keurig en snel

Heel tevreden!!!!

Heel goede service!! Voor de eerste keer gekoopt op hip&mama box en ik ben heel tevreden!!!

Als je van cadeautjes uitpakken houdt is deze box zeker aan te raden! Super leuke en handige spulletjes :-) Het liefst zou ik nog wel meer boxen ontvangen tot ze een jaar of 2 zijn ofzo ;-)

Ziet er top uit

Mooi verpakt en ondanks personaliseren snel geleverd.

Super leuke kraamcadeaus

Mijn vriendin was blij verrast met de box. Top service!

Goede service.

Bestelling op tijd bezorgd, goede service.

Mooie cadeautjes met super verzorgde verpakking en uitstraling

De cadeautjes zijn erg mooi en bijzonder. En de volledige verzorging en afwerking incl het handgeschreven kaartje wordt door de ontvangers enorm gewaardeerd. Veel dank hiervoor.

Fantastische leuke box, leuke kleur samenstelling ook

Super box, super service

Na m'n eerste verassingspakketje vandaag een zelf samengesteld pakketje ontvangen! Dik tevreden

Perfect gift!

The pre-made boxes give an idea of what can go together, but I really liked being able to make my own. The products are great and the price is very reasonable.

Mooi product, meer van de verpakking verwacht.

Snel verzonden, mooi product. Had alleen van de verpakkingsbox meer verwacht.

Top kwaliteit en een plezier om als cadeau te geven

Echt super origineel verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft. Geweldig service

Viel tegen

De kadootjes waren wel leuk ingepakt maar daar heb je ook alles mee gezegd.. Het zat gewoon in een verzend doos niks speciaals aan.. dus uiteindelijk nog zelf een leuke doos gaan kopen plus inpakken! In de winkel pakken ze namelijk ook gewoon kadootjes voor je in!

Snelle en goede levering

De extra cadeau verpakking die ik er bij besteld had vond ik niet echt cadeau waardig en heb hem daarom zelf nog anders ingepakt.

Het was leuk ingepakt

Zag er leuk uit

Superleuk

Leuke spullen, op tijd binnen. Verkeerde kleur cadeaubox maar mocht de pret niet drukken.

Geweldig!

Een super snelle levering en mooi ingepakt.

Onwijs leuke verrassing voor jezelf en een ander.

Ik ontving deze box van een vriendin en vond het een hele leuke experience. Een goodiebox gevuld met ontzettend leuke spullentjes. Hierna heb ik zelf 2 boxen gemaakt om weg te geven en was ik aangenaam verrast door de site en het feit dat de box ook opgemaakt kan worden voor papa’s en opa & oma’s to be. Het zou nog helemaal afgemaakt kunnen worden door het toevoegen van een kaartje en bv. een afdruk van de echo om bijvoorbeeld as opa’s en oma’s te verrassen.

Fantastische producten en geweldige dienstverlening

Dankzij een collega ben ik in aanraking gekomen met de 'Hip&Mama Box'. Ik ben ongelooflijk blij met de producten die daarin worden aangeboden. Ze zijn kwalitatief, ontzettend mooi, passend ontzettend goed samen en zijn duurzaam. Het gehele pakketje dus :) Ik raad het iedere toekomstige ouder aan, het is echt de moeite en het stelt niet teleur. Just go for it!

Bestellen is super makkelijk Veel leuke productjes, spijtig dat er veel uitverkocht was.

Vlotte levering

Tevreden over de organisatie en levering

super leuk en origineel cadeau!

met de handgemaakte blokken. Had t liefst iets donkerder groen gewild maar stond in de specs dat de kleur iets af kon wijken dus all good. Volgende week op kraambezoek dus hopelijk valt het cadeau goed in de smaak van de kers verse ouders!

Altijd leuk om zo’n mooie doos vol verassingen te ontvangen.

Het is erg leuk om een abonnement te hebben op de box. Elke 2 maanden een nieuwe verassing. Dat is toch geweldig.

de papa box met bordje,bakje,tuitbeker en shirt voor mijn broertje besteld Goede kwaliteit voor het betaalde bedrag! Zeer tevreden mee

Helemaal goed

Ik vind het een makkelijke webshop. Leuk dat je zelf een box kan samenstellen. Het zijn kwalitatief mooie spullen en dus en leuk om weg te geven. Wordt leuk verpakt. Het pakket wordt ook gelijk gemaakt en verstuurd bij het adres dat je opgeeft. Super handig!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder