Leuke spullentjes

Erg leuke spullentjes! Leuk verpakt en ook waar voor je geld!

Super leuk kraambezoekboekje! Snel geleverd en mooi verpakt!

Overlaatst jullie leren kennen omdat vriendinnen me een hippe mamabox hadden gekocht, zodat ik ondanks Corona toch een babyshower had! Nu onze kleine jongen geboren is wilde ik toch wat herinneringen voor later omdat we geen feestje kunnen geven! Dus bij jullie een superleuk kraambezoekboekje gevonden! Het was snel geleverd en ook nog eens leuk verpakt! Dank jullie wel! En doe zo verder!

Goede kwaliteit

Alles was naar verwachting. Vond het leuk dat je ook je eigen box samen kon stellen. En omdat er al samengestelde boxen waren kon je ook een beetje afkijken wat leuk is samen en dingen nog toevoegen. Genoeg keuze, duidelijk en overzichtelijke site en goede kwaliteit!

Leuk

De cadeauboxen zijn leuk om te versturen als cadeau. Echter de extra kosten (verzendkosten onder de 75 euro, inpakkosten, extra kosten bij het kiezen van Klarna), maken het minder aantrekkelijk om in het vervolg weer hier te bestellen. Van de totale prijs was ik 22,5% kwijt aan deze onkosten. Dat vind ik vrij veel voor een cadeaubox met 3 artikelen. Alle (soortgelijke) producten zijn namelijk ook elders te vinden en te bestellen zonder verzendkosten.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goed product ontvangen en een snelle levering.

Leuke kadootje en snelle afhandeling

Snelle bezorging en mooie producten

Toen het arriveerde was het kleiner dan ik verwachte voor die prijs. Maar toen ik de producten erin zag was dit goed te verklaren. Erg leuk om cadeau te doen.

Mooie producten, goede service

Niet alles wat ik uitgezocht had was beschikbaar, maar ik kreeg via de mail een goed alternatief aangeboden. De service is persoonlijk en goed. Het pakketje was leuk ingepakt en ook de spulletjes voelen als goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden!

De website die ik ooit heb gevonden voor al de toekomstige ouders.

Voor de geboorte van mijn petekind kocht ik verscheidene zaken die ik in een box liet inpakken. Ik deed inspiratie voor deze box op bij de voorgepresenteerde boxen. De kersverse ouders waren meer dan tevreden van alle producten.

Erg leuk om kado te geven

Het zag er leuk uit en mijn dochter vond de mamabox erg leuk! Er is zoveel keus, alles is leuk dus moeilijk kiezen!

Uitstekend !

Geweldige service! Mooi verpakt en mooie producten !

Zoals verwacht

Mooie kwaliteit, grootouders waren er super blij mee. Waren ook heel mooi verpakt.

Snelle levering en wow gevoel bij ontvangst!

De keuze wat te bestellen was al lastig want er zijn teveel leuke items in de webshop! Na de bestelling van de letter-blokjes geplaatst te hebben, kwam deze al snel thuis en jeetje wat zijn we er blij mee!! Nog even verstoppen voor de rest maar de blokjes kunnen straks pronken op de babykamer! :))

Kei leuk

Helemaal top!

Snelle service, leuk ingepakt en helemaal tevreden met de aankoop. Een website die ik vaker zou gebruiken om online te winkelen want ze hebben hele leuke dingen!

Leuke samengestelde box goede kwaliteit

Ik had een leuke verrassingsbox besteld voor een kraamcadeau. Vond het jammer dat de box zelf van de buitenkant nogal saai was. Je geeft het als cadeau en het betreft gewoon een saaie kartonnen doos, dat mag wel wat leuker in mijn opzicht. Daarnaast zat er een rompertje in, heel leuk maar ik kon nergens maten aangeven... deze paste net maar had liever dus een maat aangegeven dat ze er langer mee kon doen. Heel onhandig dat je dat niet kan aangeven. Verder hele leuke dingen in de box en zeker tevreden!

Zeer te vrede

Perfecte keuze

Geweldig!

De oma box besteld, mijn moeder vond het geweldig! En ook de service van verzending perfect!

Fantastisch goede service en leuke producten

Er wordt snel op de mail gereageerd. Daarnaast zijn er super leuke producten beschikbaar en de levering is heel snel. Een feestje om te krijgen en te geven.

Super webshop met erg leuke spulletjes

Erg leuke site waar je veel keus hebt in spulletjes. Ervoor gekozen om zelf een box samen te stellen en deze in te laten pakken. Top cadeau!

Uitstekend!

Super snelle service! Mooie producten! Zeer tevreden !

Leuke producten en heel mooi verpakt!

Heel blij met de bestelling op jullie site. Elke keer wanneer ik een origineel kraamcadeau nodig heb, ga ik naar jullie site om iets samen te stellen of één van jullie dozen te kiezen. Iedereen reageert daar altijd zo leuk op. De hip & mama box is de manier om alle mama's blij te maken!

Super leuke, verassende kadoboxen voor (de aanstaande) mama

Vanaf begin van de zwangerschap elke 3 maanden een super leuke box van Hip&Mama ontvangen. Alle boxen voldeden aan mijn wensen (vegan) en het was elke keer weer een kadootje om uit te pakken! Het contact met Hip&Mama is ook altijd goed verlopen. Lieve, attente personen en altijd een leuk handgeschreven kaartje erbij. Bedankt!

Snelle levering van mooie, goede & betaalbare producten.

Zeer tevreden met de naamblokken, mooi afgewerkt, goede prijs, snelle levering, staan te pronken op de baby kamer ♡

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder