Een tweede keer dat ik een verrassingsbox heb laten opsturen. Mooie producten en weer een blije ontvanger! De service is perfect. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de box wordt snel en netjes afgeleverd. Ik blijf bestellen!

Supersnel en leuk

Super leuke boxen. Ik ben zeer tevreden.

Superservice en origineel cadeau!

De service is geweldig, ons cadeautje werd met prioriteit verzonden en zo kwam het toch nog op tijd. Er zitten hele leuke producten in het pakketje, ik zou het zeker aanbevelen en nog eens bestellen!

Mooi gamma, snelle service en levering. Kon niet meer verwachten.

In 1 woord “geweldig”

Al meerdere malen kadobox besteld! Altijd super leuk in gepakt, en een kado om te geven. Ik blijf terug komen

Goede en snelle levering

het was makkelijk om de bestelling te doen, het waren leuke blokken met de naam zoals ik had geschreven. Super snelle levering ook ondanks dat het gepersonaliseerde cadeau was.

Makkelijk bestellen en snel in huis

Fijne en overzichtelijke site met allerlei leuke spulletjes

Nette bezorging en leuk ingepakt

Twee ledikant lakentjes gekocht voor de toekomstige opa's en oma. Het zat erg leuk ingepakt. Kon het zo geven. Klein minpuntje vind ik het kaartje wat er op zat. Bij opa en oma stond er op het kaartje voor de liefste opa en oma. Bij alleen opa was het kaartje heel neutraal. Niet leuk als je het tegelijk aan iedereen wil geven.

Duidelijke omschrijving voor de geboorteblokken. Iets langere levertijd ivm handgemaakte producten. Prima, alleen handig als er ook afmetingen (per blok of totale grote) erbij zouden staan. Levering verliep netjes met tracking en factuur, ETA en dat het pakketje is afgeleverd. Marketing tip; logo met een hyperlink linken naar jullie website in de emails. :) bedankt

Super cadeau én goede service

Net wat ik zocht! En wat een mooie producten!! Ben er helemaal verliefd op! Ook de mogelijkheid voor een handgeschreven kaartje wat het helemaal af maakt!

Heel leuk om cadeau te geven. Heel nuttige producten

Pakket was snel en netjes bezorgd bij collega. Top service!

Super leuke producten en boxen, die een cadeautje zijn om te krijgen.

Ik heb nu voor de tweede keer een Hip & Mamabox abonnement en iedere keer weer is het een feestje om uit te pakken. Alle producten zijn bruikbaar. Het is zo leuk om jezelf een cadeautje te gunnen iedere twee maanden.

Leuk om elke keer te mogen ontvangen!!

Het was steeds spannend om naar de volgende box uit te kijken. Het was steeds een leuke verrassing. Geen spijt gehad van mijn abonnement!

Fijn bedrijf, reageren snel en komen hun afspraken na. Het pakket viel erg in de smaak.

Super leuk!

Ik heb zelf een gift box samen gesteld en als cadeau weggegeven. De gelukkige kreeg was echt super enthousiast over de cadeautjes! Mooie en goede kwaliteit. Product precies zoals op de foto's :)

Super leuke site!!

Makkelijk te bestellen en super snelle levering! Was echt een geweldig Opa en Oma kado!! Helemaal top!

Snelle bezorging

De communicatie was snel en helder, en de levering was snel en mooi verpakt!

Super leuk om cadeau te doen!

We hebben de naamblokken XL besteld als kraamcadeau voor ons schoonzusje, zij was er ontzettend blij mee! Ze zijn erg leuk geworden! N.a.v. dit cadeau ook anderen getipt naar Hip&Mama omdat ze de naamblokken zo leuk vonden :-)

Hip & Persoonlijk

Verrassingbox laten maken met een personal touch erin. De kersverse ouders vonden het geweldig. Goede service, snelle reactie op e-mail en gave producten! Ik bestel snel weer!

Zeker een aanrader!

Heel veel keuze op de website! Erg gemakkelijk dat het rechtstreeks naar de ontvanger verzonden kan worden. Daarnaast ook een zeer goede en vlotte service!

Super leuke ideeen

Fijne overzicht in cadeaus en een snelle levering

Fantastisch!

Makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd, meer moet dat niet zijn!

Top voor elkaar!

Ik heb mijn bestelling besteld en kreeg 2 dagen later het pakketje thuis bezorgd. De verpakking zag er goed uit met een mooi papiertje om de spulletjes heen. Een leuk pakketje om te ontvangen!

Leuke en originele producten voor een leuke prijs!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder