens is ingericht! Bedankt voor je leuke review. Liefs, Kim | Hip&mamabox
De website is prima, mag wat mij betreft iets gebruiksvriendelijker.
Hi, Bedankt voor je complimenten over onze spullen en goede service. Wat betreft onze website blijven wij altijd bezig met verbetering van de gebruiksvriendelijkheid. Bedankt voor je review! Liefs, Kim | Hip&mamabox
De kraambox met leuke cadeautjes werd snel verzonden en de ontvangster was er erg blij mee. Via de mail word je ook goed op de hoogte gehouden dat je bestelling is ingepakt en verzonden is. Top!
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de service! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Voor de 2e keer een momlife tas besteld om te shinen als mama. Ik neem hem overal mee naar toe ! Super handig ook en een snelle levering. Laatst 3 besteld, natuurlijk voor mij, mijn zus en de buurvrouw. #proudmommys
Hi Jaleisha, Super leuk om te lezen dat je onze Momlife tas zoveel gebruikt! Tijd om te shinen met je zus en buurvrouw! ;) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Mijn pakje was verloren gegaan bij het sorteercentrum, meteen een ander pakje gekregen.
Hi Frans, Wat fijn dat je zo tevreden bent met hoe het opgelost is! We hopen je in de toekomst nog een keer terug te zien ;) Liefs, Kim | Hip&mamabox
De webshop is mooi en overzichtelijk gevuld. Aantal leuke merken waarmee je zelf de box kunt samenstellen. Zeker nu in deze tijd een leuke manier om een vriendin te verrassen!
Hi Sabine, Bedankt voor je leuke review! Wij doen ons uiterste best om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk neer te zetten. Fijn om te horen dat je hier zo tevreden over bent. En wat leuk dat je je vriendin verrast hebt met een zelf samengestelde box :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Mooie verzorgde cadeaudoos. Zijn er erg enthousiast over. Een aanrader!
Bedankt voor je review en enthousiasme Anita! Liefs, Kim | Hip&mamabox
In deze rare tijden op toch een lieve manier een pasgeboren baby welkom heten! Veel dank vanuit de ouders!
Hi Petra, Wat fijn dat de ouders op deze manier toch een leuke verrassing hebben ontvangen! Het blijft natuurlijk lastig in deze gekke tijd.. Bedankt voor je mooie review! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Altijd mooi ingepakt en snel geleverd, bedankt!
Bedankt voor je review Natasja! Leuk om te lezen dat je enthousiast bent over de verpakking :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Snelle service, goede kwaliteit
Hi Bart, Super leuk om te lezen dat we voldoen aan jouw hoge verwachtingen! Wij blijven ons best doen om deze hoge verwachtingen te overtreffen ;) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Goede snelleservice
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle service Wil! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Prima geregeld.. ik zal zeker nog een keer iets bestellen.
Hi Dorien, Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat we je nog een keer terug gaan zien :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Op de website heb ik met alle gemak mijn eigen cadeaubox kunnen samenstellen. De website is erg duidelijk en klantvriendelijk. Het verliep dan ook soepel. Tijdens het hele proces ben ik goed op de hoogte gehouden van de verzending en bezorging van mijn pakket. En degene die hem heeft ontvangen was erg blij met de inhoud.
Hi Jorien, Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze website. We doen altijd ons best om het zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken voor jullie! Goed om te horen dat de ontvanger blij is met de inhoud! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Ik was op zoek naar een leuk kadootje voor mijn zus die nu 40 weken zwanger is, en kwam bij jullie uit! Ik zag dat jullie leuke boxen verkochten en die dan leuk inpakten en zo naar iemand toe stuurden. Heel leuk idee en mijn zus is er heel blij mee.
Hi Aukelina, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze boxen en dat je zus er zo blij mee is! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Elke uodate wordt vie email verstuurd. Ik hoefde er niet elke keer te traceren!
Hi Aldila, Wat fijn dat je zo blij was met onze service, wij doen ons best om elke klant op de hoogte te blijven houden van hun bestelling :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Ik heb momenteel nog het abonnement. Het is telkens weer een feest om de doos te ontvangen en te openen. Wij maken er zelfs een gezamenlijk ‘unboxing’ moment van! En wat een aangename verrassing is dat altijd! Telkens weer unieke productjes, aangepast aan onze zoon en ‘zijn kleuren’.
Hi Charlotte, Wat leuk om te horen dat je keer op keer weer zo blij bent met de abonnementen box. Voor ons is het ook zo leuk om telkens weer wat nieuws te verzinnen en ervoor te zorgen dat het telkens weer een grote verassing wordt! Leuk om te horen dat het dan ook echt zo voor jullie voelt! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder