Ik bestelde de naamblokken XL. Deze werden nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd. Erg mooie houten blokken, goede kwaliteit en mooi lettertype!
Leuke hip&papa box besteld voor een daddy to be. Snelle levering en prima afwikkeling toen bleek dat ik zelf de tuit was vergeten te bestellen! Gewoon mogelijk om na te leveren. Leuk product!
Bedankt voor je review, Lisa! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Leuke box mogen ontvangen voor aanstaande papa. Hij was er blij mee. Heb wel zelf een aantal keer moeten mailen om alles in orde te krijgen. Gelukkig altijd snel een antwoord gekregen.
Bedankt voor je review, Lore! Fijn om te horen dat hij er blij mee was :) Gelukkig hebben we goed en snel mailcontact gehad zodat het in orde was. Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Leuke samenstellingen en opties. Snelle levering. Betalen en afhandeling gaat ook prima. Goed geregeld.
Hi Seren, Fijn om te horen! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Ik heb tweemaal de opa&oma box besteld. Ik kreeg vrij snel netjes het bericht dat de ledikantlakens helaas niet leverbaar zijn en of ik het oke vond dat ik dan de hoeslakens opgestuurd krijg. Daarna kruisden twee mails elkaar waardoor het voor mij onduidelijk was hoe het met mijn bestelling zat. Ook daar kreeg ik heel snel een nette reactie op terug. En de boxen zijn vervolgens snel geleverd! Ben benieuwd wat de opa’s en oma’s ervan gaan vinden :)
Bedankt voor je review, Marissa! Fijn om te horen dat het goed is opgelost en dat het pakketje snel geleverd is :) Hopelijk zijn ze er blij mee! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Hele leuke box om te geven. Alleen jammer dat op de site stond dat de tutjes op voorraad waren en dat ik nadien een mailtje kreeg dat ze uit voorraad waren.
Bedankt voor je review, Nele! Fijn dat je tevreden bent de box die je hebt kunnen geven. Helaas gebeurt het wel eens dat er iets in de voorraadtelling misgaat, onze excuses hiervoor en ik hoop dat we het op een juiste manier hebben opgelost voor je. Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Helaas was een besteld product niet leverbaar, hierop werd direct gehandeld en een alternatief geboden.
Bedankt voor je review! Fijn dat het zo is opgelost :) Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Ik kwam de blokken met letters tegen en was meteen verkocht. Originele manier voor de naam van het kind in zijn kamer te decoreren. Origineler dan de typische letter treintjes. Ik kocht dit voor mijn eigen baby die onderweg is. Maar ga dit in de toekomst zeker nog kopen voor vriendinnen die een baby’tje krijgen ;-)
Bedankt voor je review, Stephanie! Wat leuk dat je zo enthousiast bent :) Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Nou er was een product niet meer op voorraad ik kreeg gelijk een mail voor een alternatief. Ze dachten goed mee en netjes verzorgd goede service.
Bedankt voor je review, Ruby! Fijn te horen dat het gelijk goed is opgelost :) Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Wij hadden als kraam cadeau een caudeaubox besteld. Deze is snel bij hun thuis geleverd. Ze zijn er harstikke blij mee. Als 1 tip willen meegeven om echt alles 1 op 1 over te nemen wat wij hadden meegegeven om op het kaartje te zetten. Dus bijvoorbeeld God met hoofdletter G en niet met een kleine letter g.
Bedankt voor de review! Fijn te horen dat ze blij waren met de cadeaubox. Het is uiteraard wel de bedoeling dat we de teksten voor op de kaartjes 1 op 1 overnemen. Daar is dus een foutje ingeslopen, dat had niet mogen gebeuren. We zullen daar weer extra op gaan letten. Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
snel en netjes
Bedankt voor je review, Carla! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Bedankt voor je review! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
goede ervaring op alle vlakken, tijdens het verzendproces werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van het pakketje (was een cadeau voor iemand). Pakketje zag er zeer verzorgd uit!
Bedankt voor je review, Sera! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Naamblokken laten bezorgen als kraamcadeau. De kwaliteit dus zelf niet gezien maar aan de reactie vd papa en mama te merken, waren het superleuke blokken! Netjes verpakt en op tijd bezorgd.
Bedankt voor je review,Carol! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
A last minute order made it on time - seriously, it means a lot. A big thank you to Carol and Suzan (I hope I spelt these names correctly!) For their great support including a phone call and emails, and great advice. I will for sure return again.
Thanks for your review, Ellen! You're very welcome :) See you again soon. Kindest Regards, Suzan| Hip&Mama Box
Goede service, heel leuk ingepakt en super snelle levering
Bedankt voor je review Beryl, Fijn te horen :) Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Een super snelle en vriendelijke service! Meer moet dat niet zijn.
Bedankt voor je review, Eline! Zo is het! :) Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Het is een kado. Het is mooi verpakt en het was een snelle levering
Bedankt voor je review! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Heel erg leuk dat je een eigen pakket kan samenstellen, uit een mooi ruim assortiment. Snelle levering en goede service! Bedankt!
Bedankt voor je review, Marloes! Fijn hoor je enthousiasme :) Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Superleuk! Verrast worden is altijd leuk en er zitten eigenlijk altijd wel spulletjes in die ik leuk vind. Leuk dat je de boxen ook kunt afstemmen op het geslacht, in mijn geval wel handig aangezien ik weet wat het wordt. Kan het iedereen aanbevelen!
Bedankt voor je leuke review, Jowendy! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Fijne website en ruime keus. Ik heb een cadeau voor een collega uitgezocht. De ontvanger was ook erg blij bet de box...de inhoud viel erg in de smaak.
Bedankt voor je review, Jacquelien! Fijn te horen dat het cadeau goed in de smaak viel :) Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Ze ontvanger was ontzettend blij met de box! En dat snap ik. Als ik straks met verlof ga, mag ik alleen maar hopen op zo een box. Allemaal leuke spullen en van mooie kwaliteit. Zo is een cadeau uitzoeken vele malen makkelijker.
Bedankt voor je review, Esmay! Fijn om te horen en ik hoop dat jij ook een keer zo verrast wordt :) Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Hip&Mama box heeft ruime keuze in assortiment wat je makkelijk maakt om iets te kiezen. De cadeaubox is ook een goed idee voor als je snel een kado wil bestellen!
Bedankt voor je review, Christy! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Na mijn bevalling vond ik het erg leuk om van die persoonlijke kraamboxen te krijgen. Nu een collega van mij was bevallen en het door Covid-19 niet mogelijk is om op kraamvisite te gaan, is de kraambox die verstuurd kan worden naar ieder gewenst adres DE uitkomst. Naast de bestaande kraamboxen was het ook mogelijk om een gepersonaliseerde box samen te stellen. Dat is natuurlijk nog eens zo leuk. :)
Bedankt voor je mooie review, Denise! Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
ik heb 2 keer een bestelling gedaan bij hip & mama, beide waren mooi ingepakt en snel geleverd .
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent :) Liefs, Suzan| Hip&Mama Box
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder