Steeds leuk om open te maken!

Erg leuke spulletjes die het mama zijn zooo leuk maken! Ook steeds erg leuk om de doos open te maken, het is namelijk zeer leuk verpakt!

Klantvriendelijk en leuke spullen

Ik heb recentelijk een box kado gedaan. Toen een van de artikelen uitverkocht bleek, werd er contact opgenomen om te vragen of ik een restitutie wilde, of een ander item voor dezelfde prijs. Ik vond dit erg prettig omdat mijn ervaring is dat er gewoon wordt gerestitueerd of iets soortgelijks wordt toegevoegd, zonder dat je daar als klant invloed op hebt. Dit was fijn! Vernam van de ontvangers dat het een erg leuke box was en leuk ingepakt.

Goede service en snel geleverd. Ook leuk ingepakt

Goede service en super leuke artikelen!

Leuke webshop. Snelle levering en altijd leuk ingepakt! Bestel hier graag.

topcadeau

de artikelen waren van supergoede kwaliteit. mooie boxen. Wel spijtig dat de twee verschillende boxen die ik kocht, in 1 cadeaubox werden geleverd. Het waren namelijk cadeaus voor 2 verschillende mensen. Hierdoor moest ik zelf nog een cadeauverpakking zoeken. Ik had nochtans aangeduid bij de boxen welke verpakking ik wou.

Leuke site en mooie spullen. Notitie was helaas vergeten.

Super leuk aanbod en heel leuk om naar iemand op te sturen. Het is alleen heel jammer dat de ontvanger de opgegeven notitie er niet bij heeft gekregen. Ze moest nu helemaal zelf uitzoeken van wie ze het had gekregen als verrassing en niet de leuke boodschap erbij. Dit heb ik wel helemaal doorgegeven aan hip&mama.

Goed geregeld

Verbeterpunt: ik had er graag een langer kaartje bij gemaakt, was niet erg geweest als deze niet handgeschreven was.

Hele leuke duurzame spulletjes, snel geleverd! Dus ideaal als kraamcadeau.

Met onze vriendinnengroep bestellen we voor iedere baby die geboren wordt leuke spulletjes bij Hip&Mama . Origineel, mooi en super snel geleverd. Het leuke is dat je zelf kleurtjes kunt kiezen, gebaseerd op de kleuren van de babykamer bijvoorbeeld. Echt een aanrader wat mij betreft!

Een feestje om te geven

De tweede box wie ik besteld hebt. En weer een feestje om te geven en werd zeer verrast ontvangen. Leuke originele items. En een zeer overzichtelijke en hebberige site.. Elke keer weer leuk om te shoppen.

Leuk hip en snel

Ik heb de houten blokken als kraamcadeau besteld. Ze werden snel geleverd en zelfs met een kaartje met persoonlijke boodschap erbij! Ik kreeg erg leuke reacties op het kraamcadeau! Kortom een aanrader!

Altijd zeer toffe en gevarieerde boxen !

Zeer toffe boxen, met veel variatie. Snelle levering en veel keuze.

Mooie producten! Mooi verpakt en snel geleverd. Heel blij mee!

Wat een geluk dat ik deze site gevonden heb.

Vi aFacebook de Hip&Mama Box gevonden. Meteen besteld voor onze zwangere dochter. Levering was snel en de box was mooi ingepakt. Echt feestelijk. De jonge ouders waren er super blij mee.

Mooie, overzichtelijke site en snelle levering.

Mooie cadeau suggesties..

Feest om te krijgen en geven!

hip&mama bod maakt er altijd een feest van het pakket. Ik heb al meerdere keren besteld en top service. Altijd snel optijd en persoonlijk!

Overzichtelijk, leuke spullen en snelle levering

Wat en leuke spullen net allemaal even anders, de prijs is leuk. De ontvangers van de het cadeau zijn suoer blij. Dus alles super geslaagd.

Betaalbaar en altijd goed!

Goeie kwaliteit, snelle levering en altijd leuk ingepakt!

Box full of surprises

Wat ben ik blij als ik na 2 maanden een mailtje krijg : 'Je nieuwe hip&mama box is onderweg'. Vanaf dan is het aftellen tot ik het samen met mijn man en zoontje kan uitpakken. Want ja ook ons zoontje is benieuwd wat er in de doos zit voor zijn baby zusje. Elke keer denk ik: 'ooooh, hoe schattig en lief'. Nog geen enkele keer was ik ontgoocheld over de inhoud. Een box met mooie, duurzame spulletjes voor mijn meisje maakt me blij. Ik kijk al uit naar de volgende box...

Geweldig top service

Geweldig top service Mails met vragen werden gelijk beantwoord

Fijne service, snelle levering en mooi ingepakt. Helemaal niets op aan te merken!

Toffe verrassing!

Hele toffe spulletjes in de box! We kijken er al naar uit om alles te gebruiken! Verlang nu al naar de volgende box!

Het cadeau is superenthousiast onthaald voor de kersverse mama.

Correcte afhandeling en verzorgd. :-)

makkelijk en snel

De bestelling plaatsen was makkelijk en overzichtelijk. Het pakketje ging al snel op de post en ik had deze dan ook al snel in huis! top!

Echt altijd een cadeautje om uit te pakken

Elke keer sta ik weer te poppelen om de box open te maken. Echt elke keer een leuke verrassing.

Blij verrast en onwijs leuk (met liefde) samengesteld

Super service. Hele blije mamma en blije cadeau-koper. Kost niet veel moeite en voor een leuk bedrag een heel leuk cadeau kunnen opsturen. Heel blij met de service ook, omdat ik in eerste instantie tekst was vergeten toe te voegen. Heel fijn dat dit nog snel kon worden verwerkt in het cadeau. Bedankt!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder