Heel blij met mijn bestelling(en)!

Bij Hip&Mama Box Bibs speentjes besteld voor mijn dochtertje. Binnen enkele dagen in huis en netjes verpakt. Al eerder andere spulletjes besteld, waaronder een invulboek voor papa + opa en oma. De cadeautjes worden mooi ingepakt, dus klaar om te geven. Helemaal blij mee! Ik raad Hip&Mama Box zeker aan!

Super leuk om dit te krijgen en weg te geven.

Top service!

Snelle levering, netjes ingepakt. Helaas was de kwaliteit niet zoals verwacht (hier kon hip&design niks aan doen). ik heb ze gemaild en kreeg gelijk bericht terug met excuus en dat ze nieuwe opsturen. Top service!

Een mooi cadeau

Onze vriendinnen groep heeft het als een cadeau geschonken. Ze was er zo blij mee, en ze vind het prachtig!

Ik had deze samengestelde box besteld voor een vriendin als kraamcadeau. En ze vond hem super leuk!!

Deze box hebben wij namens ons bedrijf cadeau gedaan aan een klant. Onze klant vond het geweldig en was er heel erg blij mee.

Prachtig!

Ontzettend mooie box! Geweldig leuk ingepakt en erg mooie en duurzame spullen! Aanrader!

Geweldig!!!

Uitstekende service!!!

Snelle én persoonlijke service!

Zoveel leuke en verschillende dingen om uit te kiezen, elk van een heel kwalitatief merk. Het handgeschreven kaartje met persoonlijke boodschap maakt het helemaal compleet. Leuk om te geven én te krijgen!

En snelle levering en leuk ingepakt.

Super Snelle verzending en alles wat in het pakket zat was top!

Ik was heel blij dat ik deze website ontdekte, ik heb behoorlijk wat zwangerschappen in mijn omgeving op dit moment en inmiddels zijne er een paar wondertjes geboren, maar wat moet je ze geven?! Nou ik vond dit super het is een leuk cadeau om uit te pakken ziet er super uit en alles ik kwalitatief goed! ik ben zeer te vrede!

Super mooie en originele baby artikelen!

Origineel kraamcadeau voor een collega. Hij is er erg blij mee! Super leuke website en persoonlijke boodschap! Dat maakt het extra bijzonder.

Super service en snelle levering

Super service, snelle levering en mooi ingepakt. Echt een aanrader!

Voor de 2e keer besteld en de 1e keer was een feestje om uit te pakken. ( 3 bibs speentjes met fantastisch papier eromheen). We zijn nog niet thuis maar ik gok dat er weer een feestje in de brievenbus ligt als we vrijdag thuiskomen ♡

Hoe je kersverse ouders nog gelukkiger kan maken!

Ideaal om een cadeau te geven dat helemaal in teken staat van mama en kindje ! Super fijn dat ik spulletjes kon laten verzamelen in 1 box volledig op mijn smaak ... en uiteraard die van de toekomstige mama ... leuk dat je echt op kleur kan werken en zo alles goed bijeen kan laten passen! Hopelijk krijg ik ook zo’n box als het mijn beurt is!

Super leuk!

Pakket voor collega samengesteld die heel blij was met de super leuke ingepakte verassing doos.

Leuke box! Leuke spulletjes!

Het was een leuke box! De box zelf zat in een anonieme doos, handig voor wanneer De buurt nog van niks weet en t pakket bezorgd wordt wanneer je niet thuis bent. Over de inhoud ga ik hier niks typen, dan is de lol er vanaf ;)

Mooie artikelen en snelle levering

Ik heb 3 bibs tutjes besteld, mooie kwaliteit en snelle levering,! Ook de andere producten zien er mooi uit

Uitstekend!

Snel geleverd en netjes verpakt! Ook met een goede gebruiksaanwijzing erbij! Aanrader!

Verliep niet geheel soepel, werd wel netjes opgelost!

We hadden blijkbaar een gepersonaliseerd item besteld, waardoor levertijd langer bleek. Dit stond nergens duidelijk vermeld. Na contact via mail werd onze bestelling versneld opgepakt. Toen bleek dat benodigde materialen er niet waren kregen we keuze mogelijkheden om dit op te lossen. Uiteindelijk nog op tijd voor kraambezoek geleverd. Er waren zelfs wat extra’s bijgedaan om te compenseren!

Heel fijne service

Snelle verzending en netjes ingepakt. Speentjes in aparte verpakking en kon gemakkelijk door de brievenbus.

Goede service, mooi assortiment

Ik heb voor de Hip&Mama box gekozen omdat ik een vriendin wilde verassen, die wat verder weg woont. Leuk dat je de box zelf kunt samenstellen. In mijn geval dachten ze ook goed mee voor een passend alternatief, toen bleek dat er een onderdeel niet leverbaar was. Ook duidelijke informatie over de levering.

Keurig ingepakt. Prima op de hoogte gehouden dat het pakketje verzonden was.

Super cadeau, mooi ingepakt

Mijn vrouw is erg blij met de prachtige geboorteblokken van onze zoon; ik wilde het cadeau snel stiekem inpakken voor haar zodra ze even niet beneden was, maar dat was standaard al gedaan door de dames van Hip&Mama Box, super service!

Echt super leuk om cadeau te geven

Een leuke box besteld voor een collega, echt super leuk om cadeau te geven. Op verzoek een paar dagen verstuurd, echt top service!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder