Super tevreden

Heel vriendelijk en snelle service hier bestel ik zeker nog

super leuke spullen van goede kwalitiet

de spulletjes die jullie verkopen zijn super leuk en van goede kwaliteit. levering was ook zeer snel (2dagen). voor volgend cadeau pakket zal ik zeker terug keren.

Mooie website met hip assortiment

Via Hip&Mama een kraamcadeau box samengesteld en per post mijn collega en newborn verrast! Super leuk en zeker nu het ideale cadeau voor de ‘kraamvisite’. Hip assortiment om uit te kiezen, zo besteld en mooi verpakt.

Super mooie kwaliteit producten, een feest om cadeau te doen en om te krijgen.

Leuke artikelen, leuke boxen die je kan samen stellen, uniek. Gewoon top!

Super blij met de blokken

Heel erg mooi. Mijn zus was er erg blij mee

Geweldig kado voor een aanstaande mama

Voor een babyshower de kadobox gekocht en de aanstaande mama vond het helemaal geweldig! Super mooie producten van leuke merken zitten erin! Echt een aanrader!

Snelle levering met mooie producten

De bestelling was snel binnen en netjes ingepakt.

Snel en leuk verpakt

De bestelling was snel binnen, na een mailtje met een vraag ook snel antwoorden. Pakketje leuk ingepakt !

Snel geleverd! Mooi verpakt!

Snelle levering en goede communicatie! Hele leuke cadeaubox cadeau kunnen doen! Top!

Leuke cadeaus om weg te geven

Leuke cadeaus om weg te geven, in een box zit van alles wat. Netjes thuis bezorgd.

Een aantrekkelijke box met hippe spulletjes!

Veel keuze uit hippe spulletjes, voor elk budget, snelle levering!

Mooie en goeid kwaliteit

Hele leuke pakketjes en goed kwaliteit

Leuke, uitgebreide webshop

leuk en uitgebreid assortiment. Goede levering en leuk ingepakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Wat een fantastisch concept

Ik heb de surprise box besteld voor vrienden die in verwachting zijn aangezien ik zelf geen tijd had om zelf te gaan shoppen. Zo sceptisch als ik was zo positief verrast ben ik. Wat een leuke box en wat een leuk cadeau. Kan het iedereen aanraden. Uiteraard zijn mijn vrienden super blij met de spulletjes die in de box zitten.

Snelle levering en leuke en originele box!

Ideaal maatwerk

Ik heb een papa box samengesteld, fijn dat je dat zelf kan doen en geen verplichte boxen moet afnemen. Ook tof dat het niet alleen voor vrouwen/moeders is. Een verbeterpunt zou ik zeggen dat heel veel niet op voorraad was. Haal het er dan af, voorkomt teleurstellingen!

Leuk om cadeau te doen. Ziet er uit als een verassing!

Heel fijn om zelf niet te hoeven nadenken en dat er dan zoiets leuks samengesteld wordt! Snel verzonden en ontvangen. Niks op aan te merken!

Super levering en hele mooi spullen top top top

heel snel en netjes geleverd spullen zijn mooi en zo als omschreven. Makelijk te bestellen en geen fratsen alles gewoon super geregeld.

Tof!

Vlotte service en een tevreden gelukkige, toekomstige mama die ik heg pakje stuurde. Mooie verpakking. Leuk!

Mooie webshop. Snelle en correcte manier van werken

Gekozen items werden zorgvuldig en mooi verpakt opgestuurd. Een probleem in voorraad werd via mail gecommuniceerd. Snel en correct opgelost. Fijne ervaring!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb zelf een box samengesteld als cadeau. Heel veel leuke spulletjes en tof verpakt. Ook de klantenservice is top. Levering gebeurt correct en snel. Een echte aanrader om iemand te verrassen.

Uniek, verrassend en wondermooi

Wat een heerlijk pakketje om te openen. Mooi verpakt en fantastische service...

Originele cadeautjes, zelf samenstellen, handig in tijd van corona & blije mama op afstand.

Alleen jammer dat blijkbaar de cadeau boxen in de 2 weken tussen oriënteren & bestellen veranderde van inhoud. Met zelf samenstellen toch een uniek passende combi kunnen maken.

Dit zijn topmensen

Had een mailtje gestuurd omdat ik een verkeerde bestelling had doorgeven en die dit onmiddellijk aangepast zonder enige problemen. Super!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder