Super leuk!

Dit is, zoals er al gezegd wordt, niet alleen heel leuk om te krijgen maar ook om te geven! Ik heb een ‘papa to be’ box voor mijn vriend besteld en kan niet wachten het aan hem te geven. Maar hij moet nog even wachten op zijn verjaardag. Ik heb zelf al even gespiekt en het ziet er super leuk uit! Ook tof is het zelfgeschreven kaartje wat er bij zit met de tekst die ik had doorgegeven, heel persoonlijk!

Mooi en snel geleverd

Pracht cadeau voor een collega besteld, erg leuk en uniek.

Vriendlief was mega enthousiast

Erg tevreden over de levering en service. En ook erg blij met het cadeau/ producten zelf.

Jullie hebben dit zo leuk gedaan, ook ingepakt. En het kaartje zelfs nog handgeschreven! Echt mijn ouders waren helemaal verrast.

Box

Superleuk kado

De pakketten zijn heel leuk en er word een handgeschreven kaartje bij gedaan

Super mooie producten in een mooie verpakking

Ik keek zo uit maar de aangekochte artikelen dat een weekje wachten op de levering een eeuwigheid duurde. Maar, het is absoluut het wachten waard geweest!

Mooi cadeau - voldoet aan verwachting

De xl naamblokken zijn een leuk geboortecadeau. Afmeting stond alleen niet vermeld - ze zijn ca. 8cm.

Altijd leuk!

Ben nu voor de tweede keer zwanger en heb weer een abonnement genomen. Ben er altijd heel blij mee en er zitten hele verassende, bruikbare en leuke dingen in. Daarom heb ik nu voor de tweede keer een abonnement genomen.

Super leuke cadeaubox om te geven & ontvangen!

Je kunt zelf een cadeaubox samenstellen of kiezen uit leuk samengestelde boxen! Mooie kwaliteit producten (&goede prijs-kwaliteit verhouding). Mijn man was blij verrast met zijn papa to be box! Ontzettend leuk om te geven :)

Supertoffe box

Met de opa & oma box onze ouders verrast dat wij in verwachting zijn van het eerste kindje!

Ik had een washand besteld en die was er nog niet toen ik het kwam halen. Ik werd een paar uur later gebeld dat hij er was en op de terugweg opgehaald. Omdat het nog in de winkel was, is de medewerkster het voor mij gaan halen bij het magazijn. Goede service.

Breed aanbod en snelle levering

Ik heb een cadeaubox zelf samengesteld voor een collega. Er is erg veel keuze en de cadeaus worden in een mooie doos verpakt met een persoonlijke handgeschreven boodschap. Ga ik zeker nog eens doen!

Cadeautjes zijn super leuk, maar allemaal baby spullen

De cadeautjes waren heel leuk ingepakt and van super mooie kwaliteit. Ik ben er heel blij mee. Tijdens de zwangerschap had ik meer producten gericht op de moeder / vader verwacht en nog niet de baby.

Heel erg goed geholpen en al mijn wensen waren mogelijk! Top!

Heel erg fijn en goed geholpen met mijn bestelling. Het was geen probleem als ik iets extra’s wilde of juist iets wilde aanpassen... of toch op het laatste moment nog iets aan mijn bestelling wilde toevoegen terwijl de order al geplaatst was! Ik kan niet wachten om de cadeauboxen te overhandigen! Dankjewel!

Erg leuk en spontaan cadeau!

Ik vind dat ze erg goed luisteren naar de kleur die je zelf uit kiest. Mijn vrouw vond het een erg leuk cadeau en ikzelf vond het ook erg leuk om te zien wat er allemaal uit de doos tevoorschijn kwam! Leuk concept en raad het graag aan.

Super leuke box!

Makkelijk besteld, snel bezorgd en erg leuk!

Snel, duidelijk en ontzettend leuk!

Snel geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle en leuke service.

Snelle levering en leuke service met ook nog een kaartje erbij. Erg leuk gedaan!

erg goed

snelle levering, items zagen er mooi uit, goed verpakt..

Mooie blokken, snelle levering

Ik had de blokken besteld en binnen 48 uur had ik ze al in huis. Netjes afgewerkt en van hele goede kwaliteit. Ik verwachtte lichte blokken, maar ze waren van zwaar massief hout.

Leuke producten, super leuk verzorgd geleverd

Een aantal cadeaus besteld, super netjes geleverd. Ook naam/letter blokken super leuk ingepakt geleverd!

Mooie kwalitatieve box met leuke spulletjes

Het was een cadeau voor de doop van mijn petekind. Een leuke verrassing zowel voor de persoon die het krijgt als de persoon die het geeft. Haar eerste vaste voeding zal leuk zijn door het mooie eetservies.

Een tevreden klant!

Fijne website, toffe producten en een prima service!

Snelle levering en mooie producten. Vond het alleen heel erg jammer dat ik gevraagd had om een papa to be box en dat de producten geleverd werden in een saai en ingedeukte doos... terwijl die doos ook 1 van de redenen was om hier te bestellen

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder